Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İlk ve Son Defa  (Okunma Sayısı 22537 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fkamanli
Ziyaretçi
« : Nisan 02, 2007, 18:09:59 ÖS »

Bu mesaj kimseye bir cevap niteliği taşımamaktadır. Sadece eğer siz de bu sitedeki birçok kişi gibi ordan burdan duyduklarınızla hakkımda olumsuz düşünceler sahibi iseniz bu yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim. Amacım kimseye ne kadar yanlış düşündüğünü ispat etmek değil. Böyle düşünenlerden özür, yorum veya tebrik de beklemiyorum, tabi bunu yapabilecek olgunluğa sahip olanlar, saygı kuralları çerçevesinde istediklerini söyleyebilirler.

İlk olarak eski bilgisayar fiyatlarının bu kadar yükselmesinin tek sorumlusunun ben olduğumu söyleyen birkaç arkadaşa sesleniyorum, sizce böyle bir şey gerçekten mümkün mü. Eğer ben tek başıma böyle bir şey başarabildiysem ne mutlu bana. Bu benim ne kadar ileri görüşlü ve hitap gücü yüksek biri olduğumu gösterir ve böyle düşünenlerin de bana nispet edeceğine takdir etmesi gerekir. Benim tek avantajım bu işlere henüz çocuk yaştayken başlamış olmam. Henüz sanırım birçoğunuz daha kundakta altını doldurmakla meşgulken ben bilgisayar üstünden para kazanıyordum. Ben ilk bilgisayarıma 12 yaşında ve gerçekten zor şartlar altında sahip oldum (Yıl 1985). Kıymet nedir bilirim, siz hiç amiga bilgisayarın kutusuna sarılıp öpen, öperken de gözleri dolan birini gördünüz mü. Gözlerim dolu dolu olmasına rağmen ben gördüm, görürken de o kişinin neler hissettiğini bire bir hissettim.

Peki bilgisayar biriktirmeye nasıl başladım. Birçoğunuzun aklından geçtiği gibi, şimdi bunları ucuz ucuz toplayım, 5-10 sene sonra iyi para eder, satar köşeyi dönerim... tabiki demedim. İlk başlarda bu bilgisayarları toplama sebebim tamamen koleksiyon amaçlı idi. Özellikle Amiga topluyordum, 2-3 tane arızalı A500 almıştım, sağlam bir tane çıkarmaya çalışıyordum, hatta bit pazarından ilk A600 bilgisayarımı alınca, bu kadar koleksiyon yeter demiştim. Ama sonra fikrimi kökünden değiştirecek bir olay oldu. Sene 2003, Ocak ayı, pazarda bir A500 konsolun, satıcı ile onca pazarlığa rağmen 1YTL yüzünden önce kırıldığına sonra ateşte yakıldığına şahit oldum ve o an anladım ki,  bu cihazların bu insanlar için zerre kadar değeri yok. En azından yanmalarına engel olabilirim dedim ve o tarihten itibaren ne bulduysam toplamaya başladım. O zamanlar henüz hiçkimseye satış da yapmıyordum (LW3D’ ye sorabilirsiniz) sadece biriktiriyordum o kadar.

Peki fiyatlar neden bu kadar yükseldi sorusuna gelince. Fiyatlar kimin için yüksek, bana yüksek gelen bir fiyat başkasına ucuz geliyor olabilir mi. Bir cihazın veya parçanın fiyatını belirleyen bir merci mi var. Kim herhangi bir cihaz için ancak 50YTL eder, daha fazla etmez diyebilir ki. Mesela geçen hafta bir Amstrad CPC 6128 bilgisayar gittigidiyor’ da 157,5YTL’ ye satıldı (bakınız 4063207). İsteyen varsa ben aynı cihazı yarı fiyatına verebilirim. Ben bunu bilir ve bunu söylerim; Kural 1: Böyle bir malın fiyatını ancak alıcısı belirler.

Ben geçen sene ilk sıfır Amiga 500’ leri sözkonusu sitede ilk listeleyen kişiyim. 250YTL’ den peynir ekmek gibi sattım. Aynı cihazları halen satıyorum, son sattığımı 80YTL’ ye sattım (bakınız 4089565), halen devam eden ilanım var fiyatı şu an 32YTL (bakınız 4100783). Peki neden şimdi geçen seneki fiyatlara satamıyorum. Kural 2: Böyle bir malın fiyatını piyasada bulunabilirlik oranı belirler. Peki şimdi size soruyorum, aynı cihazı 250’ ye sattığım zaman, fiyatları yükseltiyor diye bas bas bağırmasını biliyorsanız 80’ e sattığım zaman (ki bu fiyat elime geçen net fiyat bile değil) ya bu cihazın ederi bu mu demiyorsunuz. Ayrıca bu sitede bence fiyatı 100YTL’ den aşağı etmeyecek bir C64 set için, 70YTL isteyen ilan sahibine, “oohhaaa” diyeni de gördüm.

Size daha can alıcı birkaç örnek daha vereyim. Bir Atari 2600 oyun kartuşu sizce en fazla kaç para edebilir. ebay’ de 2003 senesinde Air Raid isimli bir oyun kartuşı 3035USD’ ye satıldı. Bu o zamana kadar bir oyun kartuşuna ödenmiş en yüksek ücretti, taki 1 ay öncesine kadar. 05.03.2007 tarihinde yine aynı açık arttırma sitesinde Video Life isimli bir Atari 2600 oyun kartuşu tam 5.000USD’ ye “Hemen Al” (Buy It Now) seçeneği ile satıldı. Siz halâ yok canım, bir kartuş o kadar eder mi, diyor musunuz.

Her ne kadar internet sitemde bilgisayarlarınız atmayın bize bağışlayın diye bir konu başlığı olsa da şimdiye kadar tarafıma bağışlanmış 1 adet bilgisayar bile bulunmamaktadır. Hali hazırda elimde bulunan ve sattığım tüm bilgisayarların bizzat ücreti tarafımdan ödenip satın alınmıştır. Kimseye neyi kaça aldığımı ispat etme zorunluluğum olmadığı gibi kaça satacağımı da soracak değilim. Ben de bu işin ticaretini yapan biriyim ve kar etmeyeceğim bir işi neden yapayım. Şunu da belirteyim, kurda kuşa yem olmasın diye, çok küçük kârlarla veya kârsız olarak bu işin gerçekten kolleksiyonunu yapan ve kadir kıymet bilecek arkadaşlara verdiğim ürünler de olmuştur. Nihayetinde ben de bir kolleksiyoncuyum ve bir cihazı istediğim fiyata satamıyorsam hiç satmayıp kendi kolleksiyonumda saklamak da benim en doğal hakkımdır.

Ben şu an 34 yaşındayım, evli ve 1 çocuk babasıyım. 20 yıldır bu işin içindeyim, hasbelkader biryerlere gelebildiysem kendi çabalarımla geldim, bu yaştan sonra kimseye hesap vermeye, nasihat almaya veya laf duymaya ihtiyacım yok. Kanuna aykırı bir şey yaptığımı düşünüyorsanız hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz, kişisel bir probleminiz varsa buyrun msn adresim, gelin yüz yüze konuşalım, boşu boşuna forumları işgal etmeyin. Lütfen herkes kendi işine baksın, klavye delikanlılığı yapmasın.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2007, 19:18:37 ÖS »

Sanırım bu lafların birçoğu bana idi.

Ben NightShift'e gelmiştim.
Keşke oraya gelseydiniz yüz yüze konuşurdunuz camia ile.

Hiç bir zaman klavye delikanlısı olmadım.
Gereğinde herkesle her platformda bulunabilirim.
Yeter ki bunu isteyen çıksın...
Sizin kişilik haklarınıza bir atıfta bulunmadım ama bana
klavye delikanlısı diyorsunuz bu ilginç

Piyasa serbest ise düşünceler de serbesttir isteyen istediğine
pahalı veya ucuz deme hakkına da sahiptir.Sizinde buna karşı çıkmaya
hakkınız olduğunu sanmıyorum.

Benim hakkındaki en genel geçer yorum şudur.
Bu kadar forumda barınamıyorsan sorunu kendinde ara biraz.

Bu lafı size çevirirsek...Bu kadar kişi sizin hakkınızda böyle
düşünüyor ise demekki sizde normalin dışında bir konunuz söz konusu.

NOT:Ben biliyorum gene bu mesajım silinecek.
Yada kimse yanımda olmayacak.Ama bazen bazı konuları tek başınıza
kalsanız bile savunmak durumunda kalırsız.

Amiga'yı sevmek birşeyler biriktirmek,oyun oynamak vs. değildir.
Platformun şu anki durumu hakkında fikirler üretip bir çaba içinde
olmak "nightShift" de bir sevgi saygı gösterisidir.Bu mesajlarımın
böyle bir misyon içinde oludğunu düşünüyorum.

LW3D arkadaşım "diyorum kendisine...başka şekilde hitap etmememi istedi" eğer mesajımı 5dk tutarsa sitede sevinirim.en azından 3-5 kişi okurda belki bir işe yarar.

Sayın Fkamanlı;

sizi kişi olarak şu an sadece okuduklarımından tanıdım.
herhangi kişisel bir sorunum yok tanımam etmem sizi...
ben sadece yapılan benim,kendi duyduğum gördüğüm fiyatlarınız ile ilgili böyle yorum yaptım.Siz öyle fiyat koyarsanız elbette burası
demokratik bir ülke isteyen istediği yorumu yapma hakkına sahiptir.

forumda silinen mesajımın arkadasındayım hala.herhangi geri dönüşüm yok.
dönmem için bir gerek de yok bu bilinen bir durum ama genelde kimse
forumda dile getirmiyor benim gibi.

Hepinize saygılar.

Silencer.

hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2007, 19:49:42 ÖS »

Maç saati stat önlerinde bin liradan karaborsa bilet satan çocuklara benzetiyorum seni fırat. Eskiden ihtiyaç duyduğum parçaları bulabiliyordum, şimdi bakıyorum, insanlardan çok ucuza toplanmış makineler, aradığımı bulamıyorum, bulsamda bana ilanları refere edip bak abi şu fiyattan gidiyor, aşağısı olmaz diyorlar. Tiyatro yapma, delikanlı gibi "serbest piyasa, koleksiyoncuyum, tüccarım, istediğime satarım" dersin eyvallah, ama sarılır öperdim aletimi falan ambalajı bu olmasın. Eskilerde yağ şeker tüpgaz sıkıntısı vardı, stokçular feci kazıklardı milleti. Seni bu fotoğraftan ayrı görmüyorum. Sevgi dolu mesajın beni kızdırdı.

Anlamıyorum hocam bir kavram karmaşası var. Bir üye yolda görsen almayacağın şeyleri atmak yerine "satacaktım vazgeçtim, hediye ediyorum" diyor. "Hediye" özenle seçilir, değerlidir.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2007, 19:57:17 ÖS »

Hoşgeldin Fırat kafana takma derim alan mutlu satan mutluysa sorun yoktur..3 ncü şahıslara konuşmak düşer..o kadar da olucak zaten sonu tatlıya baglansın yeter kimse kimsenin gırtlagını sıkmıyor al bunu al bunu diye..bir de enteresandır neden herkez herkezin aldıgıyla ilgileniyor anlıyamıyorum...SİTEMİZE HOŞGELDİN...yanlız İLK ve SON defa bölümü yakışmadı bence bahsettigin şeyler dogrultusunda muhabbetlere katılmanı isterim bu senin kanıtın olmuş olur,sırt dönerek bir yere varılmaz..cocuguz ama okadar da olmuyalım..
« Son Düzenleme: Nisan 02, 2007, 20:08:40 ÖS Gönderen: MagicAmiga » Logged

A 500 HD8+ GVP
murmuro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2007, 21:10:35 ÖS »

sayın fkamanlı. bu kadar hikayeyi yazmışsın ama herkesi inandırsan beni inandıramazsın. seninle bir forumda bir muhabbetimiz olmuştu. (muhtemelen hatırlamazın). ben kısaca açıklayayım. sen insanların birbirine sırf iyilik olsun diye cüzi fiyatlara makine sattığı forumlara farklı nicklerle üye olarak insanların iyi niyetini sömüren sonra o forumlardan 1 liraya aldığını gittigidiyorda 10 liraya satan bir adamsın. bu söylediklerimi işkembeden atmıyorum. dayanağım var. tabi kimsenin kafası senin kadar çalışmıyor dimi gittigidiyorda satsın malı?  haaa. malı pahalıya veya ucuza sattığına gelince... beni hiç ilgilendirmiyor istediğin fiyata sat. beni ilgilendiren birbiriyle bişeyler paylaşmaya çalışan insanların iyi niyetlerini suistimal etmen.  34 yaşıma geldim diyorsun ama hala paranın herşey demek olmadığını öğrenememişsin. çok yazık...
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2007, 01:46:29 ÖÖ »

Sıra bende...
Silencer; Bu elemanın lafları hepimize sadece sana diil korkma. Sanırsam fırat bey foruma ayda yılda 1 mesaj yazdığı için burdaki arkadaşların yaş ortalamasını takip edememiş, çoğumuz ben dahil onunla beraber altımızı doldurduk hatta ben dahada önceleri doldurdum :)yani yaşlar ortalaması size yakın yada sizi geçiyo 20 23 yaşında elemanların amigayı tanıyıp bizim gibi meraklısı olması zor. 2. mevzuda biz bu ve diğer forumlarda fiyat belirlerken cihaz yoğunluğu takip ediyoruz sizin gibi, ama aynı zamanda ölçümüz ebay deki fiyatlar  , nedense sizin fiyat ortalama anlayışınız bilinenin çok üstünde (enayi görme ortalaması)bizce... Bide merak edip gg de dolaşan bilinçsizleri bilgisayar müzesi diye bir yarım site yapıp oraya yönlendirmeniz ve ordada -'Bilgisayarlarınızı atmayın, bize yollayın, hediye edin,değerlendirelim'sanki meraklılarına hediye edecek yada yardımcı olacak gibi söylemlerle toplamaya çalışıp, sonra gg de fahiş bir fiyata satmaya uğraşınca yukarda yazdığınız herşeye ters düşmüyomu bu ?
Dürüstük; yapmak istediğini direk söylemekle olur bazı arkadaşların satmayıpta vazgeçip hediye ettiği parçaları size verseler siz onları burda yada gg de ebay in 2 3 katı fiyatla müzayedeye sokar hatta başka nicklede üye olup fiyatı yükseltmek için teklif bile verirsiniz bence. Yani burdaki genelinin yaş ortalaması 30 ve üzeri olan insanlar salak bir siz ve gibiler uyanık ha ? Bu yazdıklarımda şahsi değildir dikkat ederseniz siz diyorum, yani varsa daha bööle düşünüp yapan kişiler...

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
fkamanli
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2007, 08:26:05 ÖÖ »

Sn. Tabu, ilk olarka bilgisayar müzesi bana ait bir site değil, ikinci olarak kendi sitem üstünden yukarda da belirttiğim gibi 1 adet bilgisayar bağışı bile almış değilim. Elimdekilerin hepsi parası ödenip alınmıştır. 3. olarak malzeme fiyatını alıcının ve piyasada bulunabilirlik oranının belirlediğini söylemiştim, siz Almanya ile Türkiye' yi karşılaştıramazsınız. Basit bir örnek vereyim, Almanya' da satılmış A1200 sayısı 100 bin adetin üstünde ama Türkiye' ye resmi yollardan girmiş A1200 sayısı 1.000 adet bile değil. Siz bu cihazın hem Türkiye' de hem Almanya' da aynı fiyata satılmasını nasıl beklersiniz. Son olarak hiçbir forumda fkamanli nicki hariç kullandığım nickim yoktur. Başka isimlerle cihaz toplayıp sonra bunları gg' de sattığımı ve hatta fiyatları manüpüle ettiğimi ispat edin lütfen.
fkamanli
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2007, 08:29:17 ÖÖ »

Sn. Murmuro, hiçbir forumda fkamanli nicki hariç kullandığım nickim yoktur. Başka isimlerle cihaz toplayıp sonra bunları gg' de sattığımı ispat edin lütfen.
fkamanli
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Nisan 03, 2007, 08:37:25 ÖÖ »

Sn. MagicAmiga, öncelikle teşekkür ederim, Hoşbulduk. Yalnız benim bu siteye kayıt tarihim Ekim 19, 2006. Yani birçoğunuzdan eskiyim. Ben bu siteye davet edildiğim için geldim, bazıları istemiyor diye de bırakıp gidecek de değilim. Hakkımda kimin ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmiyor, ben kendimi biliyorum. Bu mesajı açmamın sebebi de, siteden bazı insanların başka topiclerde hakkımda söylemediklerini gönül rahatlığı ile yüzüme söylemelerini sağlamaktır.
fkamanli
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Nisan 03, 2007, 08:50:24 ÖÖ »

Sn. hakanq, ne yani beni karaborsacılıkla mı itham ediyorsunuz. Ben stok yaptığım için mi siz aradıklarınızı istediğiniz fiyattan bulamıyorsunuz. Aranan cihazlardan bir örnek vereyim, benim şu anda elimde kendi kullandığım 1 adet A600 ve 1 adet A1200 haricinde başka 600 veya 1200 yok ama ben bu sitede hiç değilse 5 tane A1200' ü olan insanlar tanıyorum. Ben miyim stokçu, karaborsacı şimdi. Ben mi yükselttim A1200' ün fiyatını. Benim elimdeki cihazların büyük çoğunluğunu ülkeye gerçekten fazla sayıda girmiş A500 veya C64 gibi cihazlar oluşturuyor. Var mı A500 isteyen, elinde A500' ü olmayan kaldı mı, arayıp da piyasada 30-40YTL' ye bulamayan var mı. Varsa ilan orda, hemde sıfır A500 32YTL gitsin alsın.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 03, 2007, 09:00:47 ÖÖ »

okudum birazda ben yazayım
@silencer hocam yanlış anlama bana göre sen özü sözü bir kişisin,gerçekten seni kutluyorum savunduğun doğruların arkasındasın.
fkamanlı arkaşdaşımızın yazdıklarını tek başına üstüne alınma bende paylaşayım,
fkamanlı arkadaşımızı doğal olarak ticaret yapıyor ve ticarette bunlar normaldir.tabiki istedği fiyatı yazacak,istemeyen almaz da işte bu noktada diğer satıcılarada emsal teşkil ettiği için artık cihaz bulmak kolaylaştı sayes,nde fakat almak çok zorlaştı.
yaklaşık 4-5 yıldır commodore amiga forumlarını sıkı bir şekilde takip ediyorum ki buradaki çoğu insan bilir daha önceleri 70-80 arası zor satılan 1200 ler şu anda malumunuz 200-250 arası satılmakta,fiyatın yükselme zamanlarına bakıyorum fkamanlı arkadaşımızı kolleksiyondan vazgeçip satışa yönelmesiyla aynı zamanlara denk geliyor.şimdi kendisi yine ben tek başıma mı yükselttim diyecek doğru tek başına yükseltmedi fakat bu tür cihazlara bulunması zor  diye fahiş fiyatlar çekip durunca diğer satıcılarda onu görüp o sayıtıyor ben niye bu fiyata satacam deyip fiyatları el birliğiyle yükselttiler.işte fkamanlı nın anlayamadığı yada anlamak istemediği nokta burası.diğer satıcılara örnek teşkil edip fiyatların yükselmesine öncülük etti.
şimdi kardeşim bunlar bulunması zor cihazlar ben yıllardır bu işin içindeyim,siz daha bebekdiniz o zamanlar ben bilgisayarla tanıştığımda diyor fkamanlıya soruyorum bu kadar çok sevdiğin,gözlerini dolu dolu eden sarılıp kokladığın bu cihazlar için bugüne kadar ne yaptın?yüksek fiyattan satmaktan başka.
fkamanli
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Nisan 03, 2007, 09:09:07 ÖÖ »

Sn. Silencer, ilk olarak bana "Bu kadar forumda barınamıyorsan sorunu kendinde ara biraz" demişsiniz. Hangi forumlardan bahsediyorsunuz. Evet bazı kendini bilmezler yüzünden amigaturk' de kalmak istemedim, bana haricinde bir ikinci forum söyleyebilir misin. Benim normalin dışında olan neyim var, 30 tane C64' üm olması mı. Eee vereyim size onları napacaksınız, üst üst koyup seri bağlayıp 64+64+64+...=1024' e tamamlayacaksınız. Ben bu sitede benim elimdeki malzemenin 2 katı malzeme olan insanlar biliyorum. Bazıları hala raic üstü fiyatlardan sitede satış yapıyor, gıkınız çıkmıyor, hatta mallar kapış kapış gidiyor. Ne yani benim suçum gg' üstünden satış yapmam mı.

Not: NightShift'e gelmeyi ben de çok isterdim ama malesef oğlum izin vermiyor.
fkamanli
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Nisan 03, 2007, 09:43:44 ÖÖ »

Sn. joker_, ben ne bu sitede ne de başka bir sitede 70-80' e A1200 satıldığını görmedim, belki yakın arkadaşlar arasında bedava bile verilen olmuştur ama ben rastlamadım. Başka malzemelerde fiyat açısından örnek teşkil etmiş olabilirim bunu kabul ediyorum fakat ben hiç gg üzerinden A1200 satışı yapmadım. A1200 ilanı açtım fakat açtığım ilanların hepsi de teklif almadan kapandı.

Bence insanları asıl rahatsız eden konu, bir zamanlar 20-30YTL' ye sattıkları veya bağışladıkları bazı cihazları bir başkasının 3-5 katı fiyata satabiliyor olması. Gün gelip de sattıkları aynı cihazı sattıkları fiyata alamıyor olmak rahatsız ediyor. Ya ben bunu 20' ye satmıştım, adam aynı cihazı 100'e sattı, enayimiyim ben hissi rahatsız ediyor. Arkadaşlar zaman ve şartlar değişiyor, talepler yükseliyor, düşüyor, 250' ye kapışılan malların fiyatı 80' e düşüyor. Bunlar oluyor, hayıflanmak yerine ders almaya bakmak lazım. 1995 senesinde sıfır olarak 400 marka aldığım 1085S monitörü 2002 senesine boşu boşuna durmasın birinin işine yarasın diye 20 milyona sattım. Aynı monitörü geçen sene 100YTL + kargo ödeyerek geri aldım.

Bu cihazlar için bugüne kadar ne yaptığıma gelince. Ben o cihazların en azından kırılıp, yanmasını veya hurdaya atılmasını önledim, yetmez mi.
hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Nisan 03, 2007, 10:04:51 ÖÖ »

Fırat,bunu sormak ayıp ama ev mi geçindiriyorsun bu parayla? Holdingte çalışıyorsun, sanırım masabaşı işin var, bütün mesaini amiga satmakla forumlara post atmakla geçiriyorsun. Sonra sütten çıkmış ak akşığım diyorsun. Bu konuyu uzatmak istemiyorum artık ama tekrar hatırlatıyorum bindiğiniz dalı kesiyorsunuz.
fkamanli
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Nisan 03, 2007, 10:14:59 ÖÖ »

Sn. hakanq, hayır bu parayla ev geçindirmiyorum, öyle olsa zaten söylediklerinize hiç kulak asmam, bildiğimi okurum, ama size de söz hakkı tanıyarak uzlaşmaya çalışıyorum. Ben bu işi hobi olarak yapmaya başladım, sütten çıkmış ak kaşık olmadığımı biliyorum, elbette ben de bir takım hatalar yaptım kabul ediyorum, ama anlatmak istediğim sizin bu tutum ve davranışınızın da yanlış olduğudur.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: