Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriTanışma ForumuLW3D bu forumları sizin koleksiyonunuzun genişlemesinin bir aracı olarak mı kuruyorsunuz
Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: LW3D bu forumları sizin koleksiyonunuzun genişlemesinin bir aracı olarak mı kuruyorsunuz  (Okunma Sayısı 35820 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 03, 2007, 11:43:21 ÖÖ »

LW3D bu forumları sizin koleksiyonunuzun genişlemesinin bir aracı olarak mı kuruyorsunuz ya da kuruyorlar? Samimi yanıtlarmısın bunu?
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 03, 2007, 11:47:13 ÖÖ »

Forumla benim koleksiyonum arasındaki bağı anlayamadım. Bu benim kurduğum ilk forum. Diğerleri ne amaçla kurulmuşsa bu forumda aynı amaçla kuruldu. Ama eğer bir araç olduğunu düşünmenize sebep olacak veriler varsa elinizde yazmanızı isterim. Bu kanıya nerden vardınız?

zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2007, 11:55:55 ÖÖ »

@hakanq

LW3D'yi çok eskiden beri tanırım. Yaklaşık 1 senedir birebir konuşuyoruz, ama 7 senedir kendisini çeşitli forumlardan bilirim. Bu forumu niye açtığını çok iyi biliyorum, kesinlikle çok yanlış düşünüyorsun. 
Yönetici
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2007, 12:07:11 ÖS »

Önceki başlıkla alakası olmayan, farklı bir konuyu içerdiği için mesajı böldük. Konuya burdan devam edebilirsiniz..
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2007, 12:19:38 ÖS »

Iyice komiklesmeye basladiniz ya bole bi basligin acilmasina bile inanmiyorum , Gokhan abinin koleksiyonu icin bole bi forma ihtiyaci yok form olmasa bile disardan birsuru tanidigi var.Hem de bicok seveni var misal ben , bugun elindeki cihazlarin hepsini bana ver dese dusunmem bir dakka , cihazlari gectim onlar bahane Ozan basim sıkıstı gel dese gene giderim.
Kusura bakmayin sevdigim insanlar hakkinda bole sacma basliklar acilinca sinirleniyorum , Gokhan Abi bu ya formdan gelicek cihaza mi kaldi , bole biseyi dusunucek kadar mi zehirli beyinleriniz , insanlar bu kadar mi dostluktan arkadasliktan uzaklasip fesat oldu?
Anlamiyorum gercekten anlamiyorum...
hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2007, 12:25:03 ÖS »

"kadar mi zehirli beyinleriniz"

Saygısızlık yapma. Bu seviyede yanıt vermem.

Konuyu bölmenizi anlamadım. Fıratın mesajının altında anlam kazanıyordu.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2007, 12:35:13 ÖS »

LW3D hakkında;

hakanQ'ya katılıyorum.

bunu bende düşündüm ve kendisine Özelden yazdım hatırlar ise.
zaten her gün biz ÖM'den takılıyoruz.Bugün mesaj gelmedi şaşırdım doğrusu.

@Bakkada

Siz bence sevdiğiniz için objektif olamıyorsunuz diye düşünüyorum.
Bende örnek Devilish'e karşı objektif olamıyorum.Sizinle aynı durum.
NightShift'e gelen giden azlığı ile ilgili konu ile ilgili LW3D ile
Özelden konuştuğumuzda ben de böyle bir kanıya varmıştım.Kendisi bana
hakanq'ya verdiği cevabın aynısı vermişti.Birde sizin zaman zaman benden daha
sert yanıtlar verdiğiniz halde neden LW3D uyarı almadığınızı da tahmin etmek zor değil.
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2007, 12:36:26 ÖS »

"kadar mi zehirli beyinleriniz"

Saygısızlık yapma. Bu seviyede yanıt vermem.

Konuyu bölmenizi anlamadım. Fıratın mesajının altında anlam kazanıyordu.
Sen yanit ver diye yazmadim ki zaten ben senle muhattap olmam ki...
hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 03, 2007, 12:39:12 ÖS »

bakkada abi yaş kaç? nedir bu muhabbet?
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Nisan 03, 2007, 12:40:05 ÖS »

hakanq: Bir önceki başlıkla alakası olmayan bir soru bu. Sorunun sebebini anlayamamışken, fkamanlının açtığı başlıkla alakasını hiç anlayamadım. Eğer yinede alaka var diyorsanız iki mesajı birleştirebilirizde. Ama o başlıkta fkamanlı ve fiyatlarıyla ilgili bir tartışma sürüyor. İsterseniz alakayı siz bağlayınız, anlamı oturtunuz.

hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 03, 2007, 12:41:33 ÖS »

silencer özelden mesajlarını aldım ama destek mesajıda olsa sevmedim abi. Ben bu forum karşıtı insanlar zevk alsın diye yazmıyorum bunları.
hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Nisan 03, 2007, 12:44:37 ÖS »

"iyi niyetli insanların  "bir commodorcunun işi görülsün" türünden düşünceleriyle çok ucuza verdikleri cihazlar ve dergileri, yüksek fiyatla sattığını duydum. Bu hiç ama hiç hoşuma gitmedi"

LW3D bu alıntı senden. Bir insanı önce bu şekilde itham edip sonra "yinede kesip atmayım abi, arada parça alıyorum" tadındaki bağlama cümleni tutmadım. Tepkim buna.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Nisan 03, 2007, 12:46:00 ÖS »

Ben foruma karşıt değilim ki...öyle bir şey ima etmedim sizin dediğiniz
zevk alsın diye yazma filan...nerden çıkardınız.

Ben aramızda geçen onca polemiğe rağmen LW3D'ye gene saygı duyarım.

Çünkü kişiliklerimize karşılıklı olarak farklı açılardan bakıyoruz.
Farklı community'ler içinde büyüdüğümüz için farklı bakıyoruz birbirimize.

Ben gene de en son attığı mesaja cevap vermedim.Çünkü cevap vermek sadece kişisel çatışma olacaktı.
Bunu gerektiren bir durum yok.

« Son Düzenleme: Nisan 03, 2007, 12:54:24 ÖS Gönderen: Silencer » Logged
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Nisan 03, 2007, 13:03:59 ÖS »

Bir ata demiş ki :

"Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış" Kahkaha

bırakın kimin neyi varsa olsun... Herkes kendisinden mesuldür.. Yok nie alıyosun yok nie satıyosun polemikleri forum takipçisi olarak beni baydı.... bööööğğkk geldi...
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Nisan 03, 2007, 13:10:10 ÖS »

hakanq. bence yanlış tarafa bakıyorsunuz.

Öncelikle o mesajımda ileri sürdüklerim mantıksızsa ve ben buna rağmen, fkamanlıyı savunma durumunda kalıyorsam, bu durumda "fkamanlıyı, makina sağladığı için kollamaya çalışıyor" diyebilirsiniz. Ama bu düşünceniz forumun açılmasıyla ya da açılma sebebiyle ilişkilendirilemez. Çok açık ve seçik bu ortada. fkamanlı bir forum üyesi olmasına rağmen, bu foruma attığı mesaj sayısı belli, forum açılmadan yıllar öncesinden beri ortada olan bir kişi. Kısacası tezinizden yola çıkarak, vardığınız sonuç birbiriyle çok ama çok alakasız.

İkinci olarak fkamanlıyla ilgili yazdıklarıma bakarsanız, o tespitlerin hiçbiri fkamanlıyla alakalı değildir. Fkamanlı başlığından başka bir başlığa taşıdığınızda ve "fkamanlı" kelimesini çıkarıp yerine başka bir GG satıcısını koyduğunuzda aynen onada uyar. Kısacası fkamanlıyı koruyayı diye birşey yazmadığım gibi, bence hatalı olan yerleride dile getirdim. Eğer koleksiyon yapmak, forum açmak doğru bildiğinizi söylemenizi engelleyecekse, yaptığınız işen hayır gelmez..

Üçüncü bir konu ise burası çok ilginç gelebilir. Ben fkamanlıdan 4 yıl önce belki ilk cihazımı aldım. Sonra kendisiyle aramızda bir yanlış anlaşılma oldu ve MSN üzerinden tartıştık ve yıllarca görüşmedik. Hatta bir sonra kendisinden aldığım oyun kartuşlarıyla ilgili aramızda en ufak bir yazışma bile geçmeden "hemen al" ile aldım. GG satıcısı ve Alıcısı olarak işlem gördük (büyük ihtimalle ordaki kullanıcı adımı, kargolıyacağı zaman ben olduğumu gördü). Memotech ilk seferinde satılmayınca, ikinci sefer ben aldım. 4 sene civarında tanıdığım bir insandan 3 parça mal aldım diye eğer "fkamanlıyı kollıyayım, bana 4 yılda 1'de olsa makina buluyor" diye düşüneceğimi sanıyorsanız, bunda gerçekten yanılıyorsunuz. Çünkü ben dünyanın değişik yerlerinden bilgisayar alan ve bunu elimden geldiğince ciddi yapmaya çalışan biriyim. Kollamam gereken kişi sayısı o kadar artarki, ben bunun altından kalkamam...

Benim hayat felsefem, doğru bildiklerimi her zaman savunmak, hatalı olduğum yerde ise hatamı kabul etmek yönündedir. Fkamanlıyla ilgili mesajda bunun bir örneğini görüyorsunuz. Eğer bunlar sizi yinede tatmin etmediyse, kafanızı takılan şeyleri açıklamaya çalışırım.

Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: