Selamlar millet,yakın bir zamanda J-PAC sipariş etmiştim ve bir türlü deneme fırsatım olmadı işlerim yüzünden.Bugün çok fazla zamanım olmamasına rağmen şöyle bir üstün körü deneme yapıyım dedim heyecanla

bir kaç deneme seansından sonra hep başarısız oldum sistemim şöyle:
1-Windows 7 32bit
2-Ati hd4350 pcı DVI -VGA
3-pentıum 4 ht3,00 -ghz 2 gb ram
Arcade kabinde ise Nanao 2931 multi-sync (15,24,31)khz destekli bir şase
--------------------------------------------------------------
Sevgili yavuz hocam; ilk denemede
sadece soft15khz uygulaması ve quıkres ile çznrluğu 640*480 yapıp oyle açmaya çalıştığım fakat olmadı,J-pac deki jumperlar hem 15 de hemde 31 de takılı pozısyondalardı,uzun bir süre bekledikten sonra masaüstü görüntüsü gelmedi kabıne.QUIKRES i Windows startup pa koydum ve soft15 uygulamasını aktif edıp
öle deneme yaptım.sonuç aynı,sonra sadece jumperlardan 31khz bırakıp öle denedim bios ve boot ekranları çok net bir görüntü verdikten sonra masaüstü açılırken gene karmakarışık çizgiler halınde oldu..
Sonra J-PAC İ ekran kartının dvı-vga çevirici kullanarak dvı çıkışındanda denedim sonuç gene aynı.Acaba soft15 khz uygulaması win7de sorunlumu? uyumluluk modundada çalıştırdım programı ama gene aynı..jumperları değişik pozısyonlarda
da denedim ama nafile..
Şimdi bu şase 15-25-31khz desteklıyse soft15khz programını kurmalımıyım.
BIOS ve Windows açılış ekranları 640 x 480 VGA modda 31Khz lik sinyaller göndermekteler soft15 khz kurmadanda görüntü almam lazım deyilmi kabinden.
Daha ileriki zamanlarda çok vaktim olcak bu iş için hemde ayrıyeten pc toplamam lazım,ama şimdiden başarısız olduk.Neyi yanlış yapıyorum yavuz hocam
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=7583.60 burdaki yazılarınızı defalarca okudum ama sonunda tezel görüntüyü yakalamış darısı başıma
şimdiden teşekkürler yavuz hocam