Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ZX Spectrum 'um ve ben :)  (Okunma Sayısı 14921 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Temmuz 13, 2013, 21:44:22 ÖS »

@memrah: Bence yıllar sonra hayalinize kavuşabilirsiniz. Çok ileri gitmenize engel oluruz... O günler kadar heycan verici olmayabilir, ama heycan duyma garantisi var...

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Temmuz 13, 2013, 22:54:42 ÖS »

Çok ileri gitmenize engel oluruz...

Zaten ciddi kolleksiyon isine girmeyi dusunen herkesin etrafinda boyle frenleyici arkadaslar olmasi onemli Kahkaha Yoksa is kontrolden cikma egilimi gosterebiliyormus. Ben demiyorum, diyenlerin yalancisiyim. Evli olanlarda bu vazifeyi hanimlar otomatikman ustleniyor anladigim kadariyla. Ben evli degilim ama cok evli kisiden duydum, hanimlari kolleksiyonlarini hafiften budamis diye Kahkaha

memrah gibi nedense ne spectrumum ile ne amigam ile bir tek resmim bile yok.

Bu konuya ben de çok takılıyorum. Yazık !

ilginc degil mi? O kadar cok sevdigimiz ve zaman gecirdigimiz birsey ile resim cektirmek hic aklimiza gelmemis. Benim bilgisayarla ilgili tek eski resmim Amigam olan zamanlarda, bilgisayar masasinin uzerinde duran Amiga ve 1084 monitorun resmini cekmisim, o. Yahu Emrah, madem o resmi cekeceksin, ver makineyi birine, sen de gec otur bari makinenin basina.. amma velakin, oyle olmamis Kahkaha
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2013, 22:56:40 ÖS Gönderen: memrah » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: