Selamlar,
Ben dawshan. Retroyu ve havucu çok severim. Evde mini minnacık, kendi çapında bir koleksiyonum var. Evli ve retrocu olmak çok zor işmiş

Forumu uzun zamandır takip ediyordum -hatta içinizden birileriyle forum dışı alışveriş yapmışlığım, bedava bişiler vermişliğim de var- ama üye olmak için kısmet bugünlereymiş (bot değilim yaw niye yıllardır üyeliğimi onaylamadınız, cık cık cık).
Neyse. Efendim bendeniz daha çok Amiga üzerine olmakla birlikte Arcade, Handheld, Sega vs. sever ve beslerim evde. Ha bir de havuç ekiyorum saksıya, çıkınca yiyorum. Elektronikten az anlarım ama tembelim, bişi yapmam

Mini Dingoo kabin projem var mesela. Dingoo üretimden kalktı, benim kabin hala bir türlü ayağa kalkamadı. Aslında insanın her türlü alet edevatının elinin ayağında olacağı bir odası olması lazım. Yoksa çalışacağın zaman getir ser, çalışma bitince veya ara vermek zorunda kalınca topla götür modeli insanı çok yoruyor (evli ve retrocu olmak zor iş demiş miydim?).
Geçen gün Amiga 600 nalları 75 derece dikti havaya. Gittim Karaköy'den kondansatör topladım. 2 hafta sonra anca değiştirebildim.
Lafı çok uzatmayayım.
Herkese bol havuçlu günler dilerim

İmza: dawshan