Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)[Tamirat] Sony Walkman WM-DDIII (DD3)
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Tamirat] Sony Walkman WM-DDIII (DD3)  (Okunma Sayısı 13221 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Levent (Lvnt)
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Ağustos 29, 2025, 02:29:07 ÖÖ »

Eline sağlık üstat. Bende de dd2 var, tamirci açmış yapamamış öyle duruyor. Lastik sorunu olmaz bunun bir ara bakarım diye yıllardır kenarda tutuyordum

Yeri geldi yazmasam olmaz...

Plastik dişlilerde özellikle, dikiş makinesi yağı yerine vazelin çok daha iyi sonuç veriyor. Dikiş makinesi yağı önce iyi çalışıyordu da sonradan plastiğe yapışıyor muydu sıkışma mı yapıyordu bir sorunu vardı.

Benim teyp tamircisi usta potansiyometre için gazyağı ile tineri karıştırıp şırınga ile potansiyometreye sıkıyordu. 90'lı yıllar için mükemmel çözümdü diye hatırlıyorum. Yıllar sonra sony fh-313'ün equalizer potansiyometrelerine temizleyici sprey sıkma hatasına düştüm iyice sertleşti kaldı. Ne yapayım diye babama sordum gazyağı tiner dedi (gazyağından eminim de tineri başka birşeyle karıştırmıyorumdur umarım)

faydalı olur umarım

Use the brute force, Luke
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: