Fotodaki çözünürlük 640x288, ayarlama işlemlerini bu çözünürlükte yapıyorum.
1- Anakartın XP driverlarını buldum, auido yu kurdum şu an sorunsuz ses geliyor. Ekran görüntüsünde Audio Hıgh def yazıyor tahmınım home theater için. Bu görüntüdeki diğer driverları kurmaya gerek varmı? usbler filan çalışıyor. (birşeyleri bozarım diye tırsıyorum açıkçası, her haltı sormamdan anlamışsınızdır pc ve elektronik ile aram pek iyi değil)
2- 320x240 çözünürlükte de oyun açtım MAMEgui versiyonda ama görüntü puslu gibi beni tatmin etmedi, çeşitli ayarlar yapınca düzelecekmi yoksa tvdemi bir sıkıntı var sizce?
3- Evreno tüm dediklerini yaptım, faka mame.ini içerisinde antialias ve hwstrecth yok. öyleki benmi göremedim acaba diye mame.ini yi flash a atıp içerdeki pcde açıp ctrl+f arattım yine yok!
4- aynen yazdığın gibi Super Pang ı indirip roms içine attım. komut isteminden çalıştırdım. fakat oyundaki toplar çerçeve dışında ikende görünüyor ve orda yavai hareket ediyor çerçeveye girince normal bana biraz garip geldi açıkçası.
birde komus isteminde C: yazınca direk C:documents settings/adminstrator e geçiyor, farklı sürücülere geçip tekrar denedim hep aynı sonuç bende mame i oraya kurdum. bişey olmaz heralde
son olarak heroman işlemci çift çekirdek 3,10Ghz