Bugün satın aldığım A600 arife günü yada bayramdan sonra elimde olacak. Furia kart almayı düşünüyorum. A600+Furia ikilisini kullanan arkadaşlar hangi os versiyonunu kullanıyor? 3.1 ve 3.9 boot sonrası ne kadar boş ram kalıyor, performans nasıl vs. bilgi verebilirlerse sevinirim.
ClassicWorkbench 3.1 full kullanıyorum. Kickstart 3.1 var.
3.9 kurup denedim ama bana biraz yavaş geldi. 3.1 daha hızlı. Zaten tek kullanım şeklim whdload oyunu oynamak. Bastımmı açılsın daha başka birşey istemiyorum

workbench açılınca 2,019,336 Chip ram, 8,608,616 fast ram boş.
Aşağıda resimleri var.
Aynı sorular benim de kafamda. Vampire bekliyordum ancak fiyat yüksek olunca vazgeçtim, furia niyetim var.
Bu arada sanıyorum bu kartı takınca internal IDE portu yanına HDD takmaya yer kalmayacak. Benim A600 içinde HDD craddle da mevcut. İçerisine koymayı planlıyordum HDD yi...
Başta ben de sadece Fastram arıyordum ama bulmak imkansız olduğu için Furia aldım çok ta iyi oldu

Vampir dediğiniz gibi çok pahalı ve bence gereksiz.
Evet harddisk takmaya yer yok. Ben de ilk başlarda kablo ve cf dönüştürücü ile kullanıyordum. Sonradan açılı cf dönüştürücü aldım. Değişen kapasitörler büyük olduğu için yerine oturmadı. Pinleri yükseltmek için bir de parça yaptırdım.
Oyun testi, vb. gibi birşey görmek isterseniz video çeker burada paylaşırım.