|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2020, 08:34:18 ÖÖ » |
|
İnsanlar psikolojik olarak etkilenmiş ama. Otobuslerde çok maskeli görüyorum.
|
|
|
|
|
|
C64 ve A500 gerisi teferruat
|
|
|
|
appiah4
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2020, 08:38:27 ÖÖ » |
|
3 aydır devam eden salgında Türkiye'de yapılan test sayısı 1100 küsür. Bunların sadece (en az) 250 tanesi Wuhan'dan, 250 tanesi de İran'dan gelen uçak zaten. Aramazsanız bulmazsınız. Bulmazsanız duymazsınız. Hali vakti yerinde insanlar ölmeye başlayana kadar da duymayacaksınız. Duymamanız olmadığı anlamına gelmeyecek ama.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 06, 2020, 08:44:43 ÖÖ Gönderen: appiah4 »
|
|
|
|
|
|
rccinar
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 06, 2020, 08:40:47 ÖÖ » |
|
tamam biz malum. diğer türki cumhuriyetlerde de hiç görülmemiş gibi. onu anlayamadım. ya biz çok gezen bir millet değiliz belki ondan.
|
|
|
|
|
|
teklif.net
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 06, 2020, 08:42:05 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
appiah4
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 06, 2020, 08:44:06 ÖÖ » |
|
tamam biz malum. diğer türki cumhuriyetlerde de hiç görülmemiş gibi. onu anlayamadım. ya biz çok gezen bir millet değiliz belki ondan.
Ya da hepimiz benzer şekilde yönetilen (Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan siyasseti hakkında biraz araştırma yapabilirsiniz) benzer kafada insanlarız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 06, 2020, 09:01:01 ÖÖ » |
|
Haritaya göre, bugün itibariyle, iranda ve italyada 4000den az insanda görülmüş. Bu sayılar nüfusa oranla çok çok az. Ülkemizde son zamanlarlarda "kocakarı tıbbı" o kadar çok gelişti ki insanlar hastalanınca doktora değil aktara gider oldu. Bu virüs varsa da tespit edilebilmesi için hasta sayısının yüzbinleri bulması gerek. Zaten gelişimi normal grip gibi seyrediyor, bizim toplumda kimse kendine corona virüs yakıştırmaz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 06, 2020, 09:35:51 ÖÖ Gönderen: fort_apocalypse »
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 06, 2020, 09:04:34 ÖÖ » |
|
Allah razı olsun Kaan abi beynimi yiyordu  Rahatladım. Heralde olm. Japondan şaşmayacaksın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AmigaEsref
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 06, 2020, 09:05:39 ÖÖ » |
|
Duble Allah razi olsun  çok yazdığım için çekiniyorum bu geyiği böyle devam ettirirdim 
|
|
|
|
|
|
AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520 COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S 'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
|
|
|
|
Remzi
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 06, 2020, 09:37:58 ÖÖ » |
|
Okuduklarimdan anladigim kadariyla bu virus saglikli bir insana bir sey yapamiyor.Kalp veya akciger rahatsizligi olanlari tak diye goturebiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 06, 2020, 09:46:03 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barış Yeni
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 06, 2020, 09:58:11 ÖÖ » |
|
Haritaya göre, bugün itibariyle, iranda ve italyada 4000den az insanda görülmüş. Bu sayılar nüfusa oranla çok çok az. Ülkemizde son zamanlarlarda "kocakarı tıbbı" o kadar çok gelişti ki insanlar hastalanınca doktora değil aktara gider oldu. Bu virüs varsa da tespit edilebilmesi için hasta sayısının yüzbinleri bulması gerek. Zaten gelişimi normal grip gibi seyrediyor, bizim toplumda kimse kendine corona virüs yakıştırmaz.
katılıyorum abi. metroda dolmuşta yanındaki adam corona'lı olabilir. umarım gerçekten de hiç görülmez. ancak pek olası değil bence. birden bire binlerce coronalı olabilir. The Sun gazetesinde virüs görülmemiş ülkeleri tatil bölgesi olarak tavsiye ettikleri bir haberi okudum altındaki bir yoruma göre virüs görülmeyen ülkelerin virüsü tespit edebilecek yeterlilikte olmadığını bundan dolayı halihazırda hastaların insanların içinde dolaştığını düşünüyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barış Yeni
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 06, 2020, 10:00:22 ÖÖ » |
|
Okuduklarimdan anladigim kadariyla bu virus saglikli bir insana bir sey yapamiyor.Kalp veya akciger rahatsizligi olanlari tak diye goturebiliyor.
Ölüm riski yaşlı ve altta başka hastalıkları (kalp rahatsızlıkları başta) olanlar için yüksek deniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 06, 2020, 10:03:49 ÖÖ » |
|
sigara içenler için risk *2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barış Yeni
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 06, 2020, 10:09:23 ÖÖ » |
|
sigara içenler için risk *2
sigara içenler diğer rahatsızlıklar gibi bunu da kabul etmezler bence. Benim korkum aynı AIDS gibi, "Atın ölümü arpadan olsun" zihniyetinin "Corona kormu bana" ya dönmesi. Tedbiri elden bırakmamak lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|