Var da napılır bu 4000 le ?
ohoo amiga 4000 kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bir şey... yapacaklarının sınırı yok. sen ne yapmak istiyorsun?

valla ben cok istiyorum 4000. Ama uygun degil fiyatlar
dedik ya fakir amigası değil diye

nasıl yani toplama amiga mı yapacaksın? delirme lam

ondan ancak duvarına dekor olur ki adam da ilk cümlesinde onu söylemiş zaten

adama paypal ve kargo ile ilgili mesaj attım. mantıklı cevap verirse getiririm ve karsız isteyene veririm. ya da direk kendisi almak isteyen varsa bana söylesin hiç karışmayayım artırmaya.
aga amigalar için çıkan ppc turbo kartları klasik amigaos kullandığınızda yalnızca "ppc destekli" yazılımların üzerinde çalıştığı bir kart olmaktan öte bir şey değil. yani işletim sistemi, programların geneli, oyunlar vb. 68k üzerinde çalışıyor ama jpeg datatype ını ppc kullandığında 300kb boyutundaki jpeg i açmak için ppc yi kullanıyor ama cybergfx arkada bir çok işlem için gene 68k işlemciyi kullandığından gene o resmi ekrana basmak 30 saniye sürebiliyor ama ppc yi kullandık ya arkada o bize adeta bir rüzgar efekti veriyor ve mutlu oluyoruz

)
ayrıca 1200 ile 4000 arasındaki farkı aynı markalı, aynı işlemciyi kullanan turbo kartı iki sisteme de takıp (örn 1200 de blizzard 1240, 4000 de cyberstorm040 ikisi de 40 mhz ya da 060/50 mhz gibi) aynı özelliklerde aynı yazılımları yükleyerek aynı işlemleri yapınca farkı anlarsın. bir kere 4000'deki işlemci slotu 100mhz destekliyor ve sanırım bus hızı da farklı. bu yüzden bence 1200 ile 4000 pek kıyas götürecek sistemler değil. ha bugün iki sistem de aynı işi görür mü? elbette

ama tutup 1200'e kasa içine koyup kaçak kat çıkıp, ona ppc, ekran kartı takıp, pci slot ekleyip günlük kullanmaya çalışmak bence gerçekten fantazi işi. amaç öyle bir sistem toparlamaya çalışmak ise aga ise 4000, ecs ise 2000, 3000 ve hatta klasik amiga takıntısı yoksa yeni nesil makinelere yönelmek çok daha mantıklı ve ekonomik olacaktır. ya da emülasyona devam

"amiga pahalı gerdanlıklar isteyen, kaprisli bir sevgilidir" demiş bir amiga düşünürü