Son resimde kargoda kırılan köşenin macunla tamir edilmiş görüntüsü var. Tabi bu bir günde olmadı. Macunun kuruması için ince katlar halinde sürümesi gerekli. 3 gündür gidip gelip macun sürüyorum o köşeye.

Gördükçe içim sızlıyor. Hayvanlar nasıl atıyorlarsa kutuyu 18mm kalınlığındaki suntayı kırmayı becermişler. Düşürdü kesin kargocu... Bi de dikkat ettiysen tembihledim kutya kırılacak eşya sticker falan yapıştırttım. O olmasa ne olacaktı acaba? Bereket plexy'ler sağlam çıktı. Gerçi onları parçaların arasına sarıp sarmalayıp istiflemiştim...
Neyse kısmet diyelim...
Bu gün dremeli hiç elimden bırakmadım. Uzun gelen çıtayı kısaltmak, detayları zımparalamak vb. kırk türli ufak ama sıkıntılı detayı dremelle çözdüm. Önemli bir not: Yavuz gri renkli vidaları peynir gibi kesen demir kesme diski, senin gönderdiğin siyah renkli vidaları kesmiyor.
Bak sana da pratik oluyor bu proje Dremel konusunda, ne güzel...
O siyah vidaları gavurların forumlarından öğrendim. Amerikalıların evleri sunta ya, bu vida türüne "Dry wall" vidası diyorlar. Yani adamların evlerinin duvarlarını monte ettikleri vida. Garip bir malzeme. Demir tozundan falan mı yapıyorlar ne.
Bütün kabinleri bu vidalar ile yapıyorum.
Bu arada arka kapının menteşeleri için ek bir çıta (ben sunta parçası düşünmüştüm) daha monte edilmesi gerektiğini bulacağını biliyordum

Bu proje/tasarım ile temelde bir arcade kabinin "pratikte" nasıl yapılması gerektiğini de görmüş oldun (teorik tasarımla pratiğin buluştuğu an!) senin elin bundan sonra bir büyük boya geçer bence

yeteneğin var zira...