Muhteşem olmuş yavuz abi

Ellerin dert görmesin
Eline sağlık abi güzel çalışma oldu ve arşivlendi hemen
@axeseytann, @asit, teşekkürler. Son çalışmalarda kollarım koptu ama değdi...
Kokusu yeter onun valla finish him. Yapmisin usta
folyoyu kaplayınca koku değişti

tiner kokusu azaldı

ama hafif bir solvent (artık herneyse) kokusu eklendi...
Işıl ışıl yanıyor. Ellerine sağlık üstat. Seyir zevki yüksek proje oldu, kendim yapmış gibi mutlu oldum

@joker_, teşekkürler. Biraz uzatmalı oldu tabii (suntaları geçen sene almışım - konunun ilk mesajının tarihi manidar

) ben de bittiğine seviniyorum bu bakımdan...
Abi super, cok iyi... kontrol paneli yaparken kullandigin yontemler harika... cok sey ogrendim o noktada. 25 cent yok mu koy bi tasa kabinin yanina :)bide bi anahtarlik vardi abi sende ona da kabinin anahtarlari takarsin

Abi anahtarlığı kendim kullanıyordum, bir projem olduğunu ve bitirmem gerektiğini hatırlatması için. Artık proje tamamlandığına göre dediğin gibi artık makineye takabilirim

(anahtarlık için çok teşekkürler bu arada

)
25 cent fikrini zaten sen söylemiştin bana zamanında. Ayarlarıyla az daha uğraşayım, olmuyorsa dediğini yapacağım.
Ellerine sağlık. Sen güzel bir kabine, bizlerde eşsiz bir kaynağa sahip olduk.

@skonac, teşekkürler. darısı senin başına. restorasyon projeni takipteyim

Önceki kabinlerde çok güzeldi...Ama bu hem daha nostaljik bir havaya sahip olması, renkleri, al benisiyle, bence hepsinin önüne geçti... Ellerine sağlık Yavuz... Hem böyle güzel bir kabinin hayat bulmasını adım adım bizlere izlettiğin, hem verdiğin değerli bilgiler, hem de senin gibi değerli bir arkadaşa sahip olduğumuz için... Sağolasın...
@LW3D, ben teşekkür ederim asıl.
Dediğin gibi bu kabini proje olarak seçmemdeki esas neden bunun görünüşü, renkleri, süslemeleri ve oyunun kendisi itibariyle 80'lerden bir "retro sembol" olması. Bittiği için ben de rahatladım. Projeyi paylaşırken de bazen biraz özet geçtiğim noktalar olmuştur ancak esasında benim için "yeni" ve denenmemiş kısımları ön plana çıkartmaya çalıştım ki o işe (veya başka bir projede) niyetlenecek arkadaşlara referans olsun...
@byeni, @lionheart, @amiga24, @eemiroglu84, ghüzel yorumlarınız için teşekkürler...
Her zamanki gibi müthiş oldu. Kardeşinin yanında yerini almış, şimdi sıra kardeşinde.

İçinde 150 metre kablo var deyince ben kendi kabinimi yapmaktan vazgeçtim anında. Emeğe saygı.

Hani söylenir ya "insan vücudunun içinde dinyayı bilmemnekadar dolaşacak damar vardır" diye onun gibi

Kardeşine gelince, o az daha bekleyecek çünkü çok yorucu oldu son bir iki hafta benim için. Biraz dinleneceğim

Aslında hep diyorum, bu kabinleri mesela yaz tatilinde falan sabah-akşam çalışıp yapsam 1 haftada (hadi bilemedin 10 gün) biter. Ama maalesef gerçek hayat devam ederken anca bu hızda yapılıyor işte