Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: EYT  (Okunma Sayısı 54255 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barış Yeni
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Aralık 28, 2022, 20:01:16 ÖS »

Bu arada E-DEVLET portalında emeklilik başvuru linki koyulmuş. Çalışma hayatım çalışmıyor.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #91 : Aralık 28, 2022, 20:02:48 ÖS »

Bu arada E-DEVLET portalında emeklilik başvuru linki koyulmuş. Çalışma hayatım çalışmıyor.

2 milyon kişi girince kaldırmıyor sistem tabii

C64 ve A500 gerisi teferruat
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #92 : Aralık 28, 2022, 20:03:28 ÖS »

.
« Son Düzenleme: Aralık 31, 2022, 09:54:10 ÖÖ Gönderen: Özgür Dereli » Logged
Barış Yeni
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : Aralık 28, 2022, 20:04:21 ÖS »

Hayırlı olsun.
Gerçi bizim işyerinde. Emekli olursan tay tay rüzgarı esiyor gibi.
Öyle bir şey olursa, emekli olmadan çalışmaya devam.

İşveren yeni düzenlemede normal çalışan ile aynı vergiyi ödeyecek emekli için. İşveren için bir kazancı olmayacak işten çıkartmanın. Tazminat için devlet düşük faizli kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #94 : Aralık 29, 2022, 07:32:37 ÖÖ »

Bunları biliyorum. Henüz kesinleşen bir durum yok. Ama bir müddet önce araştırma yapmışlardı. Eytli olanlarla görüşme yapıldı.
Emekli olan gönderilecek söylentileri dolaşmaya başladı ondan sonra.

İşveren yeni düzenlemede normal çalışan ile aynı vergiyi ödeyecek emekli için. İşveren için bir kazancı olmayacak işten çıkartmanın. Tazminat için devlet düşük faizli kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : Aralık 29, 2022, 08:07:11 ÖÖ »

Hayırlı olsun.

Şirketler emekli olanı tutmaz artık, düşük faizli kıdem tazminat kredisi fırsatını bulmuşken. Devlet para basıp ödeyecek, bu günleri mumla arayacağız muhtemelen. Yine de hayırlısı diyelim, ümidi bırakmayalım.
ssaylanc
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #96 : Aralık 29, 2022, 14:23:38 ÖS »

Yakında forumdaki satış başlıklarına "Emekliden commdore ..." ibaresi eklenir
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : Aralık 29, 2022, 14:57:39 ÖS »

Hayırlı olsun.

Şirketler emekli olanı tutmaz artık, düşük faizli kıdem tazminat kredisi fırsatını bulmuşken. Devlet para basıp ödeyecek, bu günleri mumla arayacağız muhtemelen. Yine de hayırlısı diyelim, ümidi bırakmayalım.
yeri kolay dolanları belki tutmaz onda bile iş bilen işini düzgün yapanı tutar hele ki kalfa yada usta ise yeri kolay dolmayan kalite usta ise tutar yani bence karamsar olmaya gerek yok
Humphrey
Deneyimli

The right man in the wrong place

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #98 : Aralık 29, 2022, 15:40:06 ÖS »

Genelde orta kademe , yaşı gelmiş gençleştirmek isteyen , yada zaten planlamış ama kıdem tazminatından dolayı çıkarılamamış, yeri boşalınca genç ve tecrübesiz ile dolabilecek olanlar ile devam edilmeyebilir.
Usta , kalfa işin merkezi olmuş kişilerin yanında, HR, finans müdürü, muhasebe müdürü, pazarlama, satış müdürü, teknik müdür , CIO , CFO ,CEO , kontroller gibi kilit pozisyonlar ile devam edilir. Benim elimde kontroller var, emekli olmasın ama bırakmasın diye ikna ettim  yoksa  iyi uygun bir kontroller pozisyonu piyasada bulmak çok zor . Ben 3 ay önce emekli oldum zaten birebir aynı şartlarda devam ediyorum.
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2022, 15:43:04 ÖS Gönderen: Humphrey » Logged

Amiga 500 Plus+,Aca 500+,3.1
Amiga Cd32
Commodore 64,64C,128
Atari 800XL,130XE
Nintendo wii,Nes,Snes,64,Gamecube,3DS XL,3DS,Dsi,Dslite
Playstation 1,2,3
Xbox 360
Sega Saturn,Dreamcast,Mega Drive,Masterdrive
PSP 1001,2001,3001,PSPGO
Zx Spectrum+
Atari Pong,Philips Videopac,Palladium,Unimax
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #99 : Aralık 29, 2022, 19:33:22 ÖS »

Hayırlı olsun. Ben de 50 yaşıma geldiğimde şartları tamamlıyorum. Ama maalesef çocuklar henüz küçük olduğundan muhtemelen çalışmaya devam ederim. Yine de umut fakirin ekmeği, o zamana kadar belki birşeyler değişir. Masum

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
sertacarslan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #100 : Aralık 30, 2022, 11:42:42 ÖÖ »

Genelde orta kademe , yaşı gelmiş gençleştirmek isteyen , yada zaten planlamış ama kıdem tazminatından dolayı çıkarılamamış, yeri boşalınca genç ve tecrübesiz ile dolabilecek olanlar ile devam edilmeyebilir.
Usta , kalfa işin merkezi olmuş kişilerin yanında, HR, finans müdürü, muhasebe müdürü, pazarlama, satış müdürü, teknik müdür , CIO , CFO ,CEO , kontroller gibi kilit pozisyonlar ile devam edilir. Benim elimde kontroller var, emekli olmasın ama bırakmasın diye ikna ettim  yoksa  iyi uygun bir kontroller pozisyonu piyasada bulmak çok zor . Ben 3 ay önce emekli oldum zaten birebir aynı şartlarda devam ediyorum.

Mesleğiniz ve pozisyonunuz nedir @Humphrey?

Sinclair ZX Spectrum 128k +2 -> PC
Humphrey
Deneyimli

The right man in the wrong place

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Aralık 30, 2022, 16:46:02 ÖS »

Mesleğiniz ve pozisyonunuz nedir @Humphrey?

Al-sat cıyım , bu siteden birisinin bana ithamda bulunduğu gibi, bu siteden 50 tl’ye alıp , bu sitede 200 tl ye satışa koyuyorum.  Forumcuları kandırıp soyuyorum .
Al-sat kan emiciyin ben , kötü birisiyim , 50 kuruşada c64 klavye yayım var, satıyorum
Bu sitenin al-satcılardan kurtulmaları lazım, ben yönetimin yerinde olsam kapatırım al-sat modülünü , siteye zarar veriyor . Ne güzel sohbet muhabbet olsun sadece .
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2022, 16:50:30 ÖS Gönderen: Humphrey » Logged

Amiga 500 Plus+,Aca 500+,3.1
Amiga Cd32
Commodore 64,64C,128
Atari 800XL,130XE
Nintendo wii,Nes,Snes,64,Gamecube,3DS XL,3DS,Dsi,Dslite
Playstation 1,2,3
Xbox 360
Sega Saturn,Dreamcast,Mega Drive,Masterdrive
PSP 1001,2001,3001,PSPGO
Zx Spectrum+
Atari Pong,Philips Videopac,Palladium,Unimax
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #102 : Aralık 30, 2022, 18:10:54 ÖS »

2 milyon eytlinin sorununu çözdüler geri kaldı 70 milyon eytli.
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #103 : Aralık 30, 2022, 18:31:25 ÖS »

.
« Son Düzenleme: Aralık 31, 2022, 00:28:21 ÖÖ Gönderen: fort_apocalypse » Logged

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #104 : Aralık 30, 2022, 19:42:55 ÖS »

Al-sat cıyım , bu siteden birisinin bana ithamda bulunduğu gibi, bu siteden 50 tl’ye alıp , bu sitede 200 tl ye satışa koyuyorum.  Forumcuları kandırıp soyuyorum .
Al-sat kan emiciyin ben , kötü birisiyim , 50 kuruşada c64 klavye yayım var, satıyorum
Bu sitenin al-satcılardan kurtulmaları lazım, ben yönetimin yerinde olsam kapatırım al-sat modülünü , siteye zarar veriyor . Ne güzel sohbet muhabbet olsun sadece .

Hayırdır Humphrey, bilmediğimiz bir durum mu var?
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: