Biraz güncelleme yapayım, suzo ları alamadım. focusattack.com ile süren uzun görüşmeler sonucunda bir sonuca varamadık. Çok detaya girmeyeyeim ama 2 tane siparişimi iptal ettiler. Bende sinirlendim ve ali den joystick takımını aldım.
Kasa bitti toparlandı, marangoza ben toplayacağım sen toplama demiştim ama adam toplamış
hayırlısı diyip teslim aldım, altına ve arkasına güzel kilitli dolap yapmış sağolsun. Heryerine ulaşabiliyorum, alınlık kısmı hariç. Oraya dışardan müdahele edeceğim. Monitör için yer açıp monitörü yerleştirdim ve kasayı oracal film ile kapladım. Bence güzel oldu
Bir kaç tane hoparlör denedim ama en güzel ve o günleri yansıtan sesi, eski bir casper hoparlör setimden aldım. Bunu parçalayıp, stereo anfiye bağladım.
Ufak bi test yaptım herşey yolunda
Şimdi joystickler gelince onlar için panç ile delik açacağım. daha sonra montajlarını yapacağım. aynı şekilde stereo anfi içinde alt tarafa bir pencere yapmam lazm. Elektrik tesisatı için ise bir tane switch aldım, sağ arka köşeye onu montajlayıp içerdeki çoklu prizi de bu switche bağlayacağım. daha çok işi var, yavaş yavaş ilgileniyorum. Alınlık kısmı için tavsiyeler varsa alabilirim, oraya göre pleksi kestim arkasına şu resmi düşünüyorum.
En arkaya yani mdf ye de kanal açıp içine rgb ledler yapmayı düşünüyorum.
Bu arada raspi 2 ile ilerliyordum dün raspi 3 b+ ve güzel bir kutu sipariş ettim. Kutu tam istediğim gibi ahşapa monte edebileceğim şekilde.
https://urun.n11.com/diger/aluminyum-raspberry-pi-b23-uyumlu-kutu-yesil-P304125234Varsa fikirleriniz ve yorumlarınızı duymak isterim. Burası duayen dolu, illa ki benim aklıma gelmeyen veya atladığım bir konu vardır.