onair234
|
|
« : Mart 14, 2024, 21:48:31 ÖS » |
|
Arkadaşlar acaba yukarıdaki resimdeki CD elinde olan varsa upload edebilir mi? Sadece arşiv amaçlı.
|
|
|
|
|
|
|
pofpor
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2024, 21:52:05 ÖS » |
|
Arşive bakmam lazım. UEFA kupası macerası değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
pofpor
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 14, 2024, 22:09:29 ÖS » |
|
Bendeki Galatasaray Unutulmaz Maçlar Belgeseli'ymiş. Kanal D, Mehmet ALi Birand. Bendekinin ekran görüntüleri:
|
|
|
|
|
|
|
onair234
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 15, 2024, 02:25:13 ÖÖ » |
|
Benim dediğimde galatasaray marşı filan vardı.
|
|
|
|
|
|
|
onair234
|
|
« Yanıtla #4 : Mart 15, 2024, 02:46:11 ÖÖ » |
|
Bendeki Galatasaray Unutulmaz Maçlar Belgeseli'ymiş. Kanal D, Mehmet ALi Birand. Bendekinin ekran görüntüleri: CD'nin adı Şampiyon Galatasaray PCMarket. Bi program içinden çalışıyordu. Macromedia Director programı ile filan. Girişinde de Galatasaray marşı ile Ali Samiyen stadını gösteren intro girişi vardı. Şimdi tam hatırlamıyorum. CD'nin fotosunu çekip atabilir misiniz zahmet olmazsa? Teşekkürler bu arada.
|
|
« Son Düzenleme: Mart 15, 2024, 05:07:21 ÖÖ Gönderen: onair234 »
|
|
|
|
|
pofpor
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 15, 2024, 12:13:34 ÖS » |
|
Bendeki Galatasaray Unutulmaz Maçlar Belgeseli'ymiş. Kanal D, Mehmet ALi Birand. Bendekinin ekran görüntüleri: CD'nin adı Şampiyon Galatasaray PCMarket. Bi program içinden çalışıyordu. Macromedia Director programı ile filan. Girişinde de Galatasaray marşı ile Ali Samiyen stadını gösteren intro girişi vardı. Şimdi tam hatırlamıyorum. CD'nin fotosunu çekip atabilir misiniz zahmet olmazsa? Teşekkürler bu arada. Maalesef cd yok. Zamanında kopyalamışım. .dat formatında videolar. 4 adet. Aşağı yukarı 2gb yer kaplıyorlar. Sizin bahsettiğiniz bu değil o zaman. Bu olması lazım:
|
|
« Son Düzenleme: Mart 15, 2024, 12:16:31 ÖS Gönderen: pofpor »
|
|
|
|
|
onair234
|
|
« Yanıtla #6 : Mart 15, 2024, 21:03:45 ÖS » |
|
Bendeki Galatasaray Unutulmaz Maçlar Belgeseli'ymiş. Kanal D, Mehmet ALi Birand. Bendekinin ekran görüntüleri: CD'nin adı Şampiyon Galatasaray PCMarket. Bi program içinden çalışıyordu. Macromedia Director programı ile filan. Girişinde de Galatasaray marşı ile Ali Samiyen stadını gösteren intro girişi vardı. Şimdi tam hatırlamıyorum. CD'nin fotosunu çekip atabilir misiniz zahmet olmazsa? Teşekkürler bu arada. Maalesef cd yok. Zamanında kopyalamışım. .dat formatında videolar. 4 adet. Aşağı yukarı 2gb yer kaplıyorlar. Sizin bahsettiğiniz bu değil o zaman. Bu olması lazım: bu değil. Benim koyduğum fotoğraftaki gibi olacak.
|
|
|
|
|
|
|
arne_saknussemm
|
|
« Yanıtla #7 : Mart 18, 2024, 12:57:07 ÖS » |
|
Bende mevcut, biraz dolapları döküştürmem lazım sadece. Haber veririm her şey hazır olduğunda.
|
|
|
|
Mütevazı yoldaşlarım;
Sony Vaio VGN-FE590P / PS1 / PS2 Slim / PSP
Nintendo GB DMG-01 / GBC / GBA SP AGS-101 / DS Lite
Nokia N-Gage QD
|
|
|
onair234
|
|
« Yanıtla #8 : Mart 18, 2024, 21:41:18 ÖS » |
|
Bende mevcut, biraz dolapları döküştürmem lazım sadece. Haber veririm her şey hazır olduğunda.
ok teşekkürler şimdiden
|
|
|
|
|
|
|
arne_saknussemm
|
|
« Yanıtla #9 : Mart 20, 2024, 14:19:18 ÖS » |
|
Buyrun yükledim. rar dosyası içinde iso olarak. İhtiyacı olanlar da indirebilir, daha sonra silerim. Zamanında sadece VCD oynatıcıda izlemiştim. PC'de VLC ile açmaya çalıştım ama VCD/DVD filmi gibi açamadı. Çok uğraşmadım, normal klasör içindeki GS.exe dosyasını açınca menü vs. geliyor tabi yine. https://s6.dosya.tc/server19/pgcqwy/smpyn_gltsry.rar.html
|
|
|
|
Mütevazı yoldaşlarım;
Nokia N-Gage QD
|
|
|
onair234
|
|
« Yanıtla #10 : Mart 20, 2024, 16:33:58 ÖS » |
|
Buyrun yükledim. rar dosyası içinde iso olarak. İhtiyacı olanlar da indirebilir, daha sonra silerim. Zamanında sadece VCD oynatıcıda izlemiştim. PC'de VLC ile açmaya çalıştım ama VCD/DVD filmi gibi açamadı. Çok uğraşmadım, normal klasör içindeki GS.exe dosyasını açınca menü vs. geliyor tabi yine. https://s6.dosya.tc/server19/pgcqwy/smpyn_gltsry.rar.htmlçok teşekkürler kardeşim zahmet oldu
|
|
|
|
|
|
|
onair234
|
|
« Yanıtla #11 : Mart 20, 2024, 17:58:55 ÖS » |
|
Buyrun yükledim. rar dosyası içinde iso olarak. İhtiyacı olanlar da indirebilir, daha sonra silerim. Zamanında sadece VCD oynatıcıda izlemiştim. PC'de VLC ile açmaya çalıştım ama VCD/DVD filmi gibi açamadı. Çok uğraşmadım, normal klasör içindeki GS.exe dosyasını açınca menü vs. geliyor tabi yine. https://s6.dosya.tc/server19/pgcqwy/smpyn_gltsry.rar.htmlSen de 3.Boyut Ansiklopedi CD-ROM 1997 CD'si bir de Gezi Dergisi Nisan 1998 CD'si mevcut mu acaba?
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
|
« Yanıtla #12 : Mart 20, 2024, 18:24:57 ÖS » |
|
En büyük Beşiktaş
|
|
|
|
C64 ve A500 gerisi teferruat
|
|
|
arne_saknussemm
|
|
« Yanıtla #13 : Mart 22, 2024, 17:55:51 ÖS » |
|
Buyrun yükledim. rar dosyası içinde iso olarak. İhtiyacı olanlar da indirebilir, daha sonra silerim. Zamanında sadece VCD oynatıcıda izlemiştim. PC'de VLC ile açmaya çalıştım ama VCD/DVD filmi gibi açamadı. Çok uğraşmadım, normal klasör içindeki GS.exe dosyasını açınca menü vs. geliyor tabi yine. https://s6.dosya.tc/server19/pgcqwy/smpyn_gltsry.rar.htmlSen de 3.Boyut Ansiklopedi CD-ROM 1997 CD'si bir de Gezi Dergisi Nisan 1998 CD'si mevcut mu acaba? Rica ederim ne zahmeti. Maalesef diğer belirttikleriniz mevcut değil. O tür şeyleri hiç toplamadım ne yazık ki. Odağım eski telefonlar, oyun ve konsollar olunca malum.
|
|
|
|
Mütevazı yoldaşlarım;
Nokia N-Gage QD
|
|
|
onair234
|
|
« Yanıtla #14 : Mart 23, 2024, 05:33:09 ÖÖ » |
|
Buyrun yükledim. rar dosyası içinde iso olarak. İhtiyacı olanlar da indirebilir, daha sonra silerim. Zamanında sadece VCD oynatıcıda izlemiştim. PC'de VLC ile açmaya çalıştım ama VCD/DVD filmi gibi açamadı. Çok uğraşmadım, normal klasör içindeki GS.exe dosyasını açınca menü vs. geliyor tabi yine. https://s6.dosya.tc/server19/pgcqwy/smpyn_gltsry.rar.htmlSen de 3.Boyut Ansiklopedi CD-ROM 1997 CD'si bir de Gezi Dergisi Nisan 1998 CD'si mevcut mu acaba? Rica ederim ne zahmeti. Maalesef diğer belirttikleriniz mevcut değil. O tür şeyleri hiç toplamadım ne yazık ki. Odağım eski telefonlar, oyun ve konsollar olunca malum. anlıyorum. Yine de teşekkürler ilginiz için.
|
|
|
|
|
|
|
|