Zaman zaman mail'le yahut forumdan kartuşa talep oluyor. Elimiz tutuyorken talepleri karşılıksız bırakmaz olmaz.
Yeni bir parti için pcb siparişini geçtim. İsteyenler bu başlık altından belirtebilir. Telefon / Adres bilgilerini önceden gönderen alıcılar ise önceliklidir.
PCB'ler standart yeşil. Malumunuz gümrük yasaları dolayısıyla tedbiren pcb'leri düşük adetli sipariş ettim. Yine aynı sebepten ENIG finish istemedim.
Fiyatta da güncelleme yapmak durumundayım, yeni parti için belirlediğim fiyat 80 TL + 10 TL kargo bedeli = 90 TL. (Gerçek kargo ücreti benim belirlediğimin altında veya üstünde olabilir, bu şekilde iletişimi daha kolay oluyor)
Orjinal proje başlığıDaha önceki satış başlıkları,
IRQHack64 ön sipariş - ENIG finish PCB ileIRQHack64 kartuş - Ön sipariş Güncel sipariş listesi
---------------------------
1. phoenix (1 adet)2. savagery (2 adet)3. freedom (2 adet) 4. attilan (1 adet)5. AmigaEsref (1 adet) 6. JAX (1 adet)7. Komodorcu (1 adet)8. binsekiz (1 adet)9. slunlucky (1 adet) (zaman aşımı)
10. muhendis (1 adet)11. Voltron (1 adet)12. siber06 (1 adet) (zaman aşımı)
13. Agony (1 adet)14. Fero (1 adet)15. selimgokhunavci (1 adet)16. POLAT27 (1 adet) (zaman aşımı)
17. OZGH (1 adet)18. Voltron (+1 adet)19. bices (1 adet) (zaman aşımı)
PS: Bu arada kişisel kullanım için kartuşu kendiniz de üretebilirsiniz. (Ticaretini düşünen varsa temasa geçebilir)
Özay'ın github'ından Eagle dosyalarına ulaşabilirsiniz.
Güncel yazılımı daha önce açtığım konularda vermiştim.