Bugün oldukça yoğundum, cevap yazamadım beyler...
Hepinize teşekkür ederim yazdığınız güzel şeyler için.

Tam olarak, can çıkmadıkça umut kesilmezmişe bir örnek bu. Elektronik bilgim çok zayıf olmasına rağmen, anlarmış gibi satır satır zevkle okudum valla.

Hakikaten her yönden çok kıymetli bir çalışma. Tebrik ediyor ve sıradakini merakla bekliyorum.
Evet kimi yerlerde yazının kapsamı biraz detaylandı ama bu kartın kaprisleri bitmek tükenmek bilmedi

Yine de okurken zevk alabildiysen amacına ulaşmış demektir

Mükemmel bir çalışma olmuş.
Eline, emeğine, bilgine sağlık üstad...
Teşekkürler
Abi tam anlamı ile piskopatsın net

Vallahi bravo. Eline emeğine ve sabrına sağlık. Müthiş....
Ya ben de anlamadım sanki beynime silah dayanmış gibi bi takıldım kaldım bu kartın tamirine

Neyse şükür bitti ki bi rahat uyku çekebileceğim

Bu nasıl bir sabırdır abi. Tebrik ederim.
Bu tarz arızalı kartlar için çok kestirme bir tamir yöntemim var. Balyoz operasyonu. Sorunu 2 dakikada kalıcı olarak çözüyor

İyi ki bana denk gelmemiş.
Ya sorma abi, böyle kastırıyorum işte bazen

hani Neo Geo görmesek tamam, evde Neo Geo'lar birbirini ... ediyor

bunu nereme sokacam ki?
Acıdım garibim taaa Amerika'lardan gelmiş. Neo Geo işte, seviyorum kerataları, ilgi alakayı biraz abarttım bu sefer ama farkındayım

Abi ellerine sağlık. Gene harika bir iş çıkarmışssın.
Teşekkürler Eşref

Yine çok güzel şeyler olmuş. Elinize sağlık
Teşekkürler atlantis

Mal eskicide olsa herhalde üstüne para verir elinden alsınlar diye

Aslında Üstüne para değil ama gerçekten pek kimsenin uğraşmaya niyet etmeyeceği bir malzemeydi, arkasından kimse ağlamadı yani
Yine tek kelimeyle inanılmaz bir çalışma, inanılmaz bir sabır, yetenek, ustalık, hepsi bir arada.
Ama bu vesileyle ben gerçekten takdir ettiğim başka bir şeyi söylemek istiyorum: tüm bunları büyük bir sabırla, en ince detayına kadar fotoğraflayıp anlatıyor olman.
Başta yavuzg ve delimawi olmak üzere benzer biçimde bizleri bu şekilde detaylı anlatımlarla bilgilendiren, belki ileride hiç ummadığımız anda işimize yarayabilecek ayrıntıları sunan herkese cidden gönülden teşekkür ediyorum. Harcadığınız vakte, emeğinize sağlık.
Teşekkürler Decypher... Gerçekten de olayı yapmak bir yana paralelde belgelemek çok zor. Bir elinde telefon diğer elinde problar bazen çok sıkıntılı oluyor
Ama kalıcı bir şeyler yapmak, paylaşmak, aleti tamir etmekten daha kıymetli oluyor. Ben bile yaptıklarımı unutuyorum bir hafta sonra. Bazen başka bir tamirat sırasında Google'da araştırma yaptığımda kendi yazılarımı buluyorum, bazen küfür ediyorum kendime

bazen de işime yarıyor, okuyup hatırlıyorum

Üstad eline sağlık.
Kış geldi proje/tamirat yazılarına kavuştuk.
Umarım elinde bol miktarda tamirlik kart vb. vardır

Aslında baya bi tamirat yaptım bu aralar ama hepsini yazıya dökemiyorum maalesef. Hem çok zaman alıyor hem de tamirat biraz enteresan olursa, beni de zorlarsa yazmaya değer buluyorum ancak.
Sırada var daha güzel şeyler

referans doküman olacak bir çalışma yapmışsın üstad eline sağlık
sabrını da ayrıca tebrik ediyorum
başka birisinin bu kartı bu duruma getirebileceğini de sanmıyorum

gerçekten ayakta alkışladım yani
evreno sorma, resmen Neo Geo Tamiratlarının bileşkesini yaşattı bu kart

Yine muhteşem bir çalışma tebrikler
Teşekkürler Aykiri1

Elinize sağlık. Böyle çalışamaları tekrar tekrar okuyorum ve çok şey öğreniyorum. Sayenizde böyle tamiratlar yapmasam bile evde bazı basit işlerde gerekebilir diye bir çok alet aldım:)Gerektikçe kullanıp çocukları hayran bırakıyorum.
Çok teşekkürler bunları bu güzellikte yayınladığınız ve bizleri bilgilendirdiğiniz için.
Yazdığım şeyler bir yerlerde işinize yarıyorsa ne mutlu bana. Tabi yazdıklarım illa 100% doğrudur böyle yapılmalıdır diye bir iddiam yok ama en azından tecrübe ettiğim şeyleri paylaşmış oluyorum...