körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz. Mustafa senin katılmana özel olarak sevindim.
Allah aşkına yanıtla abi neden ikidebir benim paraya ihtiyacım yok önemli olan dostluk kazansın diyorsun ama "acayip (racon gereği söyleyemem ama söylesem inanmazsınız)" fiyatlar veriyorsun?
Abi birde neden cümlelerin devrik? Uzun süre yurt dışındamı kaldın? (Samimi soruyorum, yani dalga geçmiyorum.)
hakang mal ve servetimi açıklamayım...sana ne yaptım ki... paraya ihtiyacım yok.bazende inan parasız veriyom yada değiş tokuş yöntemi....
tamam haklısın haklı ol ....
ben fiyatları bilmem ne eder etmez önemli değil bu parayla ben karın doyurmuyom karşılığında makine alıyorum..hemde pahallı makineler.....
10 ytl değil 150-200 ytl makineler...
yalan değil bazen ayda 1000 -1200 ytl bazı aylarda 700 den aşağı olmaz gizliden harcadığım olur.....
eşim kızar alma diye o da haklı....
olay budur herkes bilsin istedim...
ben sana kırgın bile değilim şu anda bilmeden üzdüysem özür dilerim ...
fiyat veririm ama karşımdakine çok düşürürüm..ihtiyacı kadar
40 ytl 1541 2 sattığım oldu 50ytl full amiga takımı sattığım oldu monitör kablosuyla...bazen verdiğim sözleri tutmaya çalıştım....
1 dataseti 40 ytl 1 1084 s temiz çizik yok 70 ytl sattığım oldu
a500 plus sadece klavye 40 ytl sattım hatta 5 ytl indirim yaptım
1 driver hediye a500 temiz...kutusunda c64 ve diger aksamları 70 ytl
sıfır gibi söyle bunlar neden yazdım bilmeni istedim.
bunlarda emek var gidip yol parası veriyoruz bide taşıyoruz.parçalamadan kurtarıyoruz.sence deymezmi...vaktimizi harcıyoruz...sıcacık yataktan pazargünleri sabah namazından sonra
yola çıkıyoruz...kurtaralım diye ...herkes biliyon pazar günleri geç kalkar zate bir ogünüm boş yeri geldimi ailemize vakit ayıra mıyoruz...
fazla fiyat vermemdeki amaç makinem satılmasın diyedir...
sence a590+ atonclu madein england amiga500 full aksesuar kitapları
disketleri ardı external drive 3,5 dışardan bağlanan sence 300 ytl etmezmi...temiz bir makina....atonce kitabıda var mesala ne kadar verirdin yada a1060 side car 150 ytl modifeyeli tek çalışan side car gördünmü etmezmi... ben ps3 alıcam onun için 1500 ytl çıkarmayayımmı...
gerçi kiralardan da alırım sorun olmaz...
eger fiyatta sorununuz varsa 100 yazmışsam 70 satarım
200 yazmışsam 220 satarım alan memnun satan memnun olur....
ilk makinamı xxx.... adlı nicte bulunan arkaşıma 35 ytl plus satmıştım.8 ay önce bide a500 drive diğer makinasına taktım a500
para almadım drive elimde fazlaydı...
dergileri satmadım ....çünkü devasa a500 a1200 500plus arşivine sahibim.. c64 arşivine sahibim hem kaset hem disket ....segaya 2 ay önce başladım 150 kartuş 70 tanesi kutuda 80 tanesi açık. atari kolleksiyonum var allah nasip ederse 1 hafta sonra atari 65 xe de gelecek...msx arşivim var makine olarak amstarad lar var ....snes nitendo ve el gameboyları ...
hakang benim hiç bir sorunum yok senle olamazda racon kesmekse olsun
varsın biz onu şerbet diye içeriz...sen mutlu ol yeter....koskoca sana
özür her ne yaptımsa....