Winnie The Pooh 37 ekran bilmeyen kalmamıştır ancak stokta bulunuyorken ben de aldım ve denedim.
Kendiliğinden açılıyor. 16:9 moduna geçemedim kumanda da bu ayar yoktur, scartcade ile geçmedi.
Bana lazım değil ama bilgi olsun. Mame ile her çözünürlüğe sorunsuz geçebiliyor sorun çözülüyor.
Scart girişi ise beni hüsrana uğrattı en kaliteli scart kablosundan aldım takamadım, scart soketinin fazlalıkları engel oluşturdu. Yarım santim belki 1 cm boşluk bırakmışlar. Kaliteli kablolarda daha büyük çapta olabiliyor. Soketi kesmeyi denedim ama alüminyum olduğunu anlayınca tekrar şoka uğradım.
Yeni meni demedim acımadan gece vakti tv nin scart girişinde sorun yaratan yanlardaki plastiği ısıtılmış bıçakla sağdan soldan yarım cm kadar keserek ayırdım. Her kabloyu sorunsuz takabilmem gerekiyor.

Oynamasın diye de bağcık ile sabitledim.
37 ekran show tv vardı eski, onunla karşılaştırdım görüntü tuhaf geldi nedenini anlamam biraz zaman aldı sonuçta uzun süredir CRT tv ile uğraşmamıştım. Eski tv de çizgiler bariz olarak dikey olarak seçilebiliyor. Bundaysa halen anlamış değilim ama scanline etkisi biraz uzaktan rahatça seçiliyor, yatay çizgiler görülüyor.
Yakından bakıldığında eski tv de olan görüntüyü tercih ederim çünkü disney tv de arada mesafe olması gerekiyor yoksa görüntü bulanık izlenimi yaratıyor. Bulanık derken görüntü net ancak renklerin daha belirgin olarak canlı anlaşılması için gözle biraz mesafe olmalı.
Gelelim servis menüsüne. Burada pek çok ayar mevcut.
TV üstünden sesi sonuna kadar kısıyoruz ve basılı tutmaya devam ediyoruz. Kumandamızdan 3 kere "0" a basıyoruz. Dikkat edin yaptığınız değişiklikler otomatik kayıt ediliyor. Ayarları değiştirmeden menüde gezmeye başlamadan önce ayarların görüntüsünü almanızı öneririm.
Servis menüsünden çıkmak için kumandamızdan "Quick View" tuşunu kullanıyoruz.
Servis moduna geçtiğimizde doğru şekilde yaptıysak, büyük harflerle kırmızı renk FACTORY yazısını görmeniz lazım.
Şimdi "Sleep" tuşuna basarak menüye giriyoruz. B/W BALANCE seçenekleri geliyor. Yukarı aşağı tuşuyla 7 farklı ayarı görebiliriz, sağ sol tuşuyla değiştirebilirsiniz.
Diğer ayarların olduğu menüye (Adjust) geçmek için tekrar "Sleep" tuşuna basın. Burada da 6 farklı ayar menüsü var sayfa da diyebiliriz. Bu kez sayfalar arasında dolaşmak için menü 0 dan 5 nolu menüye "mute" tuşuna, geriye doğru gitmek için "info" tuşunu kullanabilirsiniz. Hangi menü sayfasında değişiklik yapacaksak aşağı yukarı ile üstüne gelelim yine kumandamızdan sağ sol yaparak değiştirebiliriz.
B/W BALANCE menüsünde "mute" tuşuna basarsanız ekran kararıyor ama korkmayın tekrar basarsanız geri gelir.
"Quick View" kullanarak servis menüsünden çıkmak yerine (tuş bozuldu diyelim.) "mute" ile ekranı kapatın ve TV yi kapatıp açın.