Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PayPal ' a üyelik?  (Okunma Sayısı 6276 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 31, 2006, 04:58:27 ÖÖ »

Arkadaşlar, paypala üye oldum ama kredi kartımı bir türlü tanıtamıyorum.(iş bankası maximum kart Visa,internet kullanımına açık ve kart benim üzerime)

Aşağıdaki hata mesajını veriyor.İngilizcem olmadığı için tam olarak bilmiyorum ama benden nüfus cüzdanı gibi belgelerin faksını istiyor heralde.

Alıntı
This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*

*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items.

Paypal hesabının kullanıcı adını ve soyadını değiştirip arkadaşımın HSBC MasterCard kartını tanıtmak istediğimde ise aşağıdaki mesajı veriyor.(üye ismi ile kartın sahibi aynı olsun diye bu işlemi denedim)

Alıntı
You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.

İki kart ile alakalı hiç bir bilgiyi yanlış girmedim.İki kartta internet kullanımına açıktır.

Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.Hoşça kalın

MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 31, 2006, 11:52:14 ÖÖ »

Nedir bu yaa??? olay senle benle alakalı degil bence..ben bıktım paypal dan..onların sorunu Türk olmamaz heralde:( bende kac hafta oldu,bahkaya bile gittim işbankasına onlarda durumdan bi haberdar daha PAYPAL ı bilmiyolar..Bu arada sertaç beyi aradın mı?ben de kendi kartımı,nişanlımin kartını.artık en son gold cart la bile denedim ama olmadı...aldıklarıma kasabın önünde bekliyen ac kedi gibi bakmamak adına bi daha girmiycem ebay e...bu işlerin erbabları bile cözemedi olayımı?ben bunaldım paypal mıdır ne haltsa...devilish dostum boşver..

A 500 HD8+ GVP
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2007, 06:13:00 ÖÖ »

Ben Yapi Kredi kredi kartimla uzun suredir sorunsuz kullaniyorum. Gold filan da degil, normal bir worldcard. Bazi bankalarin verdigi kartlara alerjisi varmis galiba paypal'in ama nedir tam bilemiyorum. Kardin arkasindaki uc haneli naneyi de tam giriyorsunuz degil mi ?

Retro Hincal Uluc
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2007, 06:15:57 ÖÖ »

Evet Coze, Tam giriyorum.CVC numarasıydı galiba dediğin.Hiç bir bilgide
eksiklik yok.
Hadi iş bankasını sevmedi ama Hsbc 'nin en azından olması lazım yav.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2007, 11:17:06 ÖÖ »

Garanti Sanal Kart var..Mastercard numarası üretiyor. Ben bir ara onu deniyeyim dedim kabul etmedi. Bende Garanti Bankası Visa kartı var. Hiçbir sorun yaşamadım... zaman bulunca bir göz atmaya çalışırım...Ama bu aralar Paypal'dan uzak durmak lazım sanırım. Yurtdışında hayat normale dönsün, ondan sonra karar verelim...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: