.ornek vermek gerekirse,ko2 de olan auto slide,(yonettigimiz futbolcular bazen bizim ıstegımız dısında kayıp free kick penaltı yaptırırlardı..kart gorurlerdi.)kalecinin asırtma gol yemesi,team a nın team b den üstün olması ve bu tarz bazı seyler duzletilmis..ve bunlar oyunun optıon kısmına acıp kapayabılecegimiz ozlelıkler olarak konulmus..team a=team b olmus..istersek ko2 kalecisini final whistle kalecisi ozellıgınde secıp oyuna baslıyoruz..bunun gibi enfes gelıstırmeler olmus..bu sekilde hazırlanmıs versiyonu o siteden indirip(adf fotmatında oluyor)diskete cekip kendi amıgamızda oynayabiliyoruz..amiga yoksa pc de amiga emulatorun de de deneyebiliriz..
bir kickoff2 sever olarak (hani sensibılcılar ve kikovcular vardır ya) ilk defa duydum bunları ama neden şaşırdım acaba, herzaman kickoff2'yi en baba futbol oyunu saymışım, neden nette fanatizmi olmasın ki?
Patchler ilginç ama bizim arkadaşlar bu işe soğuk bakar bence

lakin tuğlalar yerine öyle oturmuş durumda ki bizde, birini bile değiştirirsek bütün yapı çökebilir.
Örneğin, biz bu oyunu oynayan 4 arkadaşız. Takımlarımız bile bellidir. Ben hep almanya ile oynarım. diğerlerimiz ise ingiltere, ispanya ve hollanda ile oynarlar. HErzaman soggy oynarız, fernandez hakem olur. aftertouch açıktır, rüzgar falan kapalıdır. Sadece Alp forması konusunda manyaktır, her oyun seti öncesi üşenmeden formasını gassaray formasına çevirir, biz de "hadi be olm, çabuk ol, alp senin bitarafına şeyediyim" diye uğraşırız onla. Oyuna başlama ritüeli gibi bişey. Sonra herksin formasyonu bile bellidir, 4-4-2 oynayanlar var, 4-3-3 var, 5-3-2 var.. Bitmez, orta sahadan başlayınca affetmeyiz, adamı kaçırırsak gol olma ihtimali büyüktür (hakem üstünden aşırtma bug'ı). Bu kısım oyundan çıkarsa büyük bir kapışma kaybı yaşarız. Lakin düdükten sonra topu havaya dikmek +1 gol demektir, kritik önemdedir

Hem biri otomatik olarak adamlarımdan birinin ayağına dalıp sakatlamazsa uğurlu golcüm 9 numaralı J.Downs nasıl oyuna girecek? KickOff2'nin tüm ıvır zıvırına çok alışmışız meğer...
Fakat bu yeni sürüm çok güzel olmuş ha

neyse ki tüm gelişimler opsiyonel. Hepsini kapatıp işe yarayan şeyleri açabiliriz demekki. BJKicet, teşekkür ederim, sanırım bundan sonra yeni versionu oynayacağız.. Atılan goller hakkında bilgiler falan veriyor. Bunlar güzel olacak.
sizde çekin:
http://www.camber.demon.co.uk/KO2CV/KO2CV103.zip