Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 64'ler Dergisi  (Okunma Sayısı 383246 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #120 : Ekim 07, 2009, 15:03:18 ÖS »

perpetual, supersin
release'lerinin devamini dort gozle bekliyoruz

Retro Hincal Uluc
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #121 : Ekim 07, 2009, 16:58:52 ÖS »

perpetual tam gaz gidiyorsun. İlk fırsatta indirip yeni dergileri okuyacağım

perpetual_007
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #122 : Ekim 07, 2009, 21:15:11 ÖS »

güzel sözleriniz için teşekkürler. insan güzel söz duyunca taradıkça tarayası geliyor Kahkaha  yavaş yavaş ama mutlaka 64'ler tamamlanacak. benim de hepinizin olduğu gibi hayatımızın en güzel zamanlarında bize çok şeyler hissettirdi / yaşattı.(kelimeler yetmez ....)

birçok dergiyle beraber sırayla dönüşümlü olarak tarıyorum. ortalama haftada 1 veya 2 sayı taramış olacağım bir yavaşlama olmazsa. gameshow, commodore belki ilerde pc oyun  dergilerini de tarıyorum.onları da istenirse (mesela gameshow.) sayfa açıp oraya konabilir ama malesef biliyorsunuz gameshow'un commodore ile çok bağı yok. (yani bu foruma  ters kaçmaz di mi ?).

reklamları özellikle o dönemde neler yaşadık, neler hissettik onu anlatmak istediğim için taramıştım.yani nostaljik yönü de var.hatta bu özelliği bazı arkadaşlarda etkili olmuş bile. çok mutluyum.sağlığım ve tarayıcının sağlığı elverdiği sürece taramaya devam.
ama işte hangi sayıda hangi posterleri verdiydi hatırlayan varsa istatiksel bir çalışma olarak süper olur. bende olmayan posterlerdeki resimleri oyunun adını duysam kesin bulurum.

(elinde 80lerdeki atari dergileri (özellikle kapağında formula arabasının direksiyonundan görüntüsü olan) veya o yıllardaki dergiler olan var mı ? varsa hemen tarayabilirim.sadece kapağada razıyım Kahkaha )
« Son Düzenleme: Ekim 07, 2009, 21:21:10 ÖS Gönderen: perpetual_007 » Logged
darksoul
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #123 : Ekim 08, 2009, 17:06:06 ÖS »

güzel sözleriniz için teşekkürler. insan güzel söz duyunca taradıkça tarayası geliyor Kahkaha  yavaş yavaş ama mutlaka 64'ler tamamlanacak. benim de hepinizin olduğu gibi hayatımızın en güzel zamanlarında bize çok şeyler hissettirdi / yaşattı.(kelimeler yetmez ....)

birçok dergiyle beraber sırayla dönüşümlü olarak tarıyorum. ortalama haftada 1 veya 2 sayı taramış olacağım bir yavaşlama olmazsa. gameshow, commodore belki ilerde pc oyun  dergilerini de tarıyorum.onları da istenirse (mesela gameshow.) sayfa açıp oraya konabilir ama malesef biliyorsunuz gameshow'un commodore ile çok bağı yok. (yani bu foruma  ters kaçmaz di mi ?).

reklamları özellikle o dönemde neler yaşadık, neler hissettik onu anlatmak istediğim için taramıştım.yani nostaljik yönü de var.hatta bu özelliği bazı arkadaşlarda etkili olmuş bile. çok mutluyum.sağlığım ve tarayıcının sağlığı elverdiği sürece taramaya devam.
ama işte hangi sayıda hangi posterleri verdiydi hatırlayan varsa istatiksel bir çalışma olarak süper olur. bende olmayan posterlerdeki resimleri oyunun adını duysam kesin bulurum.

(elinde 80lerdeki atari dergileri (özellikle kapağında formula arabasının direksiyonundan görüntüsü olan) veya o yıllardaki dergiler olan var mı ? varsa hemen tarayabilirim.sadece kapağada razıyım Kahkaha )

abi sadece şu mesajı atabilmek için üye oldum... 64ler için, MAC yazılarını tekrar okuyabilmemi(zi) sağladığın için çok teşekkürler. 26 yaşına geldim hala birşeyler bulabiliyorum ya ne diyeyim...

İkincisi, gameshow... evet abi istiyoruz ehehe yani nolur nolur nolur. Hollandalardan sadece manevi destek yollayabiliyorum ama eski sayıları scan ediyorsan büyük adamsın kral adamsın hastanız ailecek. Admin arkadaşlar da kızmaz sanırım böyle bir arşiv çalışmasına...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #124 : Ekim 08, 2009, 17:47:43 ÖS »

ellerine sağlık...adminler bişey demezler bu tür faaliyetlere...Bu arlar pek takılmıyorlarda

perpetual_007
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #125 : Ekim 09, 2009, 02:19:41 ÖÖ »

gyucatur için öne aldığım 45.sayı aşağıda. Kahkaha. umarım beğenirsiniz.

http://img63.imageshack.us/img63/6633/segamag000085.jpg
http://img386.imageshack.us/img386/5371/64ler45a000001.jpg

http://rapidshare.com/files/290470844/64ler_sayi45_Aralik1991.rar
Perpetual
gyucatur
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #126 : Ekim 09, 2009, 06:54:12 ÖÖ »

Ellerine saglik perpetual 40 ve 45. sayilar, daha dogrusu taradigin her sayi icin. Henuz indirme firsatim olmadi ama hepimiz icin harika bir is yapiyorsun.

Tekrar cok sagol verdigin zahmet icin.

Commodore 64C (Made in W.Germany)
1084s Monitor
1541-II Disk Drive
1530 Datasette
1531 Datasette
1351 Commodore Mouse
Destek 64 Cartridge
Multi Ice III Cartridge
Simon's Basic Cartridge
Koala Painter Cartridge
gyucatur
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #127 : Ekim 09, 2009, 06:58:09 ÖÖ »

son iki gundur indirmeye calistigimda soyle bir mesaj aliyorum rapidshare den:

You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/290470844/64ler_sayi45_Aralik1991.rar | 47947 KB

Your IP address ............. is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

Bazen geri sayim sayfasina geciyor yaklasik 60 kusur saniye sayiyor ama yine download tusuna bastigimda error veriyor asagidaki gibi bir mesaj aliyorum bu seferde:

Error
You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/290470844/64ler_sayi45_Aralik1991.rar | 47947 KB

The download session has expired. Please click here to start the download again.

Possible reasons:
•The download takes to long to be saved.
•For this download, in the background your Internet Service Provider has assigned a new IP address. If you are for example an AOL customer, or use a similar Service Provider, please try to use a different browser.
If this problem persists to exist, you may want to purchase a Premium Account. As Premium users are not checked against their IP address, this problem will not occur. Or your internet connection is too slow to download the complete file within the session time.

Premium uye degilim sizler de ayni problemi yasiyormusunuz?
« Son Düzenleme: Ekim 09, 2009, 07:11:35 ÖÖ Gönderen: gyucatur » Logged

1084s Monitor
1541-II Disk Drive
1530 Datasette
1531 Datasette
1351 Commodore Mouse
Destek 64 Cartridge
Multi Ice III Cartridge
Simon's Basic Cartridge
Koala Painter Cartridge
Jax
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #128 : Ekim 09, 2009, 10:54:43 ÖÖ »

modemini açıp kapat gyucatur
perpetual_007
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #129 : Ekim 09, 2009, 11:16:38 ÖÖ »

ya da 2 indirme arası en az 15 dk bekle.
gyucatur
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #130 : Ekim 12, 2009, 16:18:54 ÖS »

sagolun arkadaslar iniyor simdi. Perpetual sanada ozel tesekkur taramalar icin

1084s Monitor
1541-II Disk Drive
1530 Datasette
1531 Datasette
1351 Commodore Mouse
Destek 64 Cartridge
Multi Ice III Cartridge
Simon's Basic Cartridge
Koala Painter Cartridge
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #131 : Ekim 12, 2009, 19:51:50 ÖS »

Your IP address ............. is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Yani diyor ki:

"Şu anda kullandığınız bilgisayardan zaten download yapıyorsunuz. Sözü geçen download bitene kadar beklemeniz gerekmektedir."

Rapidshare'i beleşe kullananlar bir kerede sadece 1 dosya çekebilir. Üstelik peş peşe dosya çekmeniz de mümkün değil, ilk dosya 60 sn. ikincisi 15 dakika, ve sonrakiler de ona göre uzayan aralıklarla bekletiyor.

Malesef Jax, ve perp'in söylediklerini uygulamak zorundasın.

gyucatur
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #132 : Ekim 12, 2009, 19:53:45 ÖS »

indirdim bile sagol arda

1084s Monitor
1541-II Disk Drive
1530 Datasette
1531 Datasette
1351 Commodore Mouse
Destek 64 Cartridge
Multi Ice III Cartridge
Simon's Basic Cartridge
Koala Painter Cartridge
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #133 : Ekim 12, 2009, 22:18:16 ÖS »

Rapidshare'i beleşe kullananlar bir kerede sadece 1 dosya çekebilir. Üstelik peş peşe dosya çekmeniz de mümkün değil, ilk dosya 60 sn. ikincisi 15 dakika, ve sonrakiler de ona göre uzayan aralıklarla bekletiyor.

Jdownloader adında harika bir program var. Gelmiş geçmiş en yetenekli dosya indirme yöneticisi bu program. Rapidshare, Netload vb sayısız dosya paylaşım sitesine ait link'leri başarılı bir şekilde indirmenizi (toplu link paketleri olan veya olmayan) sağlıyor. Otomatik 'captcha' algılaması, üyeliksiz kullanıcılar için modeme otomatik reset atılıp yeni IP alınması, indirilen arşivlerin otomatik açılması (hatta içinde başka arşivler varsa onlar da otomatik açılıyor) gibi bir sürü özelliği mevcut. Kullanmadığım günlerime acıyorum diyebilirim. Denemek isteyenler için link'i aşağıda:

http://jdownloader.org/
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #134 : Ekim 12, 2009, 22:37:44 ÖS »

Jdownloader bana göre de gerçekten şu ana kadar yapılmış en işlevsel download programı.

Link yakalama özelliği sayesinde herhangi bir linki kopyaladığımda, otomatik olarak çevrimiçi olup olmadığını tespit ediyor,onaylarsam download listesine alıyor.

Captcha'ları algılayıp kendi giriyor,tanımlayamazsa altta bir pencere açıp benim girmemi istiyor,rarlı dosyaları indirdikten sonra pakedi açıp,rarları siliyor,eğer şifrelilerse baştan parolayı yazarak,indikten sonra kendisinin açmasını sağlayabiliyorsunuz.Bağlantı bir şekilde koparsa sürdürebilme özelliği (megaupload,megashares vs..) de var,tabi sitenin destek vermesi önemli ama çoğu yapıyor.

Daha bitmedi,istenirse dışardan kaydedilmiş bir makro ya da kendi içindeki recorderla modeme garantili reset atabiliyor ama ben ihtiyaç duymadım çünkü rapidlerle beraber başka linkler de yüklüyorum,böylece bekleme sırasında diğerlerine ağırlık veriyor ve "bant genişliğini full emme modu"na geçiyor.

Ve hepsinin sonunda da işi bittiğinde bilgisayarı da kendisi kapatarak bana daha sonrası için sadece inen materyallerin kalitesine bakıp ana fikri edinme görevi kalıyor ki,yakında bunu da yapacak gibi  Kahkaha
« Son Düzenleme: Ekim 12, 2009, 22:39:24 ÖS Gönderen: CommodoreFan ® » Logged

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: