Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriTanışma ForumuLW3D bu forumları sizin koleksiyonunuzun genişlemesinin bir aracı olarak mı kuruyorsunuz
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: LW3D bu forumları sizin koleksiyonunuzun genişlemesinin bir aracı olarak mı kuruyorsunuz  (Okunma Sayısı 35815 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaplan135
Deneyimli

üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Nisan 03, 2007, 18:07:03 ÖS »

körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz. Mustafa senin katılmana özel olarak sevindim.

Allah aşkına yanıtla abi neden ikidebir benim paraya ihtiyacım yok önemli olan dostluk kazansın diyorsun ama "acayip (racon gereği söyleyemem ama söylesem inanmazsınız)" fiyatlar veriyorsun?

Abi birde neden cümlelerin devrik? Uzun süre yurt dışındamı kaldın? (Samimi soruyorum, yani dalga geçmiyorum.)

hakang mal ve servetimi açıklamayım...sana ne yaptım ki... paraya ihtiyacım yok.bazende inan parasız veriyom yada değiş tokuş yöntemi....
tamam haklısın haklı ol ....
ben fiyatları bilmem ne eder etmez önemli değil bu parayla ben karın doyurmuyom karşılığında makine alıyorum..hemde pahallı makineler.....
10 ytl değil 150-200 ytl makineler...
yalan değil bazen ayda 1000 -1200 ytl bazı aylarda 700 den aşağı olmaz gizliden harcadığım olur.....
eşim kızar alma diye o da haklı....
olay budur herkes bilsin istedim...
ben sana kırgın bile değilim şu anda bilmeden üzdüysem özür dilerim ...
fiyat veririm ama karşımdakine çok düşürürüm..ihtiyacı kadar
40 ytl 1541 2 sattığım oldu 50ytl full amiga takımı sattığım oldu monitör kablosuyla...bazen verdiğim sözleri tutmaya çalıştım....
1 dataseti 40 ytl 1 1084 s temiz çizik yok 70 ytl sattığım oldu
a500 plus sadece klavye 40 ytl sattım hatta 5 ytl indirim yaptım
1 driver hediye a500 temiz...kutusunda c64 ve diger aksamları 70 ytl
sıfır gibi söyle bunlar neden yazdım bilmeni istedim.
bunlarda emek var gidip yol parası veriyoruz bide taşıyoruz.parçalamadan kurtarıyoruz.sence deymezmi...vaktimizi harcıyoruz...sıcacık yataktan pazargünleri sabah namazından sonra
yola çıkıyoruz...kurtaralım diye ...herkes biliyon pazar günleri geç kalkar zate bir ogünüm boş yeri geldimi ailemize vakit ayıra mıyoruz...
fazla fiyat vermemdeki amaç makinem satılmasın diyedir...
sence a590+ atonclu madein england amiga500 full aksesuar kitapları
disketleri ardı external drive 3,5 dışardan bağlanan sence 300 ytl etmezmi...temiz bir makina....atonce kitabıda var mesala ne kadar verirdin yada a1060 side car 150 ytl modifeyeli tek çalışan side car gördünmü etmezmi... ben ps3 alıcam onun için 1500 ytl çıkarmayayımmı...
gerçi kiralardan da alırım sorun olmaz...
eger fiyatta sorununuz varsa 100 yazmışsam 70 satarım
200 yazmışsam 220 satarım alan memnun satan memnun olur....
ilk makinamı xxx.... adlı nicte bulunan arkaşıma 35 ytl plus satmıştım.8 ay önce bide a500 drive diğer makinasına taktım a500
para almadım drive elimde fazlaydı...
dergileri satmadım ....çünkü devasa a500 a1200 500plus arşivine sahibim.. c64 arşivine sahibim hem kaset hem disket ....segaya 2 ay önce başladım 150 kartuş 70 tanesi kutuda 80 tanesi açık. atari kolleksiyonum var allah nasip ederse 1 hafta sonra atari 65 xe de gelecek...msx arşivim var makine olarak amstarad lar var ....snes nitendo ve el gameboyları ...
hakang benim hiç bir sorunum yok senle olamazda racon kesmekse olsun
varsın biz onu şerbet diye içeriz...sen mutlu ol yeter....koskoca sana
özür her ne yaptımsa....

AMİGA COMMODORE ATARİ PS PANG SİNCLAİR NİTENDO SEGA MSX  VECTRECX
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Nisan 03, 2007, 18:23:04 ÖS »

Alıntı
Forum üyelerimiz gerçekten bir ihtiyaç olduğunda yardıma koşar, bilgisini paylaşır. İnanın Türkiye'de bulabileceğiniz en iyi commodore/Amiga ve nostaljik sistemler forumundasınız. Eksiklerimiz yok mu? Muhakkak var? Ama bunlarıda birbirimizi kırmadan, konuyla alakası olmayan komplo teorileri üretmeden iletmek en sağlıklısıdır diye düşünüyorum. Hep birlikte daha da iyi olacağız Insallah...

Keşke hep böyle olsa iletileriniz sayın LW3D...

MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Nisan 03, 2007, 18:41:43 ÖS »

Alıntı
Forum üyelerimiz gerçekten bir ihtiyaç olduğunda yardıma koşar, bilgisini paylaşır. İnanın Türkiye'de bulabileceğiniz en iyi commodore/Amiga ve nostaljik sistemler forumundasınız. Eksiklerimiz yok mu? Muhakkak var? Ama bunlarıda birbirimizi kırmadan, konuyla alakası olmayan komplo teorileri üretmeden iletmek en sağlıklısıdır diye düşünüyorum. Hep birlikte daha da iyi olacağız Insallah...

Keşke hep böyle olsa iletileriniz sayın LW3D...

Aslında hep öyle silencer..bakmak görmek tanımak lagzım...birazda insanların üstüne gitmemek olayları içinden oldugu kadar dişından da takip etmek lagzım.asıl baktıgın göz önemli..sen iyi bir arkadaşsın seni tanıyorum ve dahada uyum içinde olmanı istiyorum insanlarla,oyun konsolları hakkında geniş bi vizyonun var sen onları paylaşmalısın..
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2007, 18:54:55 ÖS Gönderen: MagicAmiga » Logged

A 500 HD8+ GVP
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Nisan 03, 2007, 19:22:50 ÖS »

Ben tartışmalarımla ilgili olarak bazı sayın abilerin uyarısına
kulak kabartıp seviyeli olma yolunu seçtim.

Benim paylaşımlarımına göre bir forum değil burası.
Ben çünkü sürekli amiga dışında herşey ile uğraşan biriyim.
Sadece en son torrent'den Whdload paketini indirdim onuda
yüklemeyi bilmiyorum diskin üzerine.Sanırım winuae ile bir atraksiyon oluyordu.Birde oyun üzerine benden daha geniş arşivi olan ozkano varken bana anca...yemek düşer diye düşünüyorum.

saygılar.
CaiSSoN
Uzman

C64 Fan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Nisan 03, 2007, 20:40:16 ÖS »

ya arkadaşlar, yazmiyim etmiyim, bulaşmayayım diyorum ama ADAMI HASTA ETMEYİN
bugün diğer forumda witchdoktor ile mesajlaştım, ahanda buraya da ekliyorum.

kişisel fikrim şudur:
Çok spesifik, çok nadir bulunabilen bir ürün ise ve ben bunu arıyorsam benim için yüksek fiyat sorun değildir... Ama onun dışında isteyen istediği fiyatı verir, piyasa nedir ne diildir kimseyi ilgilendirmez. bakarım; "ulen yüksek çekmiş fiyatı" derim basar giderim.

Alın size en süper örnek. aşağıdaki resim...

Hadi eyvallah...

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Nisan 03, 2007, 20:53:34 ÖS »

birkaçgün önce tr-demoscene'i keşfettim sanırım aradığım o. Bu forumları internet kirliliği görüyorum. <kestik> BEnden Nokta.

Aman noktayı koy orda dur. Yönetici bu adamı forumdan acilen temizlemeni talep ediyorum. Ne olur ne olmaz döner falan?

tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Nisan 04, 2007, 01:15:09 ÖÖ »

Jay miner'in kemiklerini sızlatmayalım arkadaşlar. Beni bilen bilir, zaruri işlerim ve ev yaşantımdan kalan zamanlarda özellikle donanım olarak sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum, önceki yazılarımdada dediğim gibi asıl amacımıza dönüp bu fiyat verme mevzuunu kapatmamız lazım, yüksek gelen fiyata cevap yazmayız yada seviyeli bir mesaj yazarız olur biter...Devilish okuyorsun ama bulaşmıyorsun bakıyom

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Nisan 04, 2007, 06:58:01 ÖÖ »

hakanq:
Bu forum uzunca bir suredir var ve ben hemen hemen basindan beri foruma atilan mesajlari lw3d'nin cesitli problemleri modere edisini izliyorum ve samimiyetle soyluyorum ki bu forum benim bugune kadar gordugum en iyi modere edilen forum. Ben bu soyledigim yargiya alti ay boyunca gordugum yuzlerce mesajdan sonra vardim. LW3d ile hic yuz yuze tanismadim. tr-demoscene'i begenmis olmana sevindim fakat oradaki kitle ile buradaki arasinda bazi farklar var bu yuzden dogrudan karsilastirman yanlis olur.

alim satim konularinin cogalmasi konusundaki rahatsizligini hakli goruyor ve katiliyorum. Fakat bu moderatorden ziyade forum katilimcilarinin etkisindeki bir konu. Bu insanlarin soru ve cevaplarina da bagli. Burada moderatorun yapabilecegi tek sey tartismalarin konuya bagli kalmasini saglamak, konu dagildiginda mudahele etmek vs. Fakat ben bir programlama tutoriali yazdigim zaman insanlar hakkinda soru sormazsa, ne moderator birsey yapabilir ne de ben.

Zaman zaman guzel teknik icerikli yazilar da oluyor forumda. Kasa modiflemekten spectrum hw problemlerine Amiga OS4 tricklerinden eski dergilerin taranmasina kadar pekcok ilginc konu da tartisildi.

Lw3d'nin aylardir yazdigi mesajlari ve genel uslubunu incelemeden sadece tek bir mesajina bakarak forumla ilgili derin ve gizli amaclarini analiz etmeye calismak fazla iddiali ve aceleci degil mi?
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Nisan 04, 2007, 10:38:49 ÖÖ »

hakanq arkadaşımız, fazla düşünmeden bir anda yazmış olabilir. Bence çok büyütmemek lazım. Ama insan en çok dikkat ettiği konulardan birinde, hele bu kadar zaman ve emek harcadığı bir konuda haksızlığa uğradığını düşününce rahatsız oluyor. Bu nedenle tepki gösterdim. Kusura bakmayın...

Bence konuyu kapatmanın zamanıdır.

Not : İlginiz ve benle ilgili yazdığınız güzel yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim...sağolun.

kraldır
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Nisan 05, 2007, 00:36:59 ÖÖ »

arkadaşlar bildiginiz gibi ben aranıza yeni katıldım katılma amacımıda açıkça yazdım ve hatta sizlerden ve bu siteden yardım istedim elimde yaklaşık 6 yıl kadar önce almış olduğum bir A590 hardısk bulunuyor bende onu yaklaşık 10 gün kadar önce kullanıma açtım dolabımdan çıkardım ama bir türlü içine oyun yüklemeyi beceremedim xcopylerden tutunda workbenclere kadar karıştırdım ve sonunda da bilmeden hardıskı formatladım ve bütün içinde ki bilgiler gitti caresizce düşünürken çevremden yardımlar arayıpta bulamazken bu siteyi duymuştum bir sürede takip etmiştim içimden bir ses son umut bu siteden yardım iste dedi öylede yaptım sizlerden yardım istdedim sorunumu yazdım içinizden biri çıktı ve sorunun ana kaynağı bu önce setup disketleri bu disketleri yüklemen lazım dedi ve  beni yanına çağırdı ve hakkettende çıkardı yanında getirmiş olduğu dısketleri hiçbir çıkar ve hıçbir beklentisi olmadan yaklaşık 3 gün önce bana verdi ve bana yol gösterdi nasıl yapcağımıda anlattı ve bu adam benden tek bir kuruş lira bile almadı daha tanıyalı nekadar olduki adama dedimki abi bare disketlerin parasını vereyim adam onu bile almadı önemli değil işin görülsün zor durumda kalma diye cevap verdi adam gökhan abidir burdaki adıyla LW3D dır içimden hakketten helal olsun dedim adam tek bir kuruş gözetmeksizin benim ihtiyacımı gördü yardım elini uzattı bırakın kuruş almayı adamcağaz verdiği dısketlerin parasını bile almadı yani adamcağız nerdeyse bide üstüne harçama yaptı gibi bişey oldu ve yemin ederimki daha tnıyalı 3 gün kadar oldu 3 gün önce yüzünü gördüm ondan öncede işte bildiğiniz gibi 2gün kafar sizlerle yazışmıştık bu yaşadıklarımdan dolayı demin siteyi gezerken bu kunu başlığı gözüme çarptı ve bu yaşadıklarımı bu konu altına yazmayı adeta bir görev bildim keşke bu adamcağaz gibi nadir insanlardan ülkemizde daha çok olsa keşke ben  bu yaşadıklarımı bu konu başlığı hıç açılmamış olsaydıda ben teşekkür konulu bir konu başlığı açıp oraya yazsaydım ....
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Nisan 05, 2007, 00:42:48 ÖÖ »

Bence sizin bu konuda daha yorum yapmanız sadece karşılıklı şükran durumu....Burda konuşulan durum ise daha forumda paylaşılan düşüncelerin sonucu...yani sizin ki ile alakalı değil diye düşünüyorum.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Nisan 05, 2007, 10:19:54 ÖÖ »

@Silencer kardeş anlıyamışsın yine durumu.."karşılıklı şükran durumu"demişsin ama ben bir tane kocamannn bi teşekkür görüyorum "kraldır"dan..Tam aksine arkadaş tam noktasına deginmiş aramıza yeni girmesine ragmen...Gökhan karşılık bekliyerek bişey yapmış!!!!Ama bu karşılık sadece içten bi "TEŞEKKÜR"olmuş:)..Zaten bunu da yapmıştır  kraldır arkadaşımız neden teşekkürlere kafanı bu kadar takıyorsun anlıyamıyorum...

A 500 HD8+ GVP
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : Nisan 05, 2007, 12:08:28 ÖS »

Ben herkese ve herşeye takabilirim.Doğu...
Ben zaten sana göre kimseyi anlayamıyorum.

Bana laf ebeleliği yapmaktan daha önemli işlerin olmalı.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Nisan 05, 2007, 12:18:39 ÖS »

Herkese ve herşeye takabilirsin Silencer... ama biz senin takıntılarını takip etmek zorunda değiliz.

Bu konu gereğinden fazla uzadı...

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : Nisan 05, 2007, 12:22:23 ÖS »

Bana cevap hakkı doğan bir konu var ise sizin de gereğini yaptığınız gibi bende gereğini yapmak durumundayım.
Benden başka kimse beni düşünmez ...
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: