Yavuz Hocam eline sağlık süper anlatım olmuş.
Cps-2 kit fiyat olarak çok pahalı olan bir ürün. Sence bu kadar ücret vermeye değer mi ? Oyun yükleme süreleri ve akıcılık hakkında bilgi verebilir misin.
Teşekkürler
@hursit, aslında yaptığı iş değerlendirildiğinde fiyat olarak çok pahalı sayılmaz. Şöyle ki, bu kit sayesinde CPS2'de çıkmış tüm oyunları gerçek donanım üzerinde hiçbir performans problemi yaşamadan oynayabiliyor olmak en büyük avantajı. Ben bu kiti 340 USD'a aldım. Tek bir CPS2 oyununun ortalama fiyatı 100-200 USD civarında olduğu düşünülürse (ki nadir oyunların fiyatları 500-1000 USD bile olabiliyor) bence bu fiyatı ziyadesiyle hakediyor.
Bu arada, tam süre tutmadım ancak oyunlar 30 saniye civarında (bazı küçük oyunlar daha da hızlı) yükleniyor ve bir başka oyun yüklemediğin taktirde kalıcı oluyor. Yani favori oyununun kabini her power verdiğinde herhangi bir yğkleme/kontrol vs olmadan şak diye karşına geliyor. Oyunların grafik ve ses performansında herhangi bir değişiklik yok

Eline sağlık. Uzun süredir takip ediyordum bu CPS2 Multi kit olayını. Süper bir kaynak oldu bu
@joker_, gerçekten çok zevkli bu ürün.

Bir de CPS1 oyunlarını da (ya da en kötü CPS1.5 - örn. The Punisher, Cadillacs & Dinosours ) oynatabilse ki bu konuda söylentiler dolaşmakta ultra süper olacak.
CPS1 için de Fransız bir eleman benzer bir kit yapmıştı ama o daha kısıtlı sayıda üretildi.
Süper bir çalışma tebrikler
@Aykiri1, senin iş aklımda kusura bakma heyecandan bu işe daldım, bu akşam halledeceğim

Alien vs predatorı da görünce emekler karşılığını buldu dedim. eline sağlık.
Güzel kit.
Aynen, başka türlü AVP'yi canlı canlı CPS2 üzerinde görme ihtimalimiz yoktu.
Üstad güle güle kullan, hayırlı olsun

eyvallah @cdemir, çok teşekkürler... OkBaby kabine Naomi'nin yanına çakmayı planlıyorum.
Süper bir ürünmüş.. Diğer CPS/2'lere ihtiyacın kalmamıştır artık

Aslında doğru söylüyorsun. CPS2 oyunları gerçekten kolleksiyon değeri hep artan malzemeler ancak tüm oyunları toplayamak (kendi adıma konuşayım) biz ölümlülerin bütçesiyle olacak iş değil. Dolayısıyla bu multi-CPS2'yi bir süre kullanayım bakalım, diğer oyunları elimde tutup tutmama kararını zaman içerisinde vereceğim gibi...
bu Alien vs Predator nadir mi

Bir zamanlar karşılaşmıştım bununla... Aldım mı acaba

hatırlamıyorum...
Evet pahalı oyunlardan. Ama en pahalı oyun değil. Progear, Hyper Street Fighter vs daha değerli...
Resmen ates etmisin lcd ekran ayri hava katmis cihaza

Evet @mesa, LCD güzel duruyor. kabinin içinde uygun bir yere yerleştirmek lazım.