Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 20 21 [22] 23 24   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: CRTSIM - Scanline Generator  (Okunma Sayısı 232112 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atariManyagi
Üye

En Sevdiğim Super Mario Karakteri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #315 : Ekim 28, 2015, 11:22:58 ÖÖ »

Access Denen Bir Şey Var.Microsoft'un Hazırladığı Bu Program Veritabanları,Form,Tablo ve benzeri kaynaklar oluşturabilir. Sadece Sorgu Olarak:
Kod:
CREATE TABLE CRTSIM
(
 id counter,
 kadi Text,
 gonderidiMi Boolean,
 aciklama Text
);
yaz yeter.

Web Sayfalarım
itch.io
GitHub
Peg Bebek Koleksiyonum
Peg Bebekler
I❤️8BitDo
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #316 : Ekim 28, 2015, 12:03:19 ÖS »

Simon bir el atıver şu işe. Pcb olarak bastiralim yeniden. Sadece pcb'leri olsa yeter.
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #317 : Ekim 28, 2015, 13:13:59 ÖS »

CRTSIM devre kartı kompleks, çift yüzeyli. Onu elde bir daha yapmak istemiyorum. Ancak Özay'ın kullandığı yurtdışı sitelerden birinde yaptırabiliriz.

SCARTCADE ise tek yüzeyli ancak onu da dişi SCART soketli halini yapmak lazım, SCART kablosu hacılayıp tek tek kabloları bulup lehimlemek çin işkencesi gibi...

Simon bir el atıver şu işe. Pcb olarak bastiralim yeniden. Sadece pcb'leri olsa yeter.

Seçim tatilinde vaktim olacak ikisinin de Eagle'da tasarlamasını ben yaparım ama lojistiğiyle uğraşamam çok yorucu oluyor gerçekten.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #318 : Ekim 28, 2015, 14:30:37 ÖS »

CRTSİM' e bende talibim...
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #319 : Ekim 28, 2015, 14:47:04 ÖS »

güncel liste  Kahkaha Kahkaha

atariManyagi
 AmigaMan 
 Heroman
 eemiroglu84   
 i_r_on 
 BlitzBasic
 sonytech

arkadaşlar kısaca liste yaptım ,yorulmayın  ;)tabiiki  benim bildiğim
 artacağa benziyor...
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #320 : Ekim 28, 2015, 15:54:41 ÖS »

Benide ekleyin
AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #321 : Ekim 28, 2015, 18:55:05 ÖS »

Ben iki üründen 2 şer tane istiyorum

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #322 : Ekim 28, 2015, 19:04:09 ÖS »

Beyler, anlamadım bir anda bir sipariş furyası dönmeye başladı. Ortada bir üretim durumu yok boşuna bir beklentiye girmeyin diye yazayım dedim.

Ben sadece birisi bir soru sormuş ona cevap yazdım o kadar, ortada bir yanlış anlaşılma varsa da kusura bakmayın lütfen

ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #323 : Ekim 28, 2015, 21:02:48 ÖS »

CRTSIM devre kartı kompleks, çift yüzeyli. Onu elde bir daha yapmak istemiyorum. Ancak Özay'ın kullandığı yurtdışı sitelerden birinde yaptırabiliriz.

SCARTCADE ise tek yüzeyli ancak onu da dişi SCART soketli halini yapmak lazım, SCART kablosu hacılayıp tek tek kabloları bulup lehimlemek çin işkencesi gibi...

Seçim tatilinde vaktim olacak ikisinin de Eagle'da tasarlamasını ben yaparım ama lojistiğiyle uğraşamam çok yorucu oluyor gerçekten.

eğer herkez kabul ederse benim site üzerinden makul kaarlarla ben uğraşabilirim bu işle yada benzerleri ile eğer itiyaç varsa.
BlitzBasic
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #324 : Ekim 28, 2015, 21:15:03 ÖS »

Selam ibo1973,

Tahmini bir rakam söyleme şansın var mı?

A500|ACA500Plus42Mhz8MB|GoTeK|IndivisionECS|OS3.1
ZX Spectrum 48K, 48KPlus | Amstrad CPC6128
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #325 : Ekim 28, 2015, 23:12:59 ÖS »

Selam ibo1973,

Tahmini bir rakam söyleme şansın var mı?
yok şöyleki maliyetini bilmiyorum
ancak tahmininen 100 adet kart bastırsam diyelimki 500 tl ye mal oldu ilk etapta maliyetini çlkarmak için 50 adet kartın satış fiyatı 500 tl ye denk gelicek şekilde satarız diğerleride zaman içinde satılırsa o zaman kaar eder gibi düşünüyorum ilk etapta zarar yazmasa yeter aslında.

ancak tabi bu fikre genel olarak herkezin destek vermesi lazım .

esas isteğim bu tarz retro ıvır zıvırlarını erişilebilir yapmak para kazamasa bile zarar yazmasa yeter diye düşünüyorum ancak daha istekli biri varsa oda yapabilir tabiki yada yapan çlkmaz öylece konu kalır .
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #326 : Ekim 28, 2015, 23:18:39 ÖS »

Abi yapmaya da gerek yok. Pcb bastirsak yeter. Diy proje olur Özay pcb tasarımını yapacak fakat lojistik işlerini organize edecek biri gerekiyor
AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #327 : Ekim 28, 2015, 23:20:33 ÖS »

Bana hertürlü uyar

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #328 : Ekim 28, 2015, 23:25:59 ÖS »

Abi yapmaya da gerek yok. Pcb bastirsak yeter. Diy proje olur Özay pcb tasarımını yapacak fakat lojistik işlerini organize edecek biri gerekiyor
dağıtım kısmını ben hallederim işte yukarda yazılanlar genel olarak uyarsa herkeze zaten ben çok kaliteli basamıyacağım için özayın bastırdığı yerde bastrırım topluca gelince dağıtırım hatta fazladan bastırıb sonradan gelen talebleride karşılarız gibi düşünüyorum.
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #329 : Ekim 29, 2015, 00:04:51 ÖÖ »

@ibo1973: Yapmaya niyetlenmen bile bence buradaki ahali için bir avantaj. Bence durma.

Tasarım : Yavuzg
Pcb design : Özay
Montaj & Lojistik : Ibo1973

Forumdaki arkadaşlara avantajlı fiyata satarsın, ebay'de, sahibinden'de falan biraz daha fazla kar marjı koyarsın. Bence bu şekilde olur.

Tabii Yavuzg'nin de oluru ile olur.

Sonuçta bunun fikri hakları kimde ise söz sahibi o olur.

Misal IRQHack64'ün tasarımını ve yazılımını ben yaptım tasarım ve yazılımı konusundaki fikri hakları bana ait. Ancak board tasarımını Özay yaptı. Pcb'si ile ilgili haklar ona ait.

Ben şunu diyebilirim : Kredi vermek koşulu ile isteyen kendi board'unu tasarlasın, üretsin. (Diyorum bu arada... Özay'a bana kredi ver dememe gerek yoktu o doğal bir şekilde yaptı bunu)

Özay şunu diyebilir : Benim pcb'nin dosyaları burada, isteyen gitsin üretsin. Şunu da diyebilir: Pcb tasarımını değiştirseniz bile benden faydalandığınızı belirtin. Ya da ne haliniz varsa görün, isterseniz üstüne kendi isminizi yazın da diyebilir. Yani istediğini söyleyebilir aslında çünkü pcb tasarımının hakları ona ait.

Özetle, hak sahiplerine danışmak ve onaylarını almak sureti ile buradaki projelerle ilgili herkes özgürce tasarrufta bulunabilir. Benim düşüncem de değil, bu işin oluru budur.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
Sayfa: 1 ... 20 21 [22] 23 24   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: