|
Voltron
|
 |
« Yanıtla #375 : Ağustos 08, 2019, 16:28:52 ÖS » |
|
Benim U64 sonunda dün geldi. Henüz fotoğraflayamadım ama C64C vidadsız model kasasına yerleştirdim. Normalde C kasaya koyanlar için 3d print edilmiş klavye desteği gerekiyor. Benim kasa da tıpkı ekmek kasa gibi klavye üst kapağa klips ile monte ediliyor. Retrobright ile süt beyazı yapmıştım zaten hazırdı. İlk deneyimlerim şöyle, açar açmaz sistem sizden flash rom ları programlamanızı istiyor. VICE içerisindeki standart rom dosyalarını flashlayarak çalıştırdım. Normal bir C64 den şu an bir farkını göremedim. Bu bayram yazlıkta baya bir zaman geçireceğim bununla. 
|
|
|
|
|
|
Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
|
|
|
|
egemur
|
 |
« Yanıtla #376 : Ağustos 09, 2019, 16:41:25 ÖS » |
|
Benim U64 sonunda dün geldi. Henüz fotoğraflayamadım ama C64C vidadsız model kasasına yerleştirdim. Normalde C kasaya koyanlar için 3d print edilmiş klavye desteği gerekiyor. Benim kasa da tıpkı ekmek kasa gibi klavye üst kapağa klips ile monte ediliyor. Retrobright ile süt beyazı yapmıştım zaten hazırdı. İlk deneyimlerim şöyle, açar açmaz sistem sizden flash rom ları programlamanızı istiyor. VICE içerisindeki standart rom dosyalarını flashlayarak çalıştırdım. Normal bir C64 den şu an bir farkını göremedim. Bu bayram yazlıkta baya bir zaman geçireceğim bununla.  İyi günlerde kullanın. Ben de elite için sıraya girdim. Heyecanla bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
Commodore 64/64c - 1541 Ultimate+ - Ultimate 64 Elite Amiga 500 - Gotek Floppy Drive
|
|
|
|
muhendis
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #377 : Ağustos 09, 2019, 17:33:09 ÖS » |
|
Benim U64 sonunda dün geldi. Henüz fotoğraflayamadım ama C64C vidadsız model kasasına yerleştirdim. Normalde C kasaya koyanlar için 3d print edilmiş klavye desteği gerekiyor. Benim kasa da tıpkı ekmek kasa gibi klavye üst kapağa klips ile monte ediliyor. Retrobright ile süt beyazı yapmıştım zaten hazırdı. İlk deneyimlerim şöyle, açar açmaz sistem sizden flash rom ları programlamanızı istiyor. VICE içerisindeki standart rom dosyalarını flashlayarak çalıştırdım. Normal bir C64 den şu an bir farkını göremedim. Bu bayram yazlıkta baya bir zaman geçireceğim bununla.  Güle güle kullan darısı benim başıma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroman
|
 |
« Yanıtla #378 : Ağustos 24, 2019, 11:59:42 ÖÖ » |
|
 Arcade joystick için microswitc ler bacakli gerçekten çok kaliteli ve yumuşak ,hassaslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #379 : Ağustos 24, 2019, 13:17:37 ÖS » |
|
Bunlar kolay kolay bozulmaz. Güle güle kullanın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroman
|
 |
« Yanıtla #380 : Ağustos 24, 2019, 16:50:23 ÖS » |
|
teşekkür ederim...Lorenzo arcade joystick içindi yön switcleri için aralardaki boslugu çok iyi alıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #383 : Ağustos 26, 2019, 23:06:55 ÖS » |
|
Sevgili mertuckan aramıza hoşgeldin  mesaj hakkın ilk aşamada sınırlı olduğundan tanışma forumunu doldurursan daha kolay olur senin için. Breadbin i begenmene sevindim https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?board=4.0
|
|
|
|
|
|
C64 ve A500 gerisi teferruat
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #384 : Ağustos 26, 2019, 23:12:17 ÖS » |
|
CREATIVE turkiye şubesi, MAŞALLAH hocam Uygun fiyata bulunca iki tane daha AWE64 Value aldım. Bu kartları elimde adetli olarak bulundurmaya çalışıyorum çünkü 486DX4 ile Pentium II arası tüm sistemler için istediğim neredeyse tüm özelliklere sahipler.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #385 : Ağustos 31, 2019, 23:05:54 ÖS » |
|
Epeydir PS2 FAT kasa almak istiyordum. Onu da aldım nihayet. Bu aralar çeşitli yerlerden temin ettiğim parçalar da var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
appiah4
|
 |
« Yanıtla #386 : Eylül 02, 2019, 09:29:53 ÖÖ » |
|
Nightmare Creatures'ın logosu Bildiğin Sepultura logosundan arak: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pofpor
|
 |
« Yanıtla #387 : Eylül 04, 2019, 19:26:23 ÖS » |
|
Vatanbilgisayar'dan aldığım Playstation klasik geldi. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2019, 19:28:31 ÖS Gönderen: pofpor »
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #388 : Eylül 11, 2019, 21:56:30 ÖS » |
|
Mastech MS8268 Multimetre (avometre) Yıllarca dandik çin malı multimetreleri kullandım. Bu işlerden bir dostumuzda her gördüğünde dalga geçti. En son hediye almakla tehdit edince, ondan önce davranıp aldım  Bu da çin malı ama kullandıklarımdan biraz daha iyi sanırım. https://www.youtube.com/watch?v=hbq3ZszflUU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AmigaEsref
|
 |
« Yanıtla #389 : Eylül 11, 2019, 22:10:29 ÖS » |
|
Herkese hayırlı olsun :)güle güle kullanın. Ben başlığı bayadır takip edememişim. Freedom abi fat kasa ps2 hayırlı olsun çok güzelmiş 
|
|
|
|
|
|
AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520 COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S 'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
|
|
|
|