Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeAmiga HDMI Scandoubler (HDMI-520) (Son)
Sayfa: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 95   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga HDMI Scandoubler (HDMI-520) (Son)  (Okunma Sayısı 776071 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #840 : Şubat 05, 2019, 17:17:10 ÖS »

iki yöntemde olabilir...HDMI-520 partisi yerine yine CGTR toplantısı yaparız. Istanbulda olanlar elden alır...Ankaradan gelen olursa, Ankaradan geleni arkadaşa teslim edebiliriz... Kargo konusunda da kargoları bölüşebiliriz... Kargo aşamasına gelelim, ondan sonrası çok sıkıntı olmaz... Bunların üretilmesi, lehimlenmesi, test edilmesi kanımca daha uzun ve meşakkatli gibi.. GEOS'un havyasına kuvvet

Tabiki o da olur. Focusu HDMI-520 vererek eforu yönlendirmek anlamında o şekilde yazdım.

Kargo haricinde, lehimleme işlerini en kötü ben yapacakmışım gibi göze aldım zaten. Zira bu proje yüzünden arkadaşların gözünde tahmin ediyorum ki "kötü adam" durumuna düştüm çoktan. Bir an önce toparlamak istiyorum artık bu işi... Kahkaha

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #841 : Şubat 05, 2019, 17:43:15 ÖS »

Biri toplantımı dedi Kahkaha Hazırlıklara başlayalım o zaman

Sevgili @delimawi;
Şahsım adına elimden gelebilecek birşey olursa, zamanım yettiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kadıköy'de ikamet ediyorum

Tabiki o da olur. Focusu HDMI-520 vererek eforu yönlendirmek anlamında o şekilde yazdım.

Kargo haricinde, lehimleme işlerini en kötü ben yapacakmışım gibi göze aldım zaten. Zira bu proje yüzünden arkadaşların gözünde tahmin ediyorum ki "kötü adam" durumuna düştüm çoktan. Bir an önce toparlamak istiyorum artık bu işi... Kahkaha
Ayrıca uzun zamandır  böyle heyecanla bir ürünü beklediğimi hatırlamıyorum. Daha ötesini yapabilecek varsa çıksın ortaya Kahkaha Geçen sürenin her dakikasına değeceğini kanısındayım. Tekrardan emeğine sağlık.
sonerbwt
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #842 : Şubat 05, 2019, 19:30:12 ÖS »

Elinde fazla Db23f ve fpga olan var mı? Yoksa biran önce aliexpress den sipariş mi geçeyim? Yetişir mi acaba?
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #843 : Şubat 05, 2019, 22:20:30 ÖS »

@delimawi abi ben aşağıdakine talibim.

2. Bir gönüllü bana yardımcı olacak, DB23F ve FPGA leri teslim alacak. Benim dizdiğim ve test ettiğim kartları da sahiplerine kargolayacak. Çok mu iyimser oldu bilemiyorum...

Tek kargo ile bir liste bana gönderirsin abi. Ben dağıtırım Bursa'dan istersen. Kargo bedelini de karşılarım. Böyle güzel bir projede ufakta olsa bir emeğim olsa harika olur.

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #844 : Şubat 06, 2019, 07:31:55 ÖÖ »

Buluşmaya gelebilme ihtimalim neredeyse sıfır gibi..  Gökçe Bey ile yakın oturuyoruz, belki ben db23 ve fpga'yi delmawi'ye kargolarsam kendisi benimkini de teslim alır, zaten ona uğrayıp elden alacağım ürünler var?  Ya da geri kargolayabilirseniz çok sevinirim..

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #845 : Şubat 06, 2019, 07:46:23 ÖÖ »

Tarih belli oldumu toplantının.
Kaçırmamak için şimdiden ayarlama yapmak lazım. 
savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #846 : Şubat 06, 2019, 08:11:16 ÖÖ »

İlker benimde siparişim 2 adet olarak geçerli. Umarım gecikmemişimdir.
Versiyon farketmez.

Atari FALCON 030 |  ATARI 1040 STE 4MB | ATARI 800 XL + 1050 DD + My IDE II | ATARI 130 XE | C64 + Ultimate 2 | AMIGA 500 + Vampire | Amiga 600 + Furia
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #847 : Şubat 06, 2019, 21:09:46 ÖS »

Son liste aşağıdaki gibi oldu.

Önce bir not. Sipariş mesajındaki V1.0 ve V1.1 PCB sayılarını ters yazmışım. İlk parti olan V1.0 lardan 20 adet, ikinci parti sipariş vermiş olduğum V1.1 PCB lerden 40 adet mevcut. Dolayısı ile "Versiyon Farketmez" diyenleri öncelikli olarak V1.1 olarak kaydırdım. Ancak özellikle V1.0 almak isteyenler varsa bildirirlerse düzeltirim.

İkinci olarak, kit olarak isteyen kimse kalmadı. Tüm liste dizilmiş olarak üretilecek.

Yedek listede bekleyen 10 kişi var. Dolayısı ile her halükarda V1.0 PCB ler değerlenebilir. Ancak hakkaniyetli olması açısından ön siparişte olanları V1.1 öncelikle olarak düşündüm, yedek liste V1.0.

Ben 40 adet kadar üretmeyi hedeflemiştim, şu durumda eğer yedekleri de üretirsek toplam sayı 60 civarı oluyor, bu beklediğimin üzerinde. Bu proje için yeni parti PCB sipariş etmeyi de düşünmüyorum.

NOT: Bu konuda, birden çok sipariş edenler kendi istekleri ile diğer almak isteyip listeye girememiş kişilerle haklarını devretmek isteyebilirler belki...

Son olarak cevap vermeyen 5 kişi var. Eğer ulaşabileceğiniz kişiler ise haber verebilirseniz sevinirim. Zira listeyi 15 inden önce kapatabilirsek daha erken parça tedariklerine başlayabilirim.

Listede bir hata varsa lütfen bildiriniz, düzeltelim.

Barış Yeni
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #848 : Şubat 06, 2019, 21:44:15 ÖS »

Ben sanırım yedek listedeyim   
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #849 : Şubat 06, 2019, 21:48:08 ÖS »

Ben sanırım yedek listedeyim   

Evet, yedek listeyi de şimdiki hali ile paylaşayım da soru işareti olmasın.

YEDEK LİSTE

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #850 : Şubat 06, 2019, 22:36:20 ÖS »

Bence arkadaşların kendiliğinden sıralarını vermelerini beklemek yerine en fazla 2 tane alınabilir gibi bir sınırlama getirmek yerinde olur... Özellikle de adı bizde saklı olan arkadaşımıza

eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #851 : Şubat 06, 2019, 22:39:20 ÖS »

Benim gözüm iki isteyenlerde. Sözüm meclisten dışarı... Kahkaha

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #852 : Şubat 06, 2019, 22:42:52 ÖS »

Hemen altına yazacaktım aslında... 2 tane istedim, bir tanesi kendime, diğeri bir arkadaşıma hediye olacak. Ama benim için çok ta sorun değil... Gerekirse 1 tane, hatta onu bile almayabilirim...

Proje sana ait...Bu sefer herkes en fazla 1 tane talep edebilir diyerek, daha rahat etmekte hakkın...
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2019, 22:44:56 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #853 : Şubat 06, 2019, 23:05:09 ÖS »

Rahatlık değil de, diğer almak isteyenler için dedim. Neyse şu listeyi bir finalize edelim, yedeklerin akıbeti de belli olsun, bakarız. 4 kişi kaldı cevap vermeyen. Şimdi onlardan cevap gelmeden fikir yürütemiyorum.

eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #854 : Şubat 06, 2019, 23:40:06 ÖS »

Özelden yedekler ile ilgili gelen sorular üzerine, yedekleri de listeye ekleyerek son durumu paylaşıyorum. Sarı işaretli 4 kişiden cevap gelmedi. Ayın 15'ine kadar alacaklarını varsayarak işaretledim. Aksi durumda V1.1 leri diğer kişilere kaydırırız.

Yarın siparişleri açmaya başlayacağım. Dolayısı ile liste kapanmıştır. Yen ekleme yapmayacağım. İsteyen kişiler kendi aralarında değişim yapabilir.

Hadi hayırlısı ...

Sayfa: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 95   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: