|
Davlf1
|
 |
« Yanıtla #900 : Şubat 04, 2021, 15:44:16 ÖS » |
|
@Davlf1, root erişimi sağladığınızda Telekom'un engellediği/gizlediği tüm fonksiyonlara erişebiliyor olmanız gerek.
İşte ona erişemiyorum. Kendi firmware'ini yüklemeye kalkınca da hata veriyor, yani onu da engellemişler
|
|
|
|
|
|
Sonī Kabushiki-Kaisha
|
|
|
|
Najaz
|
 |
« Yanıtla #901 : Şubat 05, 2021, 09:46:54 ÖÖ » |
|
Sony'nin Sony olduğu yıllara ait müzikçalar cihazlarına özel bir ilgim var. Uygun fiyatlı buldukça topluyorum bunları. En son gelen cihaz, Sony'nin tasarladığı (bence) en güzel müzikçalar olan 1 GB bellekli NW-E407 Bir de HDD tabanlı NW-HD3 almıştım bundan önce; bu cihazda da 20 GB kapasiteli 1.8" HDD kullanılmış.  Bunlar da diğerleri: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AmigaEsref
|
 |
« Yanıtla #902 : Şubat 05, 2021, 09:56:21 ÖÖ » |
|
Güzel koleksiyon olmuş. Walkmanler çalışıyor mu? 
|
|
|
|
|
|
AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520 COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S 'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
|
|
|
|
Voltron
|
 |
« Yanıtla #903 : Şubat 05, 2021, 11:31:38 ÖÖ » |
|
IBM Model F122 Terminal Klavye. Henüz resmi yok, Kahire->Dubai->Fransa-İstanbul'a kadar 3 günde geldi ama kendisi elime geçmedi. Düşük bir gümrük ile yırttık.
Arduino ProMicro ile 2 farklı Terminal->Usb çevirici hazırladım bile. Bir tanesi çok meşhur Soarer's converter, diğeri de yakt122 olarak geçen daha karışık bir sketch.
|
|
|
|
|
|
Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #904 : Şubat 05, 2021, 11:49:04 ÖÖ » |
|
Dahili floppy yi harici olarak kullanmam gerekti. Ben de kutulayayım dedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #905 : Şubat 05, 2021, 12:07:34 ÖS » |
|
Güzel olmuş abi orijinal gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #906 : Şubat 05, 2021, 14:27:50 ÖS » |
|
Güzel olmuş abi orijinal gibi  Teşekkürler @Kaan Akkurt, senin çalışmaların yanında amatör kalır benimki. Yapıyoz birşeyler işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Theoden (CYON4D)
|
 |
« Yanıtla #907 : Şubat 05, 2021, 14:31:02 ÖS » |
|
@freedom Floppy bence de hoş olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #908 : Şubat 05, 2021, 14:31:41 ÖS » |
|
Evet abi dediğin gibi yavaş yavaş olacak Dahili floppy yi harici olarak kullanmam gerekti. Ben de kutulayayım dedim.
Güzel olmuş abi orijinal gibi  Teşekkürler @Kaan Akkurt, senin çalışmaların yanında amatör kalır benimki. Yapıyoz birşeyler işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #909 : Şubat 05, 2021, 14:59:39 ÖS » |
|
Evet abi dediğin gibi yavaş yavaş olacak Dahili floppy yi harici olarak kullanmam gerekti. Ben de kutulayayım dedim.
Güzel olmuş abi orijinal gibi  Teşekkürler @Kaan Akkurt, senin çalışmaların yanında amatör kalır benimki. Yapıyoz birşeyler işte  Vur dedim, Ez demedim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #910 : Şubat 05, 2021, 15:02:39 ÖS » |
|
Güzel olmuş abi orijinal gibi  Teşekkürler @Kaan Akkurt, senin çalışmaların yanında amatör kalır benimki. Yapıyoz birşeyler işte  Vur dedim, Ez demedim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AmigaEsref
|
 |
« Yanıtla #911 : Şubat 05, 2021, 16:28:45 ÖS » |
|
@freedom abi floopy çok temiz olmuş güzel eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520 COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S 'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #912 : Şubat 05, 2021, 17:56:39 ÖS » |
|
@freedom abi floopy çok temiz olmuş güzel eline sağlık.
@AmigaESREF, Herzaman ki gibi güzel ve pozitif mesajların emin ol beni mutlu ediyor. Sağolasın. Elimden geldiğince bir şeyler katmaya çalışıyorum retro dünyama. Teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Davlf1
|
 |
« Yanıtla #913 : Şubat 05, 2021, 18:56:36 ÖS » |
|
Yaaa.. Çok güzel olmuşş...!! Çok beğendim..! Kutuyu nereden tedarik ettiniz? Aslı ide kablosunu kasanın arkasına takarken hangi aparatı kullandınız, nereden tedarik ettiniz?
|
|
|
|
|
|
Sonī Kabushiki-Kaisha
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #914 : Şubat 05, 2021, 19:06:40 ÖS » |
|
Yaaa.. Çok güzel olmuşş...!! Çok beğendim..! Kutuyu nereden tedarik ettiniz? Aslı ide kablosunu kasanın arkasına takarken hangi aparatı kullandınız, nereden tedarik ettiniz? @Davlf1, Tesekkur ederim. Kutuyu , cok evvelden Karakoy selanik pasajında en alt kattan almıştım. Biryere kullanirim diye. Aklıma geldi, kullandım. Floppy nin kablosu board a direkt bağlı. Kasanın arkasından spot yuvalarından direkt çıkıyor. Aslında biraz daha incesi olsa daha şık olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|