Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Merhabalar  (Okunma Sayısı 7999 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Decypher
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 22, 2014, 14:20:38 ÖS »

Foruma resmen 5 ay önce üye olmuşum, her gün düzenli olarak okuyor olmama rağmen biraz geç de olsa artık yazmaya başlamamın zamanı geldi diye düşündüm

Ben Eser Güven, 35 yaşında olduğum için kendimi dinozor olarak adlandırabilirim sanırım.

Bilgisayarla ilk olarak 83 senesinde babamın aldığı Atari 800XL ile tanıştım (o ara en çok oynadığım oyun Gold Mine'dı, hiç unutmam). Bir sene sonra Commodore 64 efsanesine, yıllar sonra ise kardeşimle yoğun ısrarlarımıza dayanamayan ananem sayesinde Amiga 500'e sahip oldum. Amiga 1200'e geçtiğimizde ise dünyamız değişmişti resmen; yalnızca oyunlarla değil Imagine ile 3D, Amos ile minik oyun programlamaları gibi birçok alana el atmaya çalıştım. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'deki ilk iki 68060/50'den biri bizdeydi Sanırım o zamanlar yaptığım pek çok çeviri ve resim halen Aminet'te duruyordur.

Amiga dergileri maalesef tek tek kapanınca yine kardeşim Erce'yle birlikte iki sayılık minik bir Amiga Show macerasına, ardından da dört sayı çıkan Survivor Amiga macerasına el atmıştık. Bu dergilerin orijinal nüshalarını halen tertemiz koruyorum.

Asıl mesleğim çevirmenlik, ayrıca 99'dan bu yana PCGamer ve Level'ın ardından şu anda Oyungezer'de yazarlık yapıyorum. En sevdiğim hobim ise haftasonları bir arkadaşımla birlikte C64'lerimizi kurup saatlerce eski oyunları oynamak.

Şimdilik bu kadar
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 22, 2014, 14:27:46 ÖS »

Hoşgeldiniz,sizin gibi eski commodore'cuları görmek sevindirici.Amiga ile yaptığınız çalışmaları görmek isteriz.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2014, 14:46:16 ÖS »

Hoşgeldiniz

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2014, 15:41:54 ÖS »

Decypher hoş geldin.

alatriste46
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2014, 20:15:43 ÖS »

Hoşgeldiniz aramıza:)

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Temmuz 26, 2014, 16:19:20 ÖS »

Ben bu başlığı kaçırmışım. Amiga Show başlığını hortlattığında kimmiş bu Decypher diye bakınca gördüm. Commodore 64'te oyun oynadığın arkadaşın da üye olmadıysa onu da üye yap.

Hoş geldin, biraz geç kalmış olsan da bizi bulmakta. Kahkaha

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
kaptan akgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2014, 14:28:16 ÖS »

Foruma Hoş Geldiniz
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 27, 2014, 16:06:01 ÖS »

Eser Bey hoş geldiniz. isminiz çok ama çok tanıdık geliyor. ya bir yazınızı okudum yada sizden bir amiga aldım.

this is amiga speaking.
Murat Çileli
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Temmuz 27, 2014, 18:34:53 ÖS »

Bir Atari 800 XL'ci daha Hoşgeldin.

Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2014, 10:38:00 ÖÖ »

Eser Bey Hoş Geldiniz.
Zamanında sizin çıkardığınız Amiga Show dergilerini Yeşilköy - Saints Computerden alıp severek okumuş biriyim. Her iki derginiz de elimde kusursuz bir biçimde durmaya devam etmektedir. Zamanında Amıga için yeni Türkçe dergi, yayın aradığımız günlerde bana ilaç gibi gelmişti.
Selamlarımla.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: