Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Tapecart SD - satış  (Okunma Sayısı 59676 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 22, 2019, 20:54:48 ÖS »

Not: Birinci partideki ürünler tükendi, ikinci parti satış başlığına bakabilirsiniz.

Ürünün fiyatı kargo ücreti hariç 85TL'dir. Elimde 24 adet var, kişi başına 1 adet verebilirim. Almak istiyorsanız başlığa yazarak sipariş verin. Aşağıdaki sipariş listesine adınızı ekleyerek özel mesaj ile IBAN numaramı bildiririm. Ödemeyi yaptığınızı bana bildirdiğinizde paketinizi PTT kargo ile alıcı ödemeli olarak gönderiyorum (Not: Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sadece TR içi gönderi yapıyorum, kargo ücreti 16.25TL tutuyor). Ödeme yaptığınızı belirttiğim günlerde saat 12:00'ye kadar bildirirseniz paketiniz o günün kargosuna yetişir, yoksa bir sonraki gönderiye kalır. Fotoğraflardaki C64 ve monitör satılık değildir.

Ürünle ilgili açıklamalar:
* Tapecart SD hakkında bilgi almak için şu başlığa bakabilirsiniz.
* Farklı C64 revizyonlarında MOTOR sinyalinde görülebilen gecikmeye karşı bu üründe gerekli önlem bulunuyor.
* Ürünün üzerinde MOSI sinyali ile tetiklenip 555 zamanlayıcı ile yanma süresi ayarlanan mavi bir led var. Bu led sayesinde cihazın MicroSD karttan yaptığı yüklemeleri takip edebilirsiniz. Ayrıca bir de kırmızı power led var.
* Ürünün kutulama yapmak istenildiğinde işe yarayacak bazı özellikleri var: Konnektöre takılacak 2 adet 3x12mm'lik civata ve ona uygun somun ile ürünü uygun bir kutuya sabitleyebilirsiniz. Ayrıca MicroSD kart modülünü pcb'ye lehimli olduğu A sırasından söküp B, C, D, E sıralarından birine lehimleyerek modülün ucunu, yani MicroSD kartın takıldığı yeri 8+4+4+4=20mm ileriye kutunun kenarına doğru uzatabilirsiniz.
* cemtezcan (blockmind)'ın tasarladığı kutu için şuraya bakabilirsiniz.
* Kaan Akkurt'un tasarladığı kutu için şuraya bakabilirsiniz.
* Üründe en son çıkan v1.1 firmware yüklü bulunuyor. Bu firmware ile bazı MicroSD kartlarda karşılaşılan uyumsuzluk giderilmiş durumda.
* Çıkacak yeni bir firmware'i ürüne programlamak için şu mesajdaki "Arduino Pro Mini'ye firmware atma" açıklamasına bakabilirsiniz.

Birinci parti için sipariş verenler - (Ürünler tükendi)
--------------------------------------------
01 - lunarstrain
02 - coskund
03 - WildLord
04 - ekenciz
05 - codewarrior
06 - savagery
07 - siber06
08 - slunlucky
09 - sad_face05
10 - wolfiem
11 - mrmojorisin
12 - Emrahceb
13 - LW3D
14 - misket
15 - zanpinoz
16 - kamilsorhan
17 - reserved1
18 - Jax
19 - CenkMiri
20 - 2019
21 - avukatka
22 - binsekiz
23 - solitude
24 - cemtezcan (blockmind)

İkinci parti için ön sipariş verenler
-----------------------------------------------
POLAT27 (2 adet)
Agony
Retroman
cihangirabi
Warhelmet (2 adet)
eczcaptain
ksercan5
Tesellum (2 adet)
ferhat
Voltron
Humphrey
muhendis
RetroLover
selimgokhunavci
hakkan
Ranthor
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2020, 14:52:18 ÖS Gönderen: Metallic » Logged
peraspera95
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Aralık 25, 2019, 10:40:53 ÖÖ »

Ben 1 adet hakkımdan çekiliyorum.Talep bu kadar çok iken havale için bekletmek olmaz.Son kısmetliye hakkımı devrediyorum.Hayırlı olsun
« Son Düzenleme: Aralık 25, 2019, 10:46:12 ÖÖ Gönderen: Astalavista Retro Gaming » Logged
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Aralık 25, 2019, 11:19:15 ÖÖ »

Tamam, sipariş listesini düzenledim. Elimde 1 adet kalmış durumda.
mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Aralık 25, 2019, 11:24:29 ÖÖ »

Son kalanı da ben alayım
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Aralık 25, 2019, 11:40:47 ÖÖ »

mrmojorisin'e ayırdığım ürünle elimdeki ürünler tükenmiş oldu, bilginize.
POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Aralık 25, 2019, 11:47:33 ÖÖ »

almayan olursa  bende  1 adet isterim

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Aralık 25, 2019, 12:04:42 ÖS »

POLAT27  Bir iptal gelecek olursa bilgi veririm.
peraspera95
Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Aralık 25, 2019, 12:05:23 ÖS »

Son kalanı da ben alayım
Sevdiğim bi abime gitmesine sevindim.İzmirli dayanışması
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Aralık 25, 2019, 12:20:31 ÖS »

Vazgeçen olursa 1 tane ben alayım.

fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Aralık 25, 2019, 14:16:02 ÖS »

2 günde tükendi.
İkinci partiyi de yapacak mısınız Üstadım?

EDIT: Ön sipariş başlamış bile  Kahkaha
« Son Düzenleme: Aralık 25, 2019, 15:52:23 ÖS Gönderen: fort_apocalypse » Logged

Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Aralık 25, 2019, 15:58:21 ÖS »

POLAT27 & Agony
Satış ilanının alt tarafına ikinci parti için ön sipariş listesi hazırladım. İsterseniz sizi listeye ekliyeyim. Elimde ürünün pcb'sinden var, ama ön siparişlerin miktarına göre bir değerlendirme yapmam gerekiyor.

fort_apocalypse
İkinci parti için ön siparişlerin durumuna göre hareket etmem lazım. Fazla talep olmaz gibi geliyor bana.
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Aralık 25, 2019, 16:15:02 ÖS »

Bu günkü gönderide 6 kişinin paketini gönderdim. Takip numaralarını bildirerek sipariş listesinde yeşil olarak işaretledim. Paketlerini gönderdiğim bütün arkadaşlara alışverişleri için teşekkür ediyorum, ürünü güle güle kullanın. Zor olmayacaksa cihazın kullanımına ait fotoğraflarınızı paylaşırsanız sevinirim.
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Aralık 25, 2019, 16:22:54 ÖS »

İknci partinin, 2 günde bitmese bile birkaç haftada biteceğini sanıyorum. Daha önce de bahsettiğim gibi, çok kullanışlı bir yükleyici, hiç bir şey bilmeyen kişi bile 2 tuşa basarak oyun oynayabilir. Commodore64'ün orijinal 1541 disk drive'ından kat-be-kat hızlı, kapasite sorunu yok, bir micro SD karta bu güne kadar yazılmış bütün tek parça oyunları çek oyna. Ben şu ana kadar uyumluluk sorununa da rastlamadım, hatta IRQhack64 ile çalışmayan "eprommer ii" Tapecart SD ile çalıştı.

Kendisi yapacak durumda olanlar dışında, almayan bence pisman olur.

Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Aralık 25, 2019, 17:10:09 ÖS »

2.Parti Başlarsa Benide Listeye Yazmanız Ricamdır.Tekrar Satışa Başladıgınızda İBAN Yollarsanız Sevinirim iyi Forumlar.

Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Aralık 25, 2019, 20:49:13 ÖS »

Retroman  Ön sipariş listesine ekledim seni. Makul bir talep oluşursa ürünü hazırlayıp satış ilanını ikinci parti için düzenlerim. Ardından listedeki kişilerle iletişime geçerim. Sağolasın.
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Aralık 25, 2019, 21:36:08 ÖS »

POLAT27 & Agony
Satış ilanının alt tarafına ikinci parti için ön sipariş listesi hazırladım. İsterseniz sizi listeye ekliyeyim. Elimde ürünün pcb'sinden var, ama ön siparişlerin miktarına göre bir değerlendirme yapmam gerekiyor.

fort_apocalypse
İkinci parti için ön siparişlerin durumuna göre hareket etmem lazım. Fazla talep olmaz gibi geliyor bana.

Benim için uygundur.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: