Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: intro yapıyoruz  (Okunma Sayısı 40805 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Şubat 25, 2016, 11:28:53 ÖÖ »

veee skate sahneye çıkar Kahkaha müsait olduğunda geleyim, birlikte side borderlar üzerinden, proportional scroll yapalım
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Şubat 25, 2016, 12:04:18 ÖS »

Intro'nun geri kalan elementleri neler olacak, örneğin swing'di şuydu buydu, yaklaşık ne kadar cycle yiyecek, ne kadar free cycle'ımız var. Bunları iyi hesaplayarak mümkün olan en baba side-border proportional scroll'ü kodlarız birlikte. Aklımda scroll ile ilgili iki alternatif yöntem var. Duruma göre en idealini kullanırız.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Şubat 25, 2016, 12:10:53 ÖS »

Daha önce benim yazdığım bir kaç tane intro efekti ile ilgili tutorialler vardı. Onları kullanalım demiştik.

Onların yerine daha güzel efektlerde kullanılabilir. Delimawi üst boarderlar la ilgili bir şeyler yapacak.

Logo için NoStres'in çalışması var. swing olayına bakmadık henüz. Yine forumdan katkı yapmak isteyen çıkarsa duruma göre ekleriz.
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Şubat 25, 2016, 12:29:43 ÖS »

Abi skate burdayken üst alt border falan amatör kaldı, bana iş düşmez burada... Ben Doberman loader da oynarım alt üst borderlarımla ufak ufak... Kahkaha

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Şubat 25, 2016, 12:49:37 ÖS »

harika fikir arkadaşlar, introya güzel bir müzikte eklemek lazım. bunun için amigada güzel bir mod bulup side çebirmek lazım. ama bu intro, küçük olması lazım derseniz kodla yazmak gerekecektir.

this is amiga speaking.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Şubat 25, 2016, 13:06:16 ÖS »

harika fikir arkadaşlar, introya güzel bir müzikte eklemek lazım. bunun için amigada güzel bir mod bulup side çebirmek lazım. ama bu intro, küçük olması lazım derseniz kodla yazmak gerekecektir.

.sid lazım olacak. İstersen yapabilirsin
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Şubat 25, 2016, 13:18:39 ÖS »

elimden geleni yaparım ve bu bir onur olur.

this is amiga speaking.
NoStres
Deneyimli

One Love, One Heart, One Destiny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #52 : Şubat 25, 2016, 15:00:38 ÖS »

NoStres senide c64 grafiker yapacaz bu gidişle Kahkaha

Profesyonel anlamda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup, problemlere çözüm bulmaya çalışıyorum.

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #53 : Şubat 25, 2016, 15:43:39 ÖS »

Abi skate burdayken üst alt border falan amatör kaldı, bana iş düşmez burada... Ben Doberman loader da oynarım alt üst borderlarımla ufak ufak... Kahkaha

öyle bir şey yok. ben sadece ihtiyaç olan kısımda yardımcı olacağım. diğer kısımlar sizin ellerinizden öper.
aegis
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #54 : Şubat 25, 2016, 22:30:20 ÖS »

Selam Bro lar, ne zamandır 64 u acmıyordum kısmet bu guneymiş. Amica Paintimi açtım taktım mouse mu bastıgım dugmelere bir return logosu pixelledim. Yanlız Amica paitte acaip korelmisim hatırlayana kadar epey bir ugrastım. Aşağıda çalışma hakkında 64 uzerınde ve pc'e atılmıs halde image gorebılırsınız. Kemal nur topu gibi bir logomuz oldu looo... Sırada sanırım bir introm olacak. Kim bilir... bakalım.... Bu arada 1541 Ultimate super bişi

64'de cizerkene
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Şubat 26, 2016, 07:37:05 ÖÖ »

Selam Bro lar, ne zamandır 64 u acmıyordum kısmet bu guneymiş. Amica Paintimi açtım taktım mouse mu bastıgım dugmelere bir return logosu pixelledim. Yanlız Amica paitte acaip korelmisim hatırlayana kadar epey bir ugrastım. Aşağıda çalışma hakkında 64 uzerınde ve pc'e atılmıs halde image gorebılırsınız. Kemal nur topu gibi bir logomuz oldu looo... Sırada sanırım bir introm olacak. Kim bilir... bakalım.... Bu arada 1541 Ultimate super bişi

vayy kardeşim süpersin. Logo güzel olmuş eline sağlık. Bu arada C64G'de yakıyor ortalığı

Ben daha Ultimate-II çalışıyormu onu bile test edemedim. Geldiği gibi duruyor kenarda Kahkaha
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Şubat 26, 2016, 07:44:20 ÖÖ »

Abi chameleon dan sonra o ultimate i de ben alacagim. Oyle gorunuyor gidishat...

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : Şubat 26, 2016, 07:52:21 ÖÖ »

Abi chameleon dan sonra o ultimate i de ben alacagim. Oyle gorunuyor gidishat...

Sorma kardeşim. Bir türlü toparlayamadım odayı Kahkaha
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: