Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Manowar - Baba (Türkçe)  (Okunma Sayısı 31427 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Temmuz 31, 2009, 20:07:02 ÖS »

Ya evet, Turrican'in resmi doğrudan Manowar albüm kapağının aynısıydı. Baya bir "esinlenilmiş"...

"The user is an important input hardware of a computer system"
SinanG
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2009, 22:36:15 ÖS »

Manowar manowar living on the road
When were in town speakers explode
We dont attract wimps cause were too loud
Just true metal people thats manowars crowd

They wanna keep us down
But they cant last
When we get up were gonna kick your ass
Gonna keep on burnin
We always will
Other bands play manowar kill
Other bands play manowar kill

Amigart yok ama Sinan Gürkan hala buralarda...
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2009, 22:37:59 ÖS Gönderen: SinanG » Logged
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2009, 00:58:57 ÖÖ »

grandfather, tell me a story...

Def Leppard
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ağustos 02, 2009, 23:38:35 ÖS »

Manowar grubu bayağı isim yapmasına rağmen her nedense bende az bir etki bırakmıştı. 5-10 tane sıkı şarkısı olabilir, sahne performanlarıda iyi olabilir ama ben bir türlü sevememiştim. Lakin şuda var birine sorsanız eski gruplardan kimleri biliyorsun diye manowar da mutlaka sayılır demekki isimleri iyi etki bırakmış. O yıllarda en iyi gruplar olduğunu düşünürsek kendine bir yer edindiğide kesin ...

Amiga Repair Service
Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ağustos 03, 2009, 11:38:54 ÖÖ »

İnsanların her türlü zevkleri çok benzer olsa da müzik zevkleri ne kadar değişik olabiliyor. Bence Manowar'un 5-10 tane kötü şarkısı yoktur mesela.

Ayrıca Manowar eski bir grup değil, eskimeyen bir gruptur. Kahkaha

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Ağustos 03, 2009, 12:04:37 ÖS »

bu arada adamlara amele diip duruyorum, tahminen Türkiye'deki bazı Manowar fanlarından çok dinlemişimdir ve müziklerini severim ya da daha doğrusu severdim diyebiliriz hiçbir grubun lyriclerini önemsemem, vocal benim için bir enstrumandır. ama nedense bir tek Manowar'da bana batıyor lyricler, istemesem de duyuyorum fight, sword, kill, side by side v.s. tahammül edemiyorum artık

işin ilginci bu mantıkta blind guardian v.b. grupların da bana batması gerekiyor. ama batmıyorlar. dolayısıyla net bir biçimde "şu yüzden manowaru sevmiyorum" da diyemiyorum.
Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ağustos 03, 2009, 12:15:34 ÖS »

Blind guardian'ın batmamasının sebebi sanırım o tarz grupların hem daha melodik müzik yapmaları (gruplarda fazladan bir klavye ve gitar var) ayrıca neredeyse şarkı sözlerinin hiç tekrar etmemesi. Mesela Blind'ın şarkılarının neredeyse hiç birinde nakarat diye bir şey yoktur. Sözler tekrar edilmediği ve melodinin içine gömüldüğü için batmaması normal.

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ağustos 03, 2009, 13:18:26 ÖS »

Aaa, blind'ın süper nakaratları vardır. Tek tek parçaları saymak istemiyorum ancak örnek olarak imaginations from the other side albümü komple süper nakaratlardan oluşur. ayrıca genellikle lord of the rings gibi konseptlere takıldığı için birçok parçasında ortak şarkı sözleri ve yine savaş temaları ön plandadır. manowar'a göre daha melodik olduğu doğru ancak normalde birincil tür olarak death dinlediğim için melodik müzik benim için tercih sebebi değildir.

belirtiim, blind guardian ilk aklıma gelen gruptu. onlarca "manowar'a kıl oluyorsam buna niye kıl olmuyorum" diyebileceğim grup var. dediğim gibi belirli bir neden öne süremiyorum ama manowar 10-15 senedir batıyor bana. öncesinde mutlu mesut dinliyordum
Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ağustos 03, 2009, 13:57:34 ÖS »

Death dinliyorsan sevmemen çok normal zaten, başka dünyaların insanlarıyız Kahkaha

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Ağustos 03, 2009, 14:13:33 ÖS »

Pek de öyle değil aslında. "birincil tür olarak" dedim. Örneğin Coze Pagan'ın gitaristidir (bilelim, öğrenelim ). Pagan Türkiye'deki benim açımdan ilk gerçek black metal grubudur. Bazı rifflerini hala ara ara çalarım. Ancak Coze de Manowar sevdiğinden bahsetmiş gördüğünüz gibi. Yani öncelikli tercih edilen tür diğer türleri doğrudan limitleyen birşey değildir. Bir diğer örnek olarak ben Gothic Metal türünde müzik yapan Catafalque'ın eski gitaristiyim.
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Ağustos 03, 2009, 14:32:12 ÖS »

Vayyy ! Demek Coze Rock Star

Bu kadar mi ?
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Ağustos 03, 2009, 14:56:07 ÖS »

Yok abi, Türkiye'de rock star falan yok. Coze de utlra mütevazidir. Hepsi böyle bunların. Kahkaha

Cenk Ünnü'yü tanıyanınız vardır herhalde, Pentagram'ın bateristi. 2000 yılında Yunanistan'da konserlerden dönüyoruz, Türkiye sınırına geldik, orada birkaç Yunanlı yanımıza geldi ve "sizler rock star mısınız?" diye sordu. hepimiz uzun saçlı haywan gibi herifleriz tabii biz de dedik çoğumuzun ayrı ayrı grubu var ama biz rock star sayılmayız, birtek rock star O" diye Cenk'i gösterdik... ve dünyadaki hiçbir rock star'dan çıkmayacak bir kelime çıktı Cenk'ten. "Estağfurullah" Kahkaha O anda dedim ki yok kardeşim bizde rock star. Bu mütevazilikle olmaz. Kırıcan dökücen, groupielerin olacak, her gece başka kızla birlikte olucan, bu sırada uzun süredir devam eden yan bir ilişkin de olacak, uyuşturucu kullanıcan... Çok kuralı var bu işin hehehehe
Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ağustos 03, 2009, 14:58:08 ÖS »

Penadan ve konserlerden falan tanırım, Cenk harika adamdır ama, cidden etliye sütlüye karışmaz, ne biçim bateristsin be kardeşim Kahkaha

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Ağustos 03, 2009, 15:29:32 ÖS »

E ozaman benim hayal ettigim ozel jet ,tuylu ve pullu giysiler , burun cevresinde beyaz beyaz toz kalintilari ,limuzunden ayni anda inen 6 hatunlu senaryolarim gume gidiyor Kahkaha

-Rock star'misiniz ?
 -Hayir ! Manyakmisin ,kesinlikle degil ,Tovbe tovbe ! Ucakta yok ,varan kombine var...

Cidden mutevazi adamlar Turk rock tayfasi..estagfurullag he Kahkaha

Bu kadar mi ?
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ağustos 03, 2009, 15:47:24 ÖS »

Yahu ne grupmuş bu Manowar be. Forumda Top5'den aşağı inmiyor.

Alakasız olan benim bile dinleyesim geldi

Yakında forumun adı manowar.gen.tr olabilir
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: