Merhaba değerli arkadaşlarım.
Biraz hastalık, biraz da iş yoğunluğu nedeniyle ancak cevap veriyorum

Öncelikle çok yoğun katılımlı bir organizasyon oldu. Hem şehir dışından gelen özel konuklarımız, hem de mekanda karşımıza çıkan süpriz konuklarımız oldu. Şehir dışından gelen arkadaşlar sağolsun, Adana'dan cezerye (evreno), Adana'dan Adana ve kocaman 5litrelik bir şalgam (daily.hero) geldi. Utanmaz Oğuzhan, gece adanaları gömmüş afiyet olsun

Şalgam'ı da şekilişte hediye olarak koyduk ama, o kadar büyük bir şeyi kimse götürmedi. Biz de mekan çalışanlarına hediye ettik. Onlar da bize süper bir şişe alkollü kokteyl hediye etmişlerdi çekilişten önce sağolsunlar onu da gecenin ilerleyen saatlerinde Can Gox eşliğinde mideye indirdik

Anlatacak çok şey var ama ben değil katılımcılar anlatırsa daha hoş olur. Yepyeni patates arkadaşlarımız oldu. Onların da arkadaşları da gelince ortam karıştı... Elvira ve Yavuzg performansı yine 10 numaraydı. Gelen diğer cihazlar herkesin ilgisini çekti. İzmir'den Efe Aydal misafir konuk olarak geldi ve bol bol oyun oynadı. O geldi diye, memuriyetim yanmasın diyen bazı arkadaşlar organizasyona katılmadılar. Canları sağolsun. Hediye çekilişleri güzeldi. Özay'ın hediye olarak gönderdiği 2 kartından biri bana çıktı. İlkerficicilar takas yapmak istedi takasladık ve güzel bir yere hediye gitti. Diğer kartta pcdata76 ya çıktı. Onun da yüzü gülüyordu.
Öncelikle emek verip, şehir dışından gelen daily.hero (Anıl-Adana Merkez), evreno (Evren-Adana), Fero (Ferhat-İzmir), savery (Alper-İzmir), Efe (İzmir), amiga.os (Tarık-İstanbul) çok teşekkür ediyorum. Bir ara ortam o kadar yoğunlaştı ki, çocuklar Elvira'da ve Amiga'da oyunlar oynuyordu. Videoyu tamamlarsam zaten detayları görecekiniz, biraz daha sabredin güzel şeyler hazırlanıyor.
Şehir dışından gelmek isteyip de son dakika babası rahatsızlanan Gökçe Bozkurt'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ayrıca her organizasyonumuza katılan ama son dakika iş yoğunluğundan aramızda olamayan AmigaEsref'e, Çanakkale'den gelmek isteyip de yine yoğunluktan gelemeyen ve hediyelerini yollayan Simon (Özay)a selamlarımızı iletiyoruz. Burada yazmayı unuttuğum arkadaşlarımız mutlaka olacaktır. Oğuzhan eklemeleri yap lütfen.
Bu sefer yoğun kalabalıktan toplu fotoğraf da çekilemedik ama gerçekten güzel bir gün oldu. Ben de gün sonunda 40.yaş doğum günümü kutlamış oldum. Benim için de unutulmaz bir gün olmuş oldu. Tekrar görüşmek üzere gözlerinizden öperim