Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga DonanımAmiga1200 040 Turbo Kart ve Deathmetal :D
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga1200 040 Turbo Kart ve Deathmetal :D  (Okunma Sayısı 5140 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 27, 2009, 17:51:14 ÖS »

Bir kaç ay önce topladığım A1200'ümle ilgili bir tuhaflık var.
Bazı oyunların (özellikle Team17 oyunları) müzikleri sanki deathmetal remiksleri yapılmış gibi 10 kat hızlı çalıyor. Kahkaha

Açılışta F2'ye basılı tutunca devre dışı kalması gerektiğini bildiğim turbo kartı nedense devre dışı kalmayı inatla reddediyor...

Müziklerin normal hızında çalması için yapabileceğim başka birşey yok mu?

Alper
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2009, 18:16:34 ÖS »

turboyu mouse iki tuşunu basılı tutup başlangış ekranından kapatabiliyormusun, ben hiç denemedim ama burada baya bir ayar vardı.

this is amiga speaking.
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2009, 18:34:22 ÖS »

İki tuşa basılı tutup boot edince "Early Startup Control" ekranı geliyor. Orda sadece Turbo kartın çalışıyor olduğunu gösteren bir liste var. Phase5'in PPC'lerinin F2'ye basılı tutarak boot edince devre dışı kalması gerekmiyor muydu?

Alper
Datura
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2009, 09:52:36 ÖÖ »

Dostum yanlış hatırlamıyorsam F2 değil 2 tuşuna basılı tutman lazım açılış sırasında. Numerik klavyedeki 2 de oluyor mu bilmiyorum, ben diğerini kullanırdım benim PPC kartım varken.
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2009, 10:29:38 ÖÖ »

Sağol Datura, doğru tuş gerçekten 2 imiş. Ancak bu sefer de o oyunları disketten oynamam gerekiyor. Lakin WHDLoad oyunları FastRam istiyor(muş).

Not: Bir de turbo kart sistemin açılışını bayağı geciktiriyomuş. Devre dışı bırakınca küt diye WB ekranı geliverdi.

Alper
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: