Gamer değilim diyordun bir de abi isteyince balon patlatma oluyormuş.

Keyifli bir yazıydı. Oyun efsane atari salonunda vardı bizim burada 2 world oynayıp kapatmıştım makineyi (ölmüştüm

) sonra girmedim oyuna. Evde oyun sonu getirdim kaç sene sonra.
Hala gamer değilim canım, benimkisi "casual gamer"... Bir de tamiri, yapması v.s. bitirsem de şöyle sadece takılsam oyun oynasam

diyorum bazen...
ustam boarlari ace lemi yikiyorsun cillop gibi parliyor. sanki kutusundan yeni cikmis gibi

Ace'yi bilmem de Fairy kullanıyorum ben. Bir damla yetiyor
Bulaşık deterjanı + fırca
Bize yine ev ödevi çıktı anlaşılan. Şu Kabuki'nin olayını anlamadım. Sadece kriptolu kodu kendi RAM'iyle XOR'ladığını zannediyordum. R33'ü iptal ederek bu işlemi engellemiş olmalısın. O halde adress bitiyle ilgili düzenlemeye niye gerek kalıyor? Bankswitch işini de Kabuki'ye yaptırmış aradan çıkarmış olsalar, en yüksek değil en düşük bitle oynamaları gerekmez miydi? Kriptosuz kodun daha büyük olduğunu da hesaba katınca sanki Kabuki fazladan veri ekliyor gibi.
Dediğim gibi, pek anlamadım niye bunları yaptırdılar diye.
YAVUZ Abi Büyüksün

FotoRoman Tadında Okuyorum Yazılarını Sayende
Ben uyku sorununu merak ediyorum?Bu Şevkle mi Uyku Tutmuyor Yoksa Uyku Kaçırıcı Yöntemler mi? 
Yani uyku tutmadı bi Super Pang tamir edeyim demiyorum elbet

Burada bir solukta anlattığıma bakmayın, hafta içi ufak ufak akşamları başlıyor genelde bu tarz mini projeler sonra eksik malzeme tamamlama durumları internetten, en son da genelde cuma ve/veya Cumartesi gece bitirici darbe şeklinde...
Genelde zaten günde ortalama 3-4 saat uyuyorum zaten. Haftasonu biraz daha şımarıklık yapabiliyorum uyku konusunda

Süper çalışma hocam senden bir ricam var başarısız sonuçlanan bir tamirat da yayınlar mısın yada öyle bir çalışma varmı?

Var tabii. Ancak pek eylenceli değil onlar

Power'ı verip oyunu çalıştırdım mı çok keyif alıyorum, o şevkle de bu yazıları hazırlayabiliyorum.
Başarısız sonuçlanan tamiratlarda ise zaten tırmala tırmala bi yere varamıyorsun. Genelde sepete geri atıyorum onları, daha sonra, belki aylar sonra aklına geliyor yine ele alıyorsun. Çoğu zaman aylar önce haftalarca tırmalayıp tamir edemediğim boardları 1-2 saatte ayağa kaldırdığım da oluyor.
yavuz usta yengeyi uyuttuktan sonra olaya müdahil oluyor
YAVUZ Abi Büyüksün

FotoRoman Tadında Okuyorum Yazılarını Sayende
Ben uyku sorununu merak ediyorum?Bu Şevkle mi Uyku Tutmuyor Yoksa Uyku Kaçırıcı Yöntemler mi? 
E tabi aile hayatımızı da yaşıyoruz gündüzleri, akşamları. Sonra el etek çekilince ver elini retro!!!

@yavuzg bu tamirat çok iyi oldu şu ayakları kaldırma işi garip gelmişti daha önce baktığımda demek ki olması gereken kesinlikle buymuş. Ellerinize sağlık.
Saygılar.
Sende de mi var bu tarz bir board?