Selam arkadaşlar,
Yapılan bir anket sonucunda 7DX Demo Party serisinin her sene değişen ismi 7DX olarak sabitlendi. Yani bu sene 7DA değil 7DX ismiyle duyuruyoruz partiyi.
7DX Demo Party'nin bu seneki ayağının son 3 senedir yapıldığı gibi Aralık ayında Boğaziçi Üniversitesi'nde yapılması planlanıyor. Eğer kabul ederseniz commodore.gen.tr forumundan konuşmacılar bulunmasını istiyorum partide. Aslında bu sene iki farklı noktayı vurgulamak istiyorum tek bir seminer bünyesinde birden fazla konuşmacıyla.
Türkiye'de bilgisayarla hobi olarak ilgilenen kitleler.
* Scenerlar
* Koleksiyoncular
* Donanımcılar
* Diğer
Elbette ki "diğer" parti içeriğimizde yer almıyor. Parti katılımcı kitlesi sizlerin de bildiği gibi scenerlardan, koleksiyonculardan ve donanımcılardan oluşuyor.
Scene ile ilgili konuşmacı ben olabilirim ya da birini bu konuda görevlendirebilirim. Ancak sizlerden koleksiyoncu ruhu taşıyan, bit pazarlarını düzenli olarak tırtıklayan arkadaşlardan bir ya da birkaçı, bunun yanısıra bir de donanım geliştiren arkadaşlardan partiye gelebileceklerden konuşmacılar istiyorum. Dilerseniz donanım projelerinizi ayrı bir seminer/tanıtım konusu olarak da değerlendirebiliriz. Bu konuda geçen sene de yapmış olduğum gibi commodore.gen.tr'deki dostlarıma açık çek sunuyorum.
Konuşma içeriği elbette ki akademik bir sunum olmayacak. Aksine bu semineri oldukça samimi, eğlenceli olarak planlıyorum. Bit pazarında yaşanılan komik anılardan tutun (apple floppy diye alınan aletin wii çıkması gibi

) floppy emulator yaparken karşılaşılan ilginç buglara kadar herşeyi paylaşabilirsiniz.
Yaklaşık 4.5 aylık bir zaman var partiye. Bu erken bir duyurudur, parti yaklaştıkça bumplanacaktır. Sizden ricam katılım göstermek isteyen kişilerin bu mesaja yanıt vermesidir.