Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriTanışma ForumuLW3D bu forumları sizin koleksiyonunuzun genişlemesinin bir aracı olarak mı kuruyorsunuz
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: LW3D bu forumları sizin koleksiyonunuzun genişlemesinin bir aracı olarak mı kuruyorsunuz  (Okunma Sayısı 35813 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 03, 2007, 13:43:56 ÖS »

"Fkamanlı başlığından başka bir başlığa taşıdığınızda ve "fkamanlı" kelimesini çıkarıp yerine başka bir GG satıcısını koyduğunuzda aynen onada uyar"

uymaz.

Birkaç haftadır takip ediyorum burayı al-ver'den başka aksiyon yok. Birde üzerine fıratın fermanı post edilince neden forumun amacını kızdığınız şekilde görmeyim? Dışardan bakınca tablo bu. Özeleştiriyi genel olarak sevmiyoruz.

Açıkçası fıratın mesajındaki üslup beni tetikledi. Kırmızı görmüş boğa gibi oldum. Yoksa bu kadar canınızı acıtmak için irdelemezdim.
Gilmour
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 03, 2007, 13:46:53 ÖS »

Yaşım 30 Öyle objektif olamayacak kadar ufak bir yaşta değilim Gökhanıda tanıyalı 1 sene olmamıştır
Size şunu söyleyebilirimki Bu forum bazılarından cihaz sömürmek için yapılmamıştır.
LW3D den geçen sene Commodore 64g+1541 II set aldım.Conan oyunundan sonra açıp kapayınca cihaz da ekrana görüntü gelmeme sorunu yaşıyordum bunu hemen Gökhan a bildirdim oda bana cihazı hemen değiştirebileceğini,kafamı takmamamı söyledi o sözü bile bana ne denli güven telkin eden bir kişi olduğunun en önemli kanıtıdır.
Ayrıca benim aşırı titiz biri olmam nedeniyle verdiği driver'da bizzat kendi kullandığı cihazdı.Bu anlatttıklarımdan yola çıkarak Gökhan'ın paylaşımcı,ve bu işin ticaretini yapmayan biri olduğu apaçık ortada değilmi sizce??

Sonradan bana yolladığı Multi İce 3 kartuşunda hesabına para yatırmadan bana kargolaması da cabası...
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2007, 14:17:55 ÖS Gönderen: Gilmour » Logged
kaplan135
Deneyimli

üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 03, 2007, 13:53:26 ÖS »

hep mesajlarım siliniyor..neyse lw3d 8 aydan beri tanıyom makineleri ne şekildede  karşıladığını biliyim. ama fkamanlı olsun yav yeter
bendede 100 tane konsol bilgisayar var ...lw3d bu siteyi yapım aşamasındayken bile çok uğraştı daha hala uğraşıyor hastaykende yazdı...
hep yararlı olmak istedi ama hiç bir makine ve çıkarı olmadan yaptı...
amacı forumdaki insanları kaynaştırmaktı...neyse konu ya gelelim
kim ne yazmak istiyorsa yazsın...hep bi savaş sürüyor çamur atmayalım..
ama bazı şeyler vardır taraf çekmek başka işler yapmak gizli işler çevirmek kimse bilemez...silencere bayağı ısındım aynı benim gibi...
megde kısaca doğru yazmış..ortada paylaşılmayan ne açıkca yazın bende bileyim..makinamı gelirmi rantmı hakan g valla bi bardak suda fırtına kopardın benden sonra herkes rahatsız olacak...rahatsızlandım valla...
insanları üzmeyelim yav...
arkadaşlar yeter artık.....kimseyi savunmuyom.....sıkıldım o kadar...
bu muabetlerden...

AMİGA COMMODORE ATARİ PS PANG SİNCLAİR NİTENDO SEGA MSX  VECTRECX
hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Nisan 03, 2007, 14:05:15 ÖS »

körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz. Mustafa senin katılmana özel olarak sevindim.

Allah aşkına yanıtla abi neden ikidebir benim paraya ihtiyacım yok önemli olan dostluk kazansın diyorsun ama "acayip (racon gereği söyleyemem ama söylesem inanmazsınız)" fiyatlar veriyorsun?

Abi birde neden cümlelerin devrik? Uzun süre yurt dışındamı kaldın? (Samimi soruyorum, yani dalga geçmiyorum.)
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Nisan 03, 2007, 14:19:40 ÖS »

Alıntı
Birkaç haftadır takip ediyorum burayı al-ver'den başka aksiyon yok. Birde üzerine fıratın fermanı post edilince neden forumun amacını kızdığınız şekilde görmeyim? Dışardan bakınca tablo bu. Özeleştiriyi genel olarak sevmiyoruz.

Açıkçası fıratın mesajındaki üslup beni tetikledi. Kırmızı görmüş boğa gibi oldum. Yoksa bu kadar canınızı acıtmak için irdelemezdim.

Hakanq: sana ne diyeceğimi bilemiyorum. Nasıl bir aksiyon istiyorsun? Forumda sence ne olmalı ? neden olmasını istediğin şeyin parçası olmuyorsunda kırmızı olduğunu sandığın şeye saldırıyorsun?

Herkesin algısı kendi kapasitesiyle sınırlı. Sen forumdan bunu algılayabilirsin. Bir başkası farklı algılar. Forumlar ticari müesseseler değil. Yani birileri programlar, konular belirlesin, diğerleride "ohh ne güzel...Bugun bir foruma gittim çok iyiydi..acayip konular vardı.." desin Forum üyelerin oluşturduğu bir birlik. Üyelerin katkısıyla yönlendirmesiyle gelişecek bir yapı. Bu aralar satış ilanları fazla olabilir. yarın başka bir konu daha çok ilgi çekebilir. Ama lütfen insanların hakkını yeme. Arada çok güzel mesajlar var. Sadece satış var demek kolay. Ama bu doğru mu? Sen elini vicdanına koymasanda koyanların gözünde, mahkum olacağını unutma. Eğer forumla ilgili bir şikayetin varsa bunu makul ve mantıklı sebeplere bağlaman, daha akıllıca olmaz mı? Başka forumlarda var.. İstersen onlarıda bir dene derim. Ama lütfen, makul ve mantıklı olalım.

Benim canımın acımasına gelince, değerli vaktimi bu tür en azından bana anlamsız iddiaları cevaplandırmakla geçirmek hiç hoşuma gitmiyor.

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2007, 14:23:15 ÖS »

hakanq: mustafayla ilgili sorularının forumla alakası yok. Kişisel sataşmaları ya da sorularınızı lütfen özelden iletin. LW3D kimliğiyle aynı zamanda forumla yönetsel ilişkim nedeniyle sorularınıza cevap vermeye çalıştım. Ama bu forumda her önünüze gelene forumun genelinden soru soracağınız anlamına gelmez.

hakanq
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Nisan 03, 2007, 14:36:35 ÖS »

algılama sorunum yok, amigatürk de farklı değil. ticarete koleksiyona yoğunlaşılmış.  birkaçgün önce tr-demoscene'i keşfettim sanırım aradığım o. Bu forumları internet kirliliği görüyorum. Ücretsiz olduğu için yazılım sanırım bu kadar açılıyor. Burda bıdı bıdılar sahte. Paylaşım olacaksa yüzyüze olmalı.
BEnden Nokta.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Nisan 03, 2007, 14:47:39 ÖS »

hakanq...ben bu senin yaptığına diyecek birşey bulamıyorum. Bunlar boş şeyler..çocukça.. bir foruma üye olmak, istediğini söylemek kolay. Anlamsız bir eposta alıp, kimliğini belli etmedikten sonra istediğine "bıdı bıdı" dersin, istediğine çamur atarsın. Umarım bunun anlamsızlığını er ya da geç anlarsın.

ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Nisan 03, 2007, 15:34:14 ÖS »

bu forumun açılma nedeni başlıktaki ile alakası yok, çook uzun sureden beri sadece bir proje olarak raftaydı, bir gün olan bir olay yüzünden bu forum açıldı.
     Bende dahil olmak uzere burda bir çok kişi koleksiyon namına bir şeyler yapmayı düşünüyor, burası bi buluşma noktası ve illaki alışveriş olacak çünkü buraya üye olanların ortak noktalarında biri.
     Üye olduğum küresel forumlarda da bu gerçerli atariages olsun amiga.org oldcomputers.com olsun burdada millet birbirine mal satıp hediye ediyor,yani  işleyiş tamamen bunun uzerine kurulmuş.

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
murmuro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Nisan 03, 2007, 16:03:13 ÖS »

hakanq'ya bir konuda katılıyorum. dediği gibi forumlar bilginin paylaşılacağı yer olmaktan çıkmış, alım satım pazarına dönmüş. anasayfadan bunu anlamak çok zor değil. geçen gün kraldır nickli bir arkadaş bas bas bağırdı a590 a yükleme yapamıyorum diye LW3D'den başka ilgilenen bir allahın kulu çıkmadı. walla bilsem ben bişeyler diycem adama ama ben de aynı sorunla uğraşıyorum. orada yazılanlardan bişeyler çıkarmaya çalıştım ben de kendi payıma. bence bu forumlarda daha çok bilgi paylaşımı olmalı. bilmiyorum benim düşüncem bu...
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Nisan 03, 2007, 16:06:38 ÖS »

Ben hakanq arkadaşımızın dediklerinde doğruluk payı olduğuna inanıyorum ama ifade ediş tarzı sanırım kırıcı...

Bende dedim ticaretler ve koleksiyonlar konuşuyor diye burda.Bakın fkamanlı konusunda görüşler gelmeye devam ediyor.
Demekki biraz gaz vermek gerekiyormuş.Bu forumun ben kirli ve seviyesiz olduğunu düşünmüyorum.O konu da zaten kimsenin de katılamaz buna.Sadece biraz imtiyazlı davranışlar olduğu ortada.
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Nisan 03, 2007, 16:12:03 ÖS »

@hakanq sana biraz istatiksel bir kaç bilgiverem

Satılık                  463  
Alınık                   253

Sitemizin duyuruları     121
Haber ve Duyurular       426  
Genel Sohbet            1114
DemoScene                431
Tanışma Forumu           244 (2 Günde baya mesaj sayısı arttı )  
Commodore Genel          125
Commodore Yazılım         77
Commodore Donanım        111  
Commodore Yayınları       54
Commodore Emulasyon       31
Amiga Genel              370
Amiga Yazılım            233
Amiga Donanım            361
Amiga Yayınları          116
Amiga Emülasyon           67
Diğer Nostaljik Sistemler 87

Toplam Gönderilen mesaj sayısı 4314 yani alıp verme işi nin oranı %17 yani burda bu sitenin tamamen alım satım uzerine kurulduğunu sölemek biraz abes teşkil eder

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
Yönetici
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Nisan 03, 2007, 17:16:25 ÖS »

Sayın forum üyeleri, bu başlıkta gerilen tartışma ortamı sebebiyle yönetici arkadaşlarımızdan biri konuyu geçici olarak kilitlemiştir. Şimdi tekrar açıyoruz. Lütfen şikayet ve isteklerinizi birbirimizi kırmadan iletelim. Amacımız daha sağlıklı ve sizlerin isteklerine hitap eden bir yapıya ulaşmak... Teşekkürler.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Nisan 03, 2007, 17:34:34 ÖS »

Alıntı
hakanq'ya bir konuda katılıyorum. dediği gibi forumlar bilginin paylaşılacağı yer olmaktan çıkmış, alım satım pazarına dönmüş. anasayfadan bunu anlamak çok zor değil. geçen gün kraldır nickli bir arkadaş bas bas bağırdı a590 a yükleme yapamıyorum diye LW3D'den başka ilgilenen bir allahın kulu çıkmadı. walla bilsem ben bişeyler diycem adama ama ben de aynı sorunla uğraşıyorum. orada yazılanlardan bişeyler çıkarmaya çalıştım ben de kendi payıma. bence bu forumlarda daha çok bilgi paylaşımı olmalı. bilmiyorum benim düşüncem bu...

Bu konuda azda olsa haklılık payınız var murmuro. Ama şöyle bir durum var. A590 zaten Türkiye'de az sayıda satılmış bir alet. Bu forumda A590 sahipleri kimler desek çok az olduğunu sizde göreceksiniz. Bu nedenle her soruya herkes cevap verebilecek durumda olmuyor. Kaldı ki o başlıkta herkes bişeyler yazmış, herkesin katkısı olmuş. Lütfen tekrar başlığı gözden geçirin ve benim tek yardımcı olan kişi olmadığımı görün. O başlığa cevap verenlerden bir tek bende A590 Install disketi olması sizi şaşırtmasın. Forum üyelerimiz gerçekten bir ihtiyaç olduğunda yardıma koşar, bilgisini paylaşır. İnanın Türkiye'de bulabileceğiniz en iyi commodore/Amiga ve nostaljik sistemler forumundasınız. Eksiklerimiz yok mu? Muhakkak var? Ama bunlarıda birbirimizi kırmadan, konuyla alakası olmayan komplo teorileri üretmeden iletmek en sağlıklısıdır diye düşünüyorum. Hep birlikte daha da iyi olacağız Insallah...

Not: Düzeltme verdiğim forum linki yanlış olduğundan yapılmıştır..
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2007, 17:37:19 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Nisan 03, 2007, 17:37:08 ÖS »

arkadaş tersinden kalkmış sadece kahvesini içmemiş ve stressli..nasıl nereye bulaşsam derken lw3d ye denk gelmiş...daha mantıklı olmaya davet ediyorum kendisini..
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2007, 17:39:20 ÖS Gönderen: MagicAmiga » Logged

A 500 HD8+ GVP
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: