hakanq. bence yanlış tarafa bakıyorsunuz.
Öncelikle o mesajımda ileri sürdüklerim mantıksızsa ve ben buna rağmen, fkamanlıyı savunma durumunda kalıyorsam, bu durumda "fkamanlıyı, makina sağladığı için kollamaya çalışıyor" diyebilirsiniz. Ama bu düşünceniz forumun açılmasıyla ya da açılma sebebiyle ilişkilendirilemez. Çok açık ve seçik bu ortada. fkamanlı bir forum üyesi olmasına rağmen, bu foruma attığı mesaj sayısı belli, forum açılmadan yıllar öncesinden beri ortada olan bir kişi. Kısacası tezinizden yola çıkarak, vardığınız sonuç birbiriyle çok ama çok alakasız.
İkinci olarak fkamanlıyla ilgili yazdıklarıma bakarsanız, o tespitlerin hiçbiri fkamanlıyla alakalı değildir. Fkamanlı başlığından başka bir başlığa taşıdığınızda ve "fkamanlı" kelimesini çıkarıp yerine başka bir GG satıcısını koyduğunuzda aynen onada uyar. Kısacası fkamanlıyı koruyayı diye birşey yazmadığım gibi, bence hatalı olan yerleride dile getirdim. Eğer koleksiyon yapmak, forum açmak doğru bildiğinizi söylemenizi engelleyecekse, yaptığınız işen hayır gelmez..
Üçüncü bir konu ise

burası çok ilginç gelebilir. Ben fkamanlıdan 4 yıl önce belki ilk cihazımı aldım. Sonra kendisiyle aramızda bir yanlış anlaşılma oldu ve MSN üzerinden tartıştık ve yıllarca görüşmedik. Hatta bir sonra kendisinden aldığım oyun kartuşlarıyla ilgili aramızda en ufak bir yazışma bile geçmeden "hemen al" ile aldım. GG satıcısı ve Alıcısı olarak işlem gördük (büyük ihtimalle ordaki kullanıcı adımı, kargolıyacağı zaman ben olduğumu gördü). Memotech ilk seferinde satılmayınca, ikinci sefer ben aldım. 4 sene civarında tanıdığım bir insandan 3 parça mal aldım diye eğer "fkamanlıyı kollıyayım, bana 4 yılda 1'de olsa makina buluyor" diye düşüneceğimi sanıyorsanız, bunda gerçekten yanılıyorsunuz. Çünkü ben dünyanın değişik yerlerinden bilgisayar alan ve bunu elimden geldiğince ciddi yapmaya çalışan biriyim. Kollamam gereken kişi sayısı o kadar artarki, ben bunun altından kalkamam...
Benim hayat felsefem, doğru bildiklerimi her zaman savunmak, hatalı olduğum yerde ise hatamı kabul etmek yönündedir. Fkamanlıyla ilgili mesajda bunun bir örneğini görüyorsunuz. Eğer bunlar sizi yinede tatmin etmediyse, kafanızı takılan şeyleri açıklamaya çalışırım.