Silencer dostum neden önyargıyla bakıyorsun anlamıyorum

tabii ki kullanıyorum şimdi a500 le takılıyorum kitapları dergileri karıştırıyorum,sizlere soruyorum sıkılıyorsunuz bunuda anlıyorum onun için fazla da bulaşmıyorum son zamanlarda kimseye.

magic koalan varsa arkadaslara bir review yapda almaya degermi degilmi bir fikirleri olsun

soyle c64'te kendi portreni ciz bakalim

cozecim commodore olayına evet daha hazırlık yapıyorum Lw3d dostumu ilk ziyaretimde bana browncase 64 nünü gösterdiginde cook begenmiştim yawrucagı

şirin şirin duruyordu..mutlaka olmazsa olmazlarım arasında yerini alıcak bir gün

Koala Pad için tasarım olarak mükemmel diyorum kullanım acısındanda zamanın en iyisi bence

şimdiye oranla mukayese etmiyorum ben cihazlarımı zaten etmek te cok komik olurdu, onun için KOALAMı cook seviyorum
Doğunun sanırım commodore 64'ü yok. Commodore kısmına yeni girecek..
Not: Doguyla sanırım ilk tanışan kişiyim. Ilk görüşmemizde commodore64'e olan ilgi ve sevgisini söylemişti. Sanırım yakında koala pad ile çalışmalara başlar

LW3D dostum ilk canlı tanıştıgım,ziyaret ettigim kişidir..ofisinde agırladı güzel bilgilerini paylaştı benimle ve hemen yanında bir yıgın cihazın arasından cıkardı güzeller güzeli C64 ünü

harbiden neden ekmek kasa dendigini anlıyorum şimdi

mutlaka bilgi birikimimi kullanım aşamasına getirdigimde "KOALA" ile bir calışmamı komikte olsa

sizlerle paylaşıcam tabii ki

yada birimiz tecrübe eder koala yı