Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga Genel2. Geleneksel Sensible Soccer Turnuvası
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 2. Geleneksel Sensible Soccer Turnuvası  (Okunma Sayısı 25410 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dustandbones
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 01, 2009, 05:28:50 ÖÖ »

Her sene bir kişi eksilmemize rağmen yılmadık, 2. geleneksel sensible soccer turnuvamızıda yaptık ve ortaya şöyle eğlenceli bir video çıktı... Umarım beğenirsiniz

ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Aralık 01, 2009, 10:20:29 ÖÖ »

HABERIM OLSAYDI 2 KISI katılırdık zamanında sağlam oynardık bır daha kı sefere haberımız olsun
ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2009, 11:07:45 ÖÖ »

beyler kick off ta yapmak gereklı aynı gun
en kısa zamanda gene turnuva olursa 2 kısı katılmak ısterız
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Aralık 01, 2009, 15:19:45 ÖS »

Her sene bir kişi eksilmemize rağmen yılmadık, 2. geleneksel sensible soccer turnuvamızıda yaptık ve ortaya şöyle eğlenceli bir video çıktı... Umarım beğenirsiniz

Hahahah, harika, harika!
İşte "yine mi onun başında oyun oynuyorsun" diyen annelerimize selam olsun, evet, oynuyoruz ama aynı zamanda isteyince başarıyoruz be güzellerim

ya izledikçe gülüyorum, tozlu dolaplardan çıkan amigalar (işte tüm cgtr'nin filmdeki karakterlerle özdeşleştiği an), gözü kapalı joystick eğitimleri, hitler'in serzenişleri... hepsi güzel fikirler...
« Son Düzenleme: Aralık 01, 2009, 15:24:40 ÖS Gönderen: Arda » Logged

Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Aralık 01, 2009, 16:29:13 ÖS »

Video gerçek bir başyapıt olmuş Kahkaha

Alper
ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Aralık 01, 2009, 17:23:06 ÖS »

yapın bır organızasyon katılalım
BJKicet
Üye

KICK OFF 2 PLAYERS NEVER DIE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 01, 2009, 22:57:19 ÖS »

:)sensible cı arkadaslar ne guzel toplanıp turnuva keyfi yapmıslar..
kick off 2 oynayan biri olarak genis katılımlı ko2 turnuvaları gerceklestirmeyi herzaman istemisımdir..gerci bazı yakın arkadaslarım ve kuzenimle sürekli ko2 yi oynuyoruz..ama farklı rakiplerle karsılasmak,turnuva heyacanını tatmak basbaska birsey..ancak cok istememize ragmen cogu arkadasla farklı illerde olmamızda bir handikap..ben izmirde yasıyorum mesela..ama bir sekilde bunlar asılır herhalde..yolu buralara dusen ko2 sevdalılarıyla tanısmak ko2 oynamak cok keyifli olur..beklerim :=)

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2009, 23:03:56 ÖS »

hmm 7d9'a biri amiga500 ve iki piton joystick getirirse bende kickoff2 disketini getiririm Kimse görmeden gizlice yaparız turnuvayı.. (Hem okuduğumuza göre Vigo da eski bir kickoffcu imiş)

BJKicet
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Aralık 01, 2009, 23:24:40 ÖS »

:=)arda bey keske imkanlar dahilinde herzaman ko2 mizi oynayabilsek hepberaber..
ko2 deyınce gercekten insan kendınden geciveriyor..amiga sahibi oldugum icin surekli ko2 oynama sansım var..ko2 ile ılgili bilgileride netten takip ediyorum..sizinle bir siteyi paylasmak isterim..belki biliyorsunuzdur..
http://ko-gathering.com/forum/index.php?sid=d77f2f989fb25b93c58c6028ca641c9e
buraya göz atmanısı isterim..ko2 ile ilgili gelisimler, dunyada yapılan turnuvalar filan..bunlarla ilgili bilgiler mevcut..mesela bizim bildigimiz klasik ko2 yi orjinalligini bozmadan bazı hatalarını kapatıyor adamlar..ornek vermek gerekirse,ko2 de olan auto slide,(yonettigimiz futbolcular bazen bizim ıstegımız dısında kayıp free kick penaltı yaptırırlardı..kart gorurlerdi.)kalecinin asırtma gol yemesi,team a nın team b den üstün olması ve bu tarz bazı seyler duzletilmis..ve bunlar oyunun optıon kısmına acıp kapayabılecegimiz ozlelıkler olarak konulmus..team a=team b olmus..istersek ko2 kalecisini final whistle kalecisi ozellıgınde secıp oyuna baslıyoruz..bunun gibi enfes gelıstırmeler olmus..bu sekilde hazırlanmıs versiyonu o siteden indirip(adf fotmatında oluyor)diskete cekip kendi amıgamızda oynayabiliyoruz..amiga yoksa pc de amiga emulatorun de de deneyebiliriz..

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
Jax
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Aralık 02, 2009, 02:08:16 ÖÖ »

haberim olsa bende katılırdım bakalım paslanmışmıyız?
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Aralık 02, 2009, 02:20:21 ÖÖ »

.ornek vermek gerekirse,ko2 de olan auto slide,(yonettigimiz futbolcular bazen bizim ıstegımız dısında kayıp free kick penaltı yaptırırlardı..kart gorurlerdi.)kalecinin asırtma gol yemesi,team a nın team b den üstün olması ve bu tarz bazı seyler duzletilmis..ve bunlar oyunun optıon kısmına acıp kapayabılecegimiz ozlelıkler olarak konulmus..team a=team b olmus..istersek ko2 kalecisini final whistle kalecisi ozellıgınde secıp oyuna baslıyoruz..bunun gibi enfes gelıstırmeler olmus..bu sekilde hazırlanmıs versiyonu o siteden indirip(adf fotmatında oluyor)diskete cekip kendi amıgamızda oynayabiliyoruz..amiga yoksa pc de amiga emulatorun de de deneyebiliriz..

bir kickoff2 sever olarak (hani sensibılcılar ve kikovcular vardır ya) ilk defa duydum bunları ama neden şaşırdım acaba, herzaman kickoff2'yi en baba futbol oyunu saymışım, neden nette fanatizmi olmasın ki?

Patchler ilginç ama bizim arkadaşlar bu işe soğuk bakar bence lakin tuğlalar yerine öyle oturmuş durumda ki bizde, birini bile değiştirirsek bütün yapı çökebilir.

Örneğin, biz bu oyunu oynayan 4 arkadaşız. Takımlarımız bile bellidir. Ben hep almanya ile oynarım. diğerlerimiz ise ingiltere, ispanya ve hollanda ile oynarlar. HErzaman soggy oynarız, fernandez hakem olur. aftertouch açıktır, rüzgar falan kapalıdır. Sadece Alp forması konusunda manyaktır, her oyun seti öncesi üşenmeden formasını gassaray formasına çevirir, biz de "hadi be olm, çabuk ol, alp senin bitarafına şeyediyim" diye uğraşırız onla. Oyuna başlama ritüeli gibi bişey. Sonra herksin formasyonu bile bellidir, 4-4-2 oynayanlar var, 4-3-3 var, 5-3-2 var.. Bitmez, orta sahadan başlayınca affetmeyiz, adamı kaçırırsak gol olma ihtimali büyüktür (hakem üstünden aşırtma bug'ı). Bu kısım oyundan çıkarsa büyük bir kapışma kaybı yaşarız. Lakin düdükten sonra topu havaya dikmek +1 gol demektir, kritik önemdedir Hem biri otomatik olarak adamlarımdan birinin ayağına dalıp sakatlamazsa uğurlu golcüm 9 numaralı J.Downs nasıl oyuna girecek? KickOff2'nin tüm ıvır zıvırına çok alışmışız meğer...

Fakat bu yeni sürüm çok güzel olmuş ha neyse ki tüm gelişimler opsiyonel. Hepsini kapatıp işe yarayan şeyleri açabiliriz demekki. BJKicet, teşekkür ederim, sanırım bundan sonra yeni versionu oynayacağız.. Atılan goller hakkında bilgiler falan veriyor. Bunlar güzel olacak.

sizde çekin:
http://www.camber.demon.co.uk/KO2CV/KO2CV103.zip
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2009, 02:38:29 ÖÖ Gönderen: Arda » Logged

ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Aralık 02, 2009, 08:46:43 ÖÖ »

beyler icraat gerek yapın katılalım
Vefa
Üye
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Aralık 02, 2009, 09:37:07 ÖÖ »

haha, kungfu teknikleri bile var şahane klip olmuş.

-BİZ DÜŞLER ORTASINDA BÜYÜDÜK-
Onlar sadece "bilgisayar" kullanabilmekteler, Biz "Commodore-Amiga Efsanesini" yaşadık!
Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Aralık 02, 2009, 12:03:49 ÖS »

Amiga'nın üzerinde birikmiş tozların üflenince havalanması esprisi süper. Vakit harcamışsınız ve güzel olmuş, tebrikler.

BJKicet
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Aralık 02, 2009, 12:15:48 ÖS »

:=)rica ederim arda bey..ben sizin anlattıklarınızı oyle iyi anlıyorum ki..cunku bende sizler gibi gercek bir ko2 ciyim..bu eksikler zaten oyun oynarken ya keske bu boyle olsaydı dedıgımız tarzda seyler..yoksa bende asırtma gol hastasıyım..ve tabıkı aftertouch yani falso acık olacak..bunlar asla degıstırmeyecegımız seyler..sizin gibi soggy ciyim bende :=)532 taktıgıyle oynuyorum..5 sırt numaralı oyuncuyu cok ıyı kullanmak gerekiyor..takımın en guclusu ve defansın en onemli adamı..kendinden gucsuzlere dokundumu yere indiriyor biliyorsunuz..zaten belirttıgınız uzere bu eklentiler opsıyonel..ıstersek acarız..benim bunların arasında en cok sevdikllerim,team a nın team b ye esıt olması(ev sahibi takım hep avantajlı baslar oyuna ve tavsıye ederım sızlerde team a team b macları yapın),kontrolumuz dıısnda olan oyuncuların durduk yere rakip futbolcuya kaymasının engellenmesi..bunun gibi can alıcı her ko2 cının oynarken yakınmalarda bulundugu seylerin oyunun orjinalligine asla dokunulmadan duzeltilmesi..zaten bu eklentiler programcı dino dini ve grafiker steve screech in yardımlarıylada yapılıyor..bildigimzi sevdıgımız asık oldugumuz ko2 dahada mükemmel hale gelmis bu sekilde..

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: