Foruma resmen 5 ay önce üye olmuşum, her gün düzenli olarak okuyor olmama rağmen biraz geç de olsa artık yazmaya başlamamın zamanı geldi diye düşündüm

Ben Eser Güven, 35 yaşında olduğum için kendimi dinozor olarak adlandırabilirim sanırım.
Bilgisayarla ilk olarak 83 senesinde babamın aldığı Atari 800XL ile tanıştım (o ara en çok oynadığım oyun Gold Mine'dı, hiç unutmam). Bir sene sonra Commodore 64 efsanesine, yıllar sonra ise kardeşimle yoğun ısrarlarımıza dayanamayan ananem sayesinde Amiga 500'e sahip oldum. Amiga 1200'e geçtiğimizde ise dünyamız değişmişti resmen; yalnızca oyunlarla değil Imagine ile 3D, Amos ile minik oyun programlamaları gibi birçok alana el atmaya çalıştım. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'deki ilk iki 68060/50'den biri bizdeydi

Sanırım o zamanlar yaptığım pek çok çeviri ve resim halen Aminet'te duruyordur.
Amiga dergileri maalesef tek tek kapanınca yine kardeşim Erce'yle birlikte iki sayılık minik bir Amiga Show macerasına, ardından da dört sayı çıkan Survivor Amiga macerasına el atmıştık. Bu dergilerin orijinal nüshalarını halen tertemiz koruyorum.
Asıl mesleğim çevirmenlik, ayrıca 99'dan bu yana PCGamer ve Level'ın ardından şu anda Oyungezer'de yazarlık yapıyorum. En sevdiğim hobim ise haftasonları bir arkadaşımla birlikte C64'lerimizi kurup saatlerce eski oyunları oynamak.
Şimdilik bu kadar