İkinci pull request'i gönderdim.
Jump table'ı compile time hesaplanacak şekilde değiştirdim. Eski versiyonda toplam yükseklik 31px imiş. Ona denk getirince istediğin gibi oldu sanıyorum.
Programlama pratiği açısından bu kadar oluyor dediğin seviye gayet yeterli bence. Ben de yazılımcı değilim hobi olarak uğraşıyorum sadece. Gayet nitelikli bir çalışma. Teknikler gayet düzgün şekilde implemente edilmiş. Temiz kod olmasa değişiklileri yapamazdım zaten. Repo'yu da düzenleyebilirim aslında. Şimdilik commitler fazla dağılmasın diye elimi sürmedim.
Şu anda yapılabilecek baştaki splash imajın iyileştirmesi olabilir.
Bir de bir AI sıkıntısı gördüm. Eğer hareket etmezsen robot sana yapışıyor ve ölene kadar bırakmıyor. Bir süre sonra ayrılması lazım. Veya belli bir süre sonra hala kaçmıyorsan hızlı bir şekilde öldürebilir.
Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim

Benim de hep istediğim bir şeydi bu, yanlış olan veya daha iyi yapılabilecek şeyler varsa paylaşılması. İlave olarak da bir şeyler yapmak isteyenlerin buradan bir şeyler alması, öğrenmesi (benim diğerlerine bakarak da öğrendiklerim gibi).
Splash imajına bakalım: Keşke pixelart vs gibi şeyler becerebilsem, bu konuda çok güzel çalışmalar yapıyorlar, gıpta ile bakıyorum. Ben anca biryerlerden aldığım resimleri orantılayıp falan 8-bit'e çevirip adapte ediyorum. Daha iyi bir "art" olsa süper olur tabi.
AI'a gelince: Aslında yapışma meselesini kasten yaptım, sebebine gelince: Bu "fast paced" bir oyun, sakin bir yerde dursan bile tek bir bar olan zaman çubuğu (hem zaman hem hak -life- olan) azalıyor, dolayısıyla bu oyunu bitirebilmek için durmamak ve doğru strateji ile çok hızlı hareket etmek gerekiyor. Bu sebepten her halükarda oyuncunun bu yapışmaya meyilli robottan kaçması mutlak şart. Zaten asıl amaç en uzun rota olan zeminde oyuncuyu rahat hareket ettirmemek, bu yüzden yapışan sadece en alttaki olarak yapmıştım. Ama her şeye rağmen birkaç saniyeden sonra eski rotasına dönmesi de sağlanabilir.
İstersen bundan sonrakileri repo'da ayrı bir yere koyup (ve versiyon arttırıp) devam ettirebiliriz. Desteğin için tekrardan teşekkürler