Yazıyı ilk sayfadan itibaren okudum. Son istek mesajları da dahil olmak üzere benim tespit ettiğim liste aşağıda. Unuttuğum atladığım var mı?
Resmi Liste
===============
0) LW3D (OK - kargo yapıldı)
1) Gökçe Bozkurt (OK - Sonra kargolanacak)
2) cengizermis (OK - kargo yapıldı)
3) mesa (OK - kargo yapıldı)
4) joker_ (OK - Sonra kargolanacak)
5) toddler (OK - kargo yapıldı)
6) lionheart (OK - kargo yapıldı)
7) Simon (OK - kargo yapıldı)
8 ) cdemir (OK - kargo yapıldı)
9) commodorefan (OK - Sonra kargolanacak)
10) guru98 (OK - kargo yapıldı)
11) byeni (OK - kargo yapıldı)
12) gameretro (OK - kargo yapıldı)
13) atlantis (OK - kargo yapıldı)
14) kirkoryan (OK - kargo yapıldı)
15) wizofwor (OK - kargo yapıldı)
16) tesellum (OK - kargo yapıldı)
17) Orchid (OK - Sonra kargolanacak)
18) AmigaFUN (OK - kargo yapıldı)
NOT: Listede yanında OK olanlar benimle iletişime geçmiş, kesinleşmiş ve yarın (08.07.2014) kargosunu göndereceğim arkadaşlardır.Zamanından CRTSIM'e ilgisini belirten bazı arkadaşlar vardı. Onlar da listede ancak konfirmasyon vermeleri gerekli.
Liste şimdilik böyle. Sadece 20 adet CRTSIM yapabilecek malzemem vardı. 1 tane ilk prorotip (boyasız v.s.) bende kalacak şekilde 19 adet CRTSIM hazırlıyorum (ilk 17 adet dün tamamlandı).
Elimde hazırlanmış PCB var ama eğer daha fazla ilgi varsa ek malzeme siparişi vermem gerekecektir. Şimdilik ilk seri 20 adet.
Maliyet çalışmasını da tamamladım. Amacım bu işten para kazanmak değil ancak prensibim bu tür projelerin de en azından kendi kendini finanse edebilmesi ve bir sonraki proje/üretim için bir miktar da başlangıç kredisi oluşturabilmesi.
Bu kapsamda CRTSIM'in satış fiyatını standardımızı bozmayarak
40 TL olarak belirledim.
Listedeki arkadaşlar, CRTSIM'i satın almak (veya almaktan vazgeçmek) konusundaki isteklerini konfirme eden ve adres bilgilerini (telefon dahil) özelden mesaj atabilirlerse ben de hem isteği "resmileştirmiş" olurum, hem de transferin yapılacağı hesap no bilgisini göndererek paketlerini hazırlayacağım.
Liste bu şekilde bu hafta içinde güncellenecek. Geri kalan CRTSIM'lerin kutulama işlemlerini 1-2 güne sarkabilir onu da belirteyim...
Ha bu arada ekstra VGA kablo pakete
dahildir evde VGA kablo aramayın!!!

Bir de kargo olarak özel bir tercih belirtmediyseniz PTT kargo. Eğer kargo firmasından bir indiriminiz varsa (indirim kodu/üyelik v.s.) onu da belirtirseniz onu kullanarak göndermelerini sağlarım...
Yedek Liste
============
1) sonerbwt
2) AmigaMan