Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet7dx Organizasyon icin kucuk bir hardware istegi
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 7dx Organizasyon icin kucuk bir hardware istegi  (Okunma Sayısı 3768 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hydrogen
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 24, 2011, 02:49:57 ÖÖ »

Arkadaslar senelerdir partide c64'u dev ekrana baglamak karin agrisi haline geldi.
Bir kac kere Impetigo'nun kablosunu kullandik. Bir kere rca'dan bagladik.

Su c64'un chromali luminance'li video cikisini (klasik c64 1084 kablosu), klasik svideo'ya ceviren bir connector gerekiyor bize.(Renk kaybi olmamali) Hatta bundan 3 adet yapilabilirse daha da iyi olur. (her organizatorde bir tane)

Boyle bir seyi yarin icin yapabilecek olan var mi? Malzemelerin Ne kadar tutacagini bilmiyorum ama organizasyon olarak masrafini da karsilariz hic sorun olmaz. Bu kadar hardware gurusu arkadasimiz var, su sıkıntıyı cekmeyelim artik:)
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 24, 2011, 03:38:43 ÖÖ »

Ben de burdan bir isteğimi araya sıkıştırıcam  Karizmatik

Amigaları wireless networke bağlayabilmek için de 64 bit wep desteği olsa fena olmaz

wpa için kartlara firmware update satın almak gerekiyormuş.
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2011, 03:40:14 ÖÖ Gönderen: ancalimon » Logged
erdem271
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Aralık 25, 2011, 11:42:41 ÖÖ »

Okuyup da cevap yazmayan diğer üyelerimiz gibi ben de hiç anlamıyorum bu işlerden , keşke yardım edebilseydim..
murmuro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 25, 2011, 14:00:02 ÖS »

bende böyle bir aparat vardı. chroma ve luminance haricinde s-video ve mono ses çıkışı da sağlıyordu. bulabilirsem iletişime geçip göndereyim. 7dx'e hediyem olsun
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: