Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Pacman arcade kabin projesi [BİTTİ]
Sayfa: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Pacman arcade kabin projesi [BİTTİ]  (Okunma Sayısı 404262 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #375 : Şubat 04, 2015, 11:33:12 ÖÖ »

Muhteşem olmuş yavuz abi  Kahkaha Ellerin dert görmesin

Eline sağlık abi güzel çalışma oldu ve arşivlendi hemen

@axeseytann, @asit, teşekkürler. Son çalışmalarda kollarım koptu ama değdi...

Kokusu yeter onun valla finish him. Yapmisin usta

folyoyu kaplayınca koku değişti tiner kokusu azaldı  Kahkaha ama hafif bir solvent (artık herneyse) kokusu eklendi...

Işıl ışıl yanıyor. Ellerine sağlık üstat. Seyir zevki yüksek proje oldu, kendim yapmış gibi mutlu oldum Kahkaha

@joker_, teşekkürler. Biraz uzatmalı oldu tabii (suntaları geçen sene almışım - konunun ilk mesajının tarihi manidar ) ben de bittiğine seviniyorum bu bakımdan...

Abi super, cok iyi... kontrol paneli yaparken kullandigin yontemler harika... cok sey ogrendim o noktada. 25 cent yok mu koy bi tasa kabinin yanina :)bide bi anahtarlik vardi abi sende ona da kabinin anahtarlari takarsin

Abi anahtarlığı kendim kullanıyordum, bir projem olduğunu ve bitirmem gerektiğini hatırlatması için. Artık proje tamamlandığına göre dediğin gibi artık makineye takabilirim (anahtarlık için çok teşekkürler bu arada )

25 cent fikrini zaten sen söylemiştin bana zamanında. Ayarlarıyla az daha uğraşayım, olmuyorsa dediğini yapacağım.

Ellerine sağlık. Sen güzel bir kabine, bizlerde eşsiz bir kaynağa sahip olduk. 

@skonac, teşekkürler. darısı senin başına. restorasyon projeni takipteyim

Önceki kabinlerde çok güzeldi...Ama bu hem daha nostaljik bir havaya sahip olması, renkleri, al benisiyle, bence hepsinin önüne geçti... Ellerine sağlık Yavuz... Hem böyle güzel bir kabinin hayat bulmasını adım adım bizlere izlettiğin, hem verdiğin değerli bilgiler, hem de senin gibi değerli bir arkadaşa sahip olduğumuz için... Sağolasın...

@LW3D, ben teşekkür ederim asıl.

Dediğin gibi bu kabini proje olarak seçmemdeki esas neden bunun görünüşü, renkleri, süslemeleri ve oyunun kendisi itibariyle 80'lerden bir "retro sembol" olması. Bittiği için ben de rahatladım. Projeyi paylaşırken de bazen biraz özet geçtiğim noktalar olmuştur ancak esasında benim için "yeni" ve denenmemiş kısımları ön plana çıkartmaya çalıştım ki o işe (veya başka bir projede) niyetlenecek arkadaşlara referans olsun...

@byeni, @lionheart, @amiga24, @eemiroglu84, ghüzel yorumlarınız için teşekkürler...

Her zamanki gibi müthiş oldu. Kardeşinin yanında yerini almış, şimdi sıra kardeşinde.

İçinde 150 metre kablo var deyince ben kendi kabinimi yapmaktan vazgeçtim anında. Emeğe saygı.

Hani söylenir ya "insan vücudunun içinde dinyayı bilmemnekadar dolaşacak damar vardır" diye onun gibi

Kardeşine gelince, o az daha bekleyecek çünkü çok yorucu oldu son bir iki hafta benim için. Biraz dinleneceğim

Aslında hep diyorum, bu kabinleri  mesela yaz tatilinde falan sabah-akşam çalışıp yapsam 1 haftada (hadi bilemedin 10 gün) biter. Ama maalesef gerçek hayat devam ederken anca bu hızda yapılıyor işte

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #376 : Şubat 04, 2015, 11:45:16 ÖÖ »

Üstad, bitmedi, bitemez.
Sadece bir durağa daha uğradık. Sıra diğer projelerde.

Zekana, yeteneğine, emeğine sağlık..

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #377 : Şubat 04, 2015, 12:00:47 ÖS »

Harika bir kabin oldu Yavuz abi ellerine emeğine sağlık
ronniefrown
Üye

"There is no knowledge that is not power."

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #378 : Şubat 04, 2015, 12:02:31 ÖS »

çok güzel, tebrikler:)

Sega : MS1/MS2/GG/MD1/MD2/32x/MegaCD/Saturn/Dreamcast
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #379 : Şubat 04, 2015, 12:48:26 ÖS »

bitince dahada güzel olmuş eline emeğine sağlık güle güle kulan yada bak
wolfiem
Deneyimli

May the source be with you!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #380 : Şubat 04, 2015, 12:51:40 ÖS »

Yapımını izlerken birlikte yapıyormuşcasına keyif aldım. Bitince de kendi kabinim olmuş gibi sevindim
Paylaşımların için çok teşekkürler üstadım... Güle güle kullan

Yeni projelerini dört gözle bekliyoruz

Commodore & Amiga & Amstrad & Retro Macintosh Fan
k2.bbs.tr - Çok yakında!
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #381 : Şubat 04, 2015, 13:22:10 ÖS »

Yavuz abi sen insan mısın diyecegim yanlış anlaşılmaktan korkuyorum Kahkaha
Bunu görünce yok artık dedim.Şöyle kabinin yanında canlı kanlı seni görsek fotoda çünkü bilgi teknik herşeyi geçtim aşırı azim ve sabır gerektiriyor bu iş

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #382 : Şubat 04, 2015, 13:38:44 ÖS »

Abi istediğin yerde güle güle kullan anahtarlığı, senin bize kattıklarının yanında lafı bile olmaz. İnan diğerlerinin temasına uygun parçalarda aradım ama klasik çizgilerde hiç birine uygun yoktu. Hep fotoğrafçıların vesikalık anahtarlık yaptıkları tarzda direk akrilik içine hapsedilmiş ufaltılmış görseller vardı.
Birde replika diyip duruyon da aslında kabin gayet orjinal donanım, suntaların orjinal olması şart mı canım   Ben senin ne demek istediğini anlıyorum aslında ama işime gelmiyor :)Ya da şöyle diyelim: En orjinal pacman kabini bu!

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #383 : Şubat 04, 2015, 13:56:46 ÖS »

Beyler hepinize güzel yorumları için çok teşekkürler. Kimi zaman gerçekten çok yorgun olduğumda bile beni itekleyen sizlerin bu desteği oluyor.

Bu benim yaptığım üçüncü arcade kabin. Bu yüzden elbette elim daha yatkınlaştı bu işlere. Her yeni projede de rutinin dışına çıkıp biraz daha zorlamaya çalışıyorum kendimi (yoksa bu iş de sıkıcı olmaya başlar - o zaman neden yapayım ki). Bu bakımdan bu kabin uzaydan gelmiş gibi görünebilir ama inanın ben insanüstü bir yeteneğe de sahip değilim (Bu arada @Retroman kesinlikle yanlış anlamadım )

Sadece biraz sabır, araştırma ve yaptığınız işe konsantre olmanız gerekiyor.

Ancak bu üçünü bir araya getirebilirseniz bunu

buna dönüştürebilirsiniz

« Son Düzenleme: Ekim 25, 2017, 16:02:44 ÖS Gönderen: yavuzg » Logged

daruga_13
Deneyimli

Genesis Does What Nintendon't

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #384 : Şubat 04, 2015, 14:19:36 ÖS »

Çok güzel oldu gerçekten,elinize,kolunuza,yüreğinize sağlık

Aradığım Orjinal Sega Mega Drive/Genesis oyunları:Bölge kodu farketmez...

-Snowbros
-Sunsetriders
-Mega Turrican
-Comix Zone
-Teenage Mutant Hero Turtles The   Hyperstone Heist
Nes/Famicom oyunları:
-Astyanax
Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #385 : Şubat 04, 2015, 19:49:56 ÖS »

Abi çiçek gibi oldu. Cıvıl cıvıl görünüyor. : ) Böyle şeyleri ev ortamında üretmeniz gerçekten olağan üstü. Hernekadar bizden farkın olmadığını söylesende, bence çok farkın var abi. Analitik düşünce istiyor, marangozluk istiyor, elektronik istiyor, istiyorda istiyor. 

Izgara bile Amekika'dan yani. : ) Fark yani.

Köşede biryerde küçükte olsa bir imzan var mı abi, ee sanatlı bir eser sonuçta. Tablo yapsan imzanı atarsın. Bunada, uygun biryerine imza ister bence. : )
_    ,                ()  ,
' )  /                 /`-'|
 /  / __. , _. . __.  /   /
(__/_(_/|_\/(_/_/  |_/__-<_
 //               (|       
(/

|  _ \(_) (_)     (_) (_) |   
| |_) |_   _ _   _ _   _| | __
|  _ <| | | | | | | | | | |/ /
| |_) | |_| | |_| | |_| |   <
|____/ \__,_|\__, |\__,_|_|\_\
              __/ |           
             |___/

_     _                      _
(_)   (_)       _            | |
 _     _  ___ _| |_ _____  __| |
| |   | |/___|_   _|____ |/ _  |
| |___| |___ | | |_/ ___ ( (_| |
 \_____/(___/   \__)_____|\____|

_     __                    _____
\ \   / /                   / ____|
 \ \_/ /_ ___   ___   _ ___| |  __
  \   / _` \ \ / / | | |_  / | |_ |
   | | (_| |\ V /| |_| |/ /| |__| |
   |_|\__,_| \_/  \__,_/___|\_____|

================================================.       
     .-.   .-.     .--.                         |       
    | OO| | OO|   / _.-' .-.   .-.  .-.   .''.  |       
    |   | |   |   \  '-. '-'   '-'  '-'   '..'  |       
    '^^^' '^^^'    '--'                       
  |

===============.  .-.  .================.  .-.  |       
               | |   | |                |  '-'  |       
               | |   | |                |       |       
               | ':-:' |                |  .-.  |       
               |  '-'  |                |  '-'  |       
==============='       '================'       |

« Son Düzenleme: Şubat 04, 2015, 19:55:13 ÖS Gönderen: Selim7 » Logged

egemenk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #386 : Şubat 04, 2015, 20:33:58 ÖS »

Gerçekten muhteşem birşey oldu ya, ne söylesem az...
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #387 : Şubat 04, 2015, 21:16:30 ÖS »

Ev ortamında bu kadarı oluyorsa, atölye falan olsa kimbilir neler çıkacak. Elinize sağlık, mükemmel bir çalışma oldu.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
barone
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #388 : Şubat 04, 2015, 21:26:58 ÖS »

Yine harika bir iş çıktı. Ailecek iyi günlerde, güle güle kullanın. Yeni maceralar için bizi çok bekletmeyin.
barone
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #389 : Şubat 04, 2015, 22:28:39 ÖS »

@offtopic

@Selim7

Son günlerde "ASCII Art" olayına sarmış görünüyorsun. İlgini çekerse şu siteyi inceleyebilirsin. Şöyle şeyler yapıyor:

█████████████████████████▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓███████████▓▓█▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓▓███████▓▓▓▓▓ÆÑ▓▓▓
█████████████████████████▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓███████████▓▓█▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▒å▓▓▓
█████████████████████████▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓███████████▓▓█▓▒▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▒Ñ▓▓▓
█████████████████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▓███████████▓▓█▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▒å▓▓▓
██████████████████████▓▓█████████▓▒▓▓▓▀▀████████▓▓█▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▒$▓▓▓
██████████████████████████████▓▓▓▀▓█▓▓▓▓▓▒▀█████▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▒$▓▓▓
██████████████████████▓▓████▀▀▀▀▒▒▒▀▓█████▓▓▓███▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▒$▓▓▓
█████████████████████▌▓██▓▓▒▒▒▒▒▒ÆÉÉÉÑ▒█████▓▓██▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▒$▒▓▓
████████████████████▓▒▓█▓▓▒▒▒▒▒ÑÆÆÉÉ≡≡≡▒██▌▀▒▒▓█▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▒9▒▓▓
████████████████████▒▒██▓▓▒▒▒▒ÑÑÉÉÉ≡≡⌂≡▒██▓▒▒▒▒▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒9▒▓▓
█████████████████▓██▓█▓▒▒▓▒▒▒ÑÑÉÉÉ≡≡≡≡≡▒██▒▒▒▒▒▒▀▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓▒3▒▓▓
███████████▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▒▒▒#É╖⌂",s≡▒█▓▌▒▒▒▓▒▒▒█▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▌3▒▓▓
████████▓█████████████▓▀▀███▓▒≡▒▓▓▓▒#╖⌂▐█▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▌3▒▓▓
████████▓▓████████▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▒Æ≡É▒██▌▒▒≡≡▓▓▓█▓▓▓▒▒▒▒▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▌3▒▓▓
█████████▓▓██████▓▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▒≡≈dÖÑÆÉ░╙≡N▓██▓▓█▓▓▒Ñ▒Ñ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌3▒▓▓
██████████▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒Ñ⌂d≡▄≡≡≡≡∩3N▓████▓▓▒Ñ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▌d▒▓▓
████████████████▓▓▓▓▓▓▓▓███▓▒▒▒≡▀▒≡1d≡≡Æ▒█████▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▌d▒▓▓
████████████████▓▓▓██████▓▓▓▓▓▒╦É▒Æ≡≡≡≡É▒████▓██▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▌d▒▓▓
████████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▀▀▀▀▓▓▓▒▒▒▒NÉ≡≡Ñ▓██████▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▌≡▒▓▓
████████████████▓███▓▓▓▓▓▒▒#≡≡ÉÅ▒▓▒ÑÆÉÑ▓▓█████▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▌⌂▒▓▓
██████████████████████▓▓▀▓▒▒≡ÉÑ#▒▒▒ÑÆÑ▓████▌█▌Å▒▒▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▌⌂▒▓▓
█████████████████████▓█▓▓▓▒▒##▒▒▒▒ÑÑ▓███████▓▀▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▌≡▒▓▓
████████████████████▓▓█▓███▓▒▓▓▓▀▒▒██████████▓▒▒▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▌⌂▒▓▓
▓▓█████████████▓███▓▓▓██████▓▓▓▓▒▒▓███▌▒▓██▀▀▒▒▓▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓██▓▓▓▓▓▌≡▒▓▓
▒▒▒▀▀██████████████████████▓▓▓▓▒▒▓████▓██▓▓█▓▓▒▓▓▓██▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▌≡▒▓▓
╞▒ÉÉÑÅ▀███████▓██████▓▀▀▀▀▀▒▒▒▒É▓▓████▓▓▓▀▓▓▀▓▓▓▓▓██▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▌≡▒▓▓
▄Ñ≡≡ÉÉÉÅ▀█▓▓▓▀▓▒▒▒▒▒▒▒▒ÉÉÉÉÉÉÉ≡▒█▓▀███▓▀▓█▓▓▓█▓██▓██▓▒▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▌≡▒▓▓
▒▄≡ÉÉÉ≡≡≡▒▓▓▓▒▒▒▒#ÉÉÉÑÑÉ≡≡≡É≡≡#████▓▓▀▓▓▓▓▓██████▓▓░▐É▐╙╙╙Å▀▓▓▓▓▓▓█████▓▓▓▓▌≡▒▓▓
#▓Ω≡ÆÆÉÉÉ≡É▒▀▓▓▒▒▒▒▒ÆÉÉÉ≡≡≡≡≡≡Ñ▒▓▀▓▓▀▒ÉÅ▒Å▀████████≡1⌂g≈O≡≈▐▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▓≡Ñ▓▓
▐▒▌≡≡ÑÆ≡≡≡≡≡▒Å▀▓▓▒▒▒▒▒▄≡LZ≡≡≡≡≡ÑÅ▒▒▒▀▓▒▄É▒≡▀██████▓░ô≡≡÷≈dd⌂▒▓▓▓███████▓▓▓▓▓≡Ñ▓▓
»└Å▌dÉÑ▒É≡≡≡≡ÑÑ▒▒▀▓▒▒▒▒Æ≡≡≡≡≡≡≡≡≡É▒Å▒▒▒▒#É▒≡Å█████▓░"d⌂d⌂≡g≡└▓▓████████▓▓▓▓▓ΩÑ▓▓
»≈»█#≡≡▒▒╤≡≡É≡▒Ñ▒▒▒▒▒▒▒▒▒ÆÉ≡ÉÉÉÉÉÉÑ▒▒▒▒▒▒▒É▒≡Å████▓⌂ssô≡1≡s≡≈╫█████████▓▓▓▓▓ΩÑ▓▀
⌂s»Å█⌂ÆÑ▒▒ÆÉÉ≡⌂▒Ñ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ÆÉÉÉÉ≡≡▒▒▒▒▒▒▒▒≡É▄Å▀▀▀▀≡≡╓╓╖≡≡≡≡»▐▓▀███████▓▓▓▓▓ΩÑ▓╫
É⌂d»▀▒Ñ▒Ñ▒▒ÉÉÆ≡L▒▒▒▒▒▒ÆÑ▒▒▒▒▒▒ÑÉÉ≡≡≡▀▒▒▒▒Æ▒▓▓▒▒╖⌂s?d⌂O²∩"?≡»,≈▀▒▀███▌██▓▓▓▓▓Ω▒▒▒
Ñ≡⌂⌂∩▀Æ▒▒▒▒ƃ▒Ñ░≡▒▒▒▒▒▒▒Ñ▒▒▒▒▀▓▒▒É≡≡Ñ▒▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒░""?≡≡≡N≡ ?⌂≡⌂╚▌▐███▒Å█▓▓▓▓▓M▓▒≡
Æ≡≡≡≡▐▌▒▒Ñ▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▓▒#Æ#▓▓▒▓▒▒▒▒▒▒▒╖≈"»≈s="ⁿ?;1≡≡#▓▐███▌▐▓▀▀▀▓▓▒▓▒L
▒Æ≡É≡≡▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒Ñ▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒≡''≡≡╖╖µs,ɃÉ▒█▓▓██▌▐▓▒  ▓█▒▌▒≡
▒▒▒ÉÆÉ▐▌▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▓▓▒▒▒▓▓▓▒▒▒▓▓▓▒▀▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒≡!≈, "Å▒░3▒▒▒▓██▓██▓▒▓▒. ▓█▒▀▒≡
ÑÑ▒ÑÉ▒É▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒█▓▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒És'"²÷»,Ñ░#▒▒▒▓▒░ å██▌▓▒¬ ▓█▒▒▒╛
ÑÆÆÆÉ▒▒Å█▒▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▒▄ÅÅ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ÑÉ≡⌂, ─"▒▒▒▒▒▓▓▓▓▄╓▓▓▀Å▐▒Mÿ▓█▓▒▒▌
▒#▒▒▒▒▓▓██▓███▀▀▓▀▀▓▓▓▓▒Æ≡Ñ▒▒▒ÑÑ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ÆÉÉ▒╦▄#▒#≡#▒▒▒▒▓█████▓████▒▒▓▒▀█▒▓▓▌
▒▓▓▓▓▒████▌▓▓▒ÉÑÑ▒▒▒▒▓██▓#▄≡ÑÆÉÉÉÉÉÑÆÑÆ▒▒▒▒▒▒Ñ#▒ÉÑ▒▒▒≡Ü▒▓▓▒▓██████████▀╜Å█▓█████
█▓███▀▒▀███▓▓▓Æ≡≡ÉÑ▒▒▓▓▓█▓▒▒≡1≡≡ÉÉ≡≡≡ÉÑÉÅ▒▒▒N▒▒▒ÉÑ▒ÉÉφ≡┐└░≡▓▓██▌▀▀▀▒▒####▓██████
▓██▀▒≡▒▒Å█▓███▒⌂3≡≡≡Ñ▒▒▒▓██▒▒≡⌂=≡≡⌂≡Q▄#▒▒▒▒▒Ñ▒▓▒Æ▒▒É≡▒ÉÉ≡╖ÉÑ▒▀▓▒▒½Æ▓▒▓▒≡└▀█▓████
▓▀▒≡≡N▓▓▒Ñ▀███▒L"ÑÑN≡ÉÑÑ▒▓██▒É≡⌂"╖ÆÑ▒▒▒▒▓▓▒▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒##▒ÑÉÑÉÉÉÜ"└└▐▒░÷»Ñ▀███▀█
▒▒≡⌂≡▒▓▓▒▒ÆÑ▓█▒≡.Z▒ÑÉÉÆÆ▒▓██▓▒≡≡≈ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓████▓▓▓▒▒▒▒É≡⌂─»≈≈Ñ▓░╓B÷.▐▓▒▒▓
ÉÉ13N▒▓▓▓▒▒Ñ▓▌▒÷.»≡ÉÉÑÑÑ▒▓██▓▒≡"¿#▒▒▓▓▓▓██████████████▓▓▓▓▒▒▒Æ≡÷÷≡" $▀▒≡?»d┘Å▌▒▓
≡≡⌂≡É▒▓▓█▓▒▒▒▒L≈.'d≡≡ÉÑ▒▓▓▓▓▓▒&lt;#▓▒▒▓▓▓▓▓▓██████████████▓▓▓▒▒▒▒≡≡⌂≡.å▓░»¿≡≡▓▒▓
≡⌂≡≡ÉÑ▒▓▓▓▓▓▒É≡s» "d≡ÉÑ▒▓▓▓▓▒≡▐▓▒▒▓▓▓▓▓▓███████████████▌▓▓▓▒▒▒Ñ≡⌂-=Ü▒▒≡└╦▄p#▓▓▒▓
N≡≡≡≡≡≡╩▀▀▀╝╧≡≡÷»»»»≡≡≡╧╝▀▀╩≡¢╝╩╧╩╝▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀╝▀╝╝╩╧╧╧═≤≤╝▀▀╝▀▀▀≡:╩▀╩▀
Sayfa: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: