Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PS3 - Kişisel Değerlendirme  (Okunma Sayısı 22204 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muratovsky
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 30, 2008, 21:58:57 ÖS »

Merhaba,

Türkiye'deki PS3 fiyatlarının yüksek olması sebebiyle yaklaşık 1-2 ay önce ABD'den bu konsolu almaya karar verdim ve 2 hafta önce aleti aldım dolayısıyla 2 hafta kadar aleti inceleme ve oyunlarını oynama fırsatım oldu. ABD'den aleti almadan önce kafamda bazı soru işaretleri vardı, internette komple şekilde bu konuda bir yazı bulamadım bende kendi deneyimlerimi ve yaşadıklarımı yazayım dedim.

Başlayalım bakalım;

Konsol: Resimlerde görünenle gerçeği arasında pek fark yok sadece benim tahmin ettiğimden daha ağır 4-5 kilo var sanırım, üzerine nasıl bir boya sürdülerse sanki cilalanmış gibi bir izlenim veriyor mat durmuyor hafif bir parlaklık var, konsolun üst kısmı dikkat edersek düz değil bir bombelik var, internette okuduğun kadarıyla bu üzerine herhangibi şişe veya bardak konmasını engellemek ve su dökülmelerine mani olmak için düşünülmüş.

JoyPad: Oyunları oynadığımız kollar(Sixaxis) PS2'nin kollarının görüntü olarak aynısı sadece 3 tane fark var, birincisi kollar kablosuz, USB porttan kablo aracılığıyla şarj ediliyor ve kablosuz oyun oynanabiliyor(bluetooth), ikincisi kollar harekete duyarlı örn. sağ sol yapınca oyunda da araba o yönlere gidiyor, ve üçüncüsü kollarda titreşim yok.(son çıkan DualShock3'lerde titreşim varmış). Sixaxis'ler Dualshock3'lere göre çok hafif bunun nedeni titreşim olmaması fakat Sixaxis'lerin üretimi artık durdu yerini Dualshock'ler alacak...

Sixaxis ve Dualshock3: http://www.dabbledoo.com/ee/images/uploads/gamertell/dualshock3_and_sixaxis.jpg

NTSC ve 110v sorunu: PS3'ü türkiye'den veya avrupadan alırsak sorun yok çünkü sistemler tamamen aynı fakat ABD'den alırsak 2 tane büyük sorun var, birincisi görüntü sorunu ikincisi elektrik sorunu.
Elektrik sorununu bi tane çevirici kullanarak çözüyorum alet 380Watt dolaylarında elektrik tüketiyor bu yüzden çevirici alırken dikkat etmek gerekli(bazı yerlerde artık PS3 için hazır çeviriciler satılıyor, direk bir tane alıyorsunuz herşeyi ayarlanmış), bazı sitelerde PS3'ün içinde evrensel PSU olduğu söyleniyor yani herhangibi çevirici kullanmadan hem 220v hem de 110v ile çalışıyor deniliyor, doğrudur ama ben denemedim!!! elektrik konusu kafaya takılcak bir sorun değil rahat çalışıyor ve sorun yaratmıyor. Diğer önemli konu olan görüntü sistemine gelirsek, biz PAL kullanıyoruz ABD NTSC-U sistemini kullanıyor, aletide ordan aldımız için NTSC sisteminde oluyor(PS3'un altında aletin PAL'mı NTSC'mi ve kaç Volt ile çalıştığı yazıyor)kutunun içinden çıkan kablo standart AV kablosu yani ucu üç renk olan(sarı beyaz kırmızı) bununla NTSC olmayan TV'ye bağladığımda aleti siyah beyaz görüntü elde ettim çünkü TV'de NTSC desteği yoktu, salona geçip aynı kablo ile NTSC desteği olan TV'ye bağladığımda renkli ve sorunsuzdu, internette ufak bi araştırma yaptım ve sorunu TV bağlantı kablosunu değiştirerek çözdüm AV bağlantı kablosu yerine PS1'de kullanılan gri renkte(renk önemli yoksa olmaz) RGB kabloyu kullanarak NTSC desteklemeyen ayrıca tüplü(CRT) olan TV'den renkli ve cam gibi görüntü elde ettim.

Kutunun içindekiler: Bu paketine göre değişiyor ben en ucuzunu aldığım için benimkinin içinden; konsol, 1 adet kol, elektrik kablosu, AV kablosu ve birde tanıtım CD'si(aslen Bluray'de burda CD yazdım yabancı değiliz, içinde ne mi var? 20 tane falan oyun demosu ve 3-4 tane bluray film fragmanı, oynancak oyun yok) gibi birşey çıktı. NTSC desteklemeyen TV'de aleti kullanmak için görüntü kablosunu değiştirmek ve yukarda da bahsettiğim gibi bir RGB kablo almak şart !!

AV Kablo: http://img248.imageshack.us/img248/7299/hpim5004bo8.jpg

RGB kablo: http://img248.imageshack.us/img248/8633/hpim5005qq7.jpg

Tüplü TV Randıman: En iyi randıman HD TV olan bi LCD'den elde ediliyor fakat tüplülerde fena değil, tabii TV değişince kabloda değişiyor mesela HD-TV için HDMI denen bir kablo gerekli ayrıca aletin  görüntü menüsünde bu bağlantı seçilmeli yani RGB'mi yoksa AV'mi yoksa HDMI'mı hepsinin opsiyonu var...

Internet:
2 yolla nete bağlanabiliyor, 1. yol kablosuz olarak bağlanmak, 2.si ise standart kablolu internet bağlantısı. Şu anda lap topta kullandığın wireless ADSL bağlantısı ile PS3 ile internete girip sayfalarda gezinebiliyorum.

Sürüm Güncelleme: zaman zaman güncellemek gerekli. 2 yolla oluyor; birincisi PS3 ile nete bağlanıp download etmek, ikincisi dosyayı bilgisayara download edip daha sonra USB memory'ye atıp manuel olarak PS3'e yüklemek(PS3 üzerinde 2 adet USB port var zaten kollarda burdan elektrik alıp şarj oluyorlar), ben bu 2. yolu kullanarak sürümü 2.10'dan son sürüm olan 2.41'e çıkarttım. PS3 ile yüklemenin sakat yanı şu, yükleme esnasında elektrikler giderse alet sakata gelir, bende ne garanti belgesi var ne de fatura !!!! büyük kumar...

Sixaxis Şarj kablosu: http://www.shoxx.com/catalog/images.products/p/PS3022-1_pic1.jpg

Oyun fiyatları: beni en çok düşündüren şey buydu, carrefour, real  gibi yerlerde satılan fahiş fiyatlar insanın dudağını uçuklatıyor ama işin aslı böyle değil tabiki, 2 tane adres var bunun için adres bir klasik kadıköy yazıcıoğlu işhanı çevresi, adres 2 Tahtakale Türk telekom sokağı, oyunlar 90-100 ytl arasında satılıyor orjinal ve 0km. faturasız satıldıkları için yarı yarıya fiyatlar. Takas olayıda var mesela bende Call od Duty 3 vardı bunu Assasin's Creed ile takasladım üzerine 40ytl verdim. Nası fena değil dimi  Karizmatik

Region Free Oyun: PS3'te bütün oyunlar bölgesiz yani oyunu nerden alırsanız alın (örn. ABD, Türkiye, Avrupa, Vietnam, Kuzey Kore, Afganistan) ayrıca konsoluda nerden alırsanız alın(NTSC olsun veya PAL olsun) oyunlar hepsinde çalışır demek, oyundan yana sorun yok.Internette okuduğum kadarıyla ne kadar doğru tam bilmiyorum yeni çıkan Metal Gear Solid 4 oyununu ONLINE oynarken bu region dolayı bir sorun çıkıyormuş ama aynı oyun offline\single player oynanırken sorun yokmuş, yani single'larda sorun yok ama bazı oyunlar Multiplayer'da sorun çıkıyormuş farklı bölgeden dolayı.Benim alet NTSC bununla 1. bölge 2. bölge 3. bölge oyunu oynadım hiçbir sorun yok hepsi aynı...(oyun kapaklarının arkasında veya köşesinde hangi bölge oldukları yazar)

Oyun genel değerlendirme: Oynadığım oyunlar sırasıyla COD 3, COD4 Modern Warfare, FIFA 98, Assasin's Creed, oyunlar güzel ve oynaması zevkli fakat hatalar var örneğin Assasin's Creed'de donma problemi var bazen oyun donuyor yama fala yayınlamışlar bu sorun için.GTA4'tede böyle bir sorun varmış... !!!

Sonuç: Alet güzel oynaması zevkli iyi vakit geçiyor ama hataları yok değil, kusursuz değil, oyunlardaki donma bilgisayarlara özgü bir problem sanırdım ama PS3 gibi bir makinada bile oluyor(sadece Assasin's te oluyor ama olmamalıydı aslında, o zaman millet gider bilgisayar alır gibi geliyor bana, Gerçi PS3'te bilgisayara benziyor).

kısaca benim tarafımda durum böyle, donma problemine gelince enderde olsa bazı oyunlarda yaşanan bir durummuş, PS3'ü olan ve Assasin's Creed oynayan(bana bu oyunu önerenler) arkadaşlarımla bu konuyu konuştum onlarında başına gelmiş, bazı yamalar çıkmış falanda filan, kusursuz oyunlar yok mu? bence var örneğin COD4 modern warfare gerçekten bana müthiş zevk veren ve bana göre hatasız bir oyun.

...

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 30, 2008, 22:14:57 ÖS »

Dergi incelemeleri gibi olmuş, ellerine sağlık.

Bombelik meselesini senden duydum ama cidden iyi düşünülmüş. Sıkça karşılaşılan bir sorun. Titreşimli padlerde bir telif sorunu yaşamıştı Sony ve ondan sonra iptal etti. Demek sorunu tekrar aştılar. Güzel bir haber. Ben de Universal besleme var diye biliyorum.

RGB çıkış herzaman ve her makina için en iyi çözüm. Tabii şimdi HDMI falan da geldi ama buna uygun TV olması da lazım.

Sürüm güncellemeleri bence bir UPS bağlayarak yap. Carrefour da falan 40ytl civarına ucuz UPS oluyor. Her daim takılı olsun hatta cihazda. Elektrik akımındaki dalgalanmaları da engeller.

Kitlenme olayı beni şaşırttı. Bunu da forumda paylaşmak iyi olur.  XBOX 360'da ciddi sorunlar vardı ama demek PS3 de sıkıntı yaşıyor. En güzeli Wii almak

Şimdi Wii ve Wii Fit alma derdine düştük bakalım. Fyatlar biraz düşerse yurtdışından almak en güzeli. Buradaki fiyatlar inanılmaz.

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2008, 10:59:55 ÖÖ »

Şimdi Wii ve Wii Fit alma derdine düştük bakalım. Fyatlar biraz düşerse yurtdışından almak en güzeli. Buradaki fiyatlar inanılmaz.

Wii fit simdiye kadar oyun konsollarinda gormus oldugum en ilginc ve en keyifli aparat , kaldi ki Wii de cikmis en keyifli konsollardan...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2008, 12:43:45 ÖS »

Eline sağlık...çok güzel bir inceleme olmuş...Sağol...

Benim bir eklemek istediğim şey var... Bildiğim kadarıyla NTSC-U makinada PAL DVD'ler izlenemiyor...Bu nokta bazıları için önemli olabilir...Çünkü yüzlerce DVD'lik arşivi olan bir arkadaşım, PS3 NTSC aldığı gün, bu sorundan dolayı PAL ile değiştirmek zorunda kaldı. Eğer elinizde bolca PAL (bölge 2) DVD varsa, bunlar Amerikan PS3'lerde ne yazık ki çalışmıyor...

Oyun fiyatlarına gelince ikinci el sitelerde ve forumlarda gerçekten uygun fiyatlara alım/satım mümküb. MGS4'ü 70-75YTL'ye düşmüş görüyorum...Oynayıp, benzer bir fiyata satmak, takaslamak mümkün... Eskisi gibi maymun iştahla her oyun elimizde olsun demenin anlamı yok... Ama PS3 ve XBOX360 olan arkadaşlarım (ozkano mesela), XBOX360'ın oyunlarının çok daha iyi olduğunu söylüyor. İzlediğim kadarıyla PS3'de exclusive oyunlar gecikti ve amiral gemisi oyunlar henüz çıkmaya başladı..Sanırım sonbaharda PS3 daha oturmuş olur...

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2008, 13:57:21 ÖS »

ellerine sağlık, çok güzel paylaşım.

this is amiga speaking.
MortalKombat
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2008, 17:37:08 ÖS »

Wii fit simdiye kadar oyun konsollarinda gormus oldugum en ilginc ve en keyifli aparat , kaldi ki Wii de cikmis en keyifli konsollardan...
aynen dostum bende sana katılıyorum nintendon wii çok merak etmiştim bu kaç yıllık makinenin oyunları şimdiki zmanda nasıl falan demiştim bu ninton wiide kendi oynuyon yani ps2 joystickle yattığın yerden oyun  oynamıyorsun bunda kendi enerjını sarf ediyorsun en sonunda gittim dışarıda intert cafeye nintendon wii oynamaya adam açtı benim hecanım yukseldi masıl oynandığını bilmiyorum bana beyaz renkte joystick benzer kol verdi bunlarla hareket edeceksin falan dedi tamam dedim sonra nintendonun içinde  5 tane  oyun vardı bowling boks tenis vb. ben boks seçtim oynamaya başladım rakibe bir sürü yumruk saydırdım ama birşey olmadı rakip beni bir güzel sopaladı wiide ama ben çok yorulmuştum bıraktım sizde oynadınız mı bilmiyorum oynamadığsanız wiiyi bu anlattıklarım komik gelebilir çoğunuza ama nintendo wii bole adamlar çok güzel makine yapmışlar resmen kendi oynuyorsnuz ben şahsen Wİİ PS3e tercih ederdim saygılar

ÇOCUKLUĞUMUZUN MAKİNESİ AMİGA VE SEGA MEGA DRIVER OYUNLARI...NE PS1 NE PS2 NEDE PC OYUNLARI BU OYUN AŞKINI GERİ GETİREBİLİR...
BURDAN YETKİLELERE SESLENİYORUM AMİGA VE SEGA TEKRAR KONSOLLARA İSTİYORUZ........
muratovsky
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2008, 21:30:41 ÖS »

Eline sağlık...çok güzel bir inceleme olmuş...Sağol...

Benim bir eklemek istediğim şey var... Bildiğim kadarıyla NTSC-U makinada PAL DVD'ler izlenemiyor...Bu nokta bazıları için önemli olabilir...Çünkü yüzlerce DVD'lik arşivi olan bir arkadaşım, PS3 NTSC aldığı gün, bu sorundan dolayı PAL ile değiştirmek zorunda kaldı. Eğer elinizde bolca PAL (bölge 2) DVD varsa, bunlar Amerikan PS3'lerde ne yazık ki çalışmıyor...

Oyun fiyatlarına gelince ikinci el sitelerde ve forumlarda gerçekten uygun fiyatlara alım/satım mümküb. MGS4'ü 70-75YTL'ye düşmüş görüyorum...Oynayıp, benzer bir fiyata satmak, takaslamak mümkün... Eskisi gibi maymun iştahla her oyun elimizde olsun demenin anlamı yok... Ama PS3 ve XBOX360 olan arkadaşlarım (ozkano mesela), XBOX360'ın oyunlarının çok daha iyi olduğunu söylüyor. İzlediğim kadarıyla PS3'de exclusive oyunlar gecikti ve amiral gemisi oyunlar henüz çıkmaya başladı..Sanırım sonbaharda PS3 daha oturmuş olur...

Bu işin duayeni olan sizlerden böyle güzel cevaplar duymak gerçekten sevindirdi beni.

@ LW3D

Evet çok haklısın, video konusunu atlamışım. Videolarda malesef bölge sorunu var(oyunlar gibi değil), ABD'den alınan alet ile 2. bölgede olan filmleri seredemiyoruz ne yazikki, alet NTSC ise NTSC olan filmler, alet PAL ise PAL ile kaydedilmiş filmler çalışıyor. Aleti almadan önce bunu biliyordum, PS3'te video seyretmeyi pek düşünmedim ama böyle bir durumu bilmek tabiiki önemli...

PS3 ile XBOX360 karşılaştırması gerçekten heyecan verici bişi gibi geliyor bana, hiç xbox360 kullanmadığım ve oyunlarını hiç oynamadığım için bu konu hakkında bişi yazamayacağım fakat teknik özellikler olarak PS3'un biraz daha ağır bastığı çeşitli kaynaklarda dile getiriliyor fakat bunlar oyuna ne kadar yansıyor orasıda başka bir soru işareti ?? zamanla nasıl olur neler değişir onuda bekleyip oynayıp anlayacağız

Az önce Viyana'daki arkadaşımla konuştum, Avusturya'da PS3'ler €700'a satılıyormuş, oyunlar ise €80'a satılıyormuş, ülkemiz ile arada fark yok. Yukardaki yazımda belirtmedim ama yazmakta fayda var, ben aleti ABD'den $400'a aldım, aldığım mağaza BestBuy idi...

Ordaki fiyatları günlük olarak kontrol ediyordum, 2 tane site kullanarak bir tanesi Wallmart diyeride BestBuy idi.

http://www.walmart.com/
http://www.bestbuy.com/

Doların kuru Euro'ya oranla düşük olduğu için gerek PS3, gerek xbox360 ve gerek Wii oyun konsolunu ABD'den almanızı öneririm.

Biraz ayrıntılı yazdığımı biliyorum kimse yanlış anlamasın sadece yardımcı olmak için detaylı yazdım yoksa başka bir şeyden dolayı değil.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ağustos 01, 2008, 08:47:17 ÖÖ »

Verdiğin bilgiler çok yerinde ve güzel... Dolar kurunun düşmesi nedeniyle, bende bu aralar ebay'da biraz daha fazla gezer oldum

Oyun oynayacak olsam XBOX360 alırım (şimdilik)...Ama genel olarak bakınca PS3 daha iyi bir cihaz diye düşünüyorum (eskiden beri forumda hep dile getirdiğim, bilgisayar+oyunkonsolu+bluray player olarak).

Verdiğin bilgiler ve inceleme için çok teşekkürler.. Son bir sorun..ABD'den cihazı birimi getirdi? ABD'den nasıl geldi senmi aldın geldin? Gümrük vs. nasıl oldu?

Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2008, 09:24:07 ÖÖ »

Öncelikler ayrıntılı incelenemeni bizle paylaştığın için teşekkür ederim.
Pal Bölge 1 DVDlerin Yurt ışından aldığın NTSC cihazla çalışmadığını belirtmişsin.
Sadece bölge kodu 1 olan DVDlerin çalıştığını belirtmişsin

Benim evdeji JVC DVD Playerda NTSC sistemli Piyasadan aldığım orjınal Bölge kodu 2 olan DVDler çalışmıyor. ( Bölge kodu uyumsuzluğundan)

Ama 2-3 milyona aldığım kopya koruması kırılmış DVDler bölge kodları da kırıldığı için çalışıyorlar. Onlar sorunsuz seyredilebiliyor.
( Bu durumda bu DVD ler için  NTSC-pal farketmiyor) sadece bölge kodu önemli
Aynı şey Playstatıon 3 için de geçerli değilmi ?
Piyasadaki kopya DVDler çalışmıyormu ?

Bluray filmler için de aynı şey geçerli mi bilmiyorum ama, kopya koruması kırılmış Bluray fimlerle bunu  denemek lazım.

Paylaşım için tekrar sağol.
muratovsky
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2008, 20:49:01 ÖS »

@ LW3D

PS3 teslimatı şöyle oldu, ABD'ye dayım gitti gideceğini önceden bildiğim için ondan rica ettim ve getirdi. Gümrük konusu yanılmıyorsam şöyle belli bir adete kadar (ki bu sanırım 5 adet idi) gümrük ödemiyorsunuz, 1-2 tane PS3, Lap Top falan getirirseniz sorun çıkmıyor ama 15 tane PS3 getirirseniz bu iş biraz ticaret gibi algılandığından gümrük olayı oluyor...

Şunuda belirteyim, dayım benden önce PS3 aldı ABD'den, bende canlı olarak gördüm nedir nasıldır uyumlu mudur vs vs vs... ondan sonra bende almaya karar verdim eğer almasaydı ve böyle bişiyi görmesem/tanık olmasaydım büyük ihtimalle bende almazdım konsolu.

@ Gokhan Ozkan

Şimdi bildiğim kadarıyla sahte DVD'ler çalışıyor ama eğer bölgesi uyuyorsa, fakat bu konuda fazla bilgi sahibi değilim yani PS3 ile video konusunda fazla şey araştırmadım, yanlış bir şey söylemiyim.

Not: PS2 oyunlarını sadece 80GB'lik PS3'ler çalıştırıyor diye biliyorum, mesela benim 40 GB'lik bunda çalışmaz...

Bende Philips DVD player var, TeknoSA'dan almıştım, bütün DVD'leri açıyor şu anda fiyatı 80ytl, böyle bir şey alman daha mantıklı olabilir eğer bütün DVD'leri(sahte - orjinal), seyretmek istiyorsan. PS3 ile video bana biraz farklı alanlar gibi geliyor, belki yanlış düşünüyorum.

PS3(ya da xbox360, wii) oyun için, Bilgisayar İnternet ve Office uygulamaları, DVD Player'da film için. Ben bu formulü uyguluyorum 

Benim DVD: http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17005&productid=evphdvp3142
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ağustos 01, 2008, 20:54:09 ÖS »

muratovsky, dayın bir daha ne zaman gidiyor Birden kanım kaynadı kendisine

Hayırlı uğurlu olsun...Güle güle kullan...Gümrüğün sorun olmaması güzelmiş.. Bir araştıralım bu konuyu... Verdiğin bilgiler çok faydalı oldu..sağolasın...

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 01, 2008, 21:09:19 ÖS »

Umarım ambalajı duruyordur muratovsky. Biliyorsun 3-4 seneye yeni modeli çıkar

muratovsky
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 01, 2008, 21:13:49 ÖS »

herşeyi duruyor abi, hiç bişiyini atmam hhehehe...

Eğer yazdıklarımın faydası olduysa ne mutlu
muratovsky
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 10, 2008, 22:15:35 ÖS »

Nette dolaşırken gözüme çarptı, Japonya'da bir alışveriş mekezi PS3'e 750GB'lik harddisc ilave etmiş.

MGS4 ve GTA4 gibi kurulum isteyen oyunları kurduğunuzda PS3 hafızasında biraz yer teşkil ediyor, bu güzel bir çözüm fakat maliyeti ne kadar acaba??

MortalKombat
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 11, 2008, 19:34:47 ÖS »

vaay bee şaşırdım valla paylaşım için teş.dostum ben ps3 en fazla 80 GB hard diski olduğunu biliyorum.Burda 750 GB zaten makine japon malı adamlar yapıyor fiyata gelince bu makine Türkiyeye gelse uçuk bir fiyat olacağını düşünüyorum...

ÇOCUKLUĞUMUZUN MAKİNESİ AMİGA VE SEGA MEGA DRIVER OYUNLARI...NE PS1 NE PS2 NEDE PC OYUNLARI BU OYUN AŞKINI GERİ GETİREBİLİR...
BURDAN YETKİLELERE SESLENİYORUM AMİGA VE SEGA TEKRAR KONSOLLARA İSTİYORUZ........
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: