Selamlar arkadaşlar,
Atari ile başlayıp sırası ile C116-C16-C64-Amiga 500 Plus-Amiga 1200 ile devam eden hayatıma herkes gibi PC ve tabletler ile devam etmekteyim. Hepsinin ayrı bir tadı ve o dönemin vermiş olduğu güzelliği vardı. Atarinin kartuşları konsol fiyatına yakındı, C64 muhteşemdi, onun ile oturup program yazmak oyunlar oynamak büyük bir zevkti, Amiga ise bambaşkaydı, ona kavuşmam ancak işe başlamamla mümkün oldu. Son olarak ise A1200 ile zirve yaptık, tam ne güzel gidiyoruz derken PC ve diğer gelişmeler hayallerimizi suya düşürdü. Her ne kadar gelişmeleri takip etmesem de uzaktan kıyısından bakmaya devam ettim.
Çocukken C64 alacak durumumuz olmadığından kendime kartondan bir maket yapmış onun ile oynardım, bu maket ekmek kutusu dediğimiz modeldi, daha sonraki gelişmeler ile bir tane alabildik ancak o da yeni modeldi, ben yeni modelini istemiyordum ama olsun artık kavuştum gitti. Uzun uğraşlar sonucu Commodore dergisinde yayınlanma şansı bulan Basic ile yazılmış bir oyun bile yapmayı başardım, 58. sayısının program döküm ekinde yayınlandı. Hatta programın sonuna REM ile adresi yazdığımdan Kıbrıs Türk Kesiminden Cracker bir grup ile tanışma şansını da yakaladım, onlara grafik konusunda yardımlarım oldu.
Neyse uzun uzun yazdım kusura bakmayın

Şu sıralar PC ile flight simulator programı vasıtasıyla Sanal Pilotluk yapıyorum. Ayrıca elimden geldiğince çevreme grafik konularında yardımcı oluyorum. Nedense son zamanlarda rüyamda antika dükkanlarına gidip eski kasa C64 arıyorum ancak bulamıyorum, demek ki içime ukte olmuş

Son olarak Fast Tracker III tarzı müzikleri dinlemeyi, Demo scene izlemeyi ve o tarz çalışmaları çok seviyorum...
Hepinize saygı ve selamlarımı iletiyorum.