Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoSceneNightShift Fotoğrafları...
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NightShift Fotoğrafları...  (Okunma Sayısı 72049 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Mart 11, 2007, 00:57:52 ÖÖ »

Konu kimin neye hakkı olduğu değil arkadaşım,ben yargılama amaçlı yazmadım bunları ayrıca partiye katılmak o ortamı koklamak demektir,kabul.Ama koklayıp da anlayamamamak başka...

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : Mart 11, 2007, 01:04:15 ÖÖ »

Anlayamamak için bile koklamanız gerek...

Hiç koklayan ile koklamayan bir olur mu?

Geçelim lütfen.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Mart 11, 2007, 01:08:44 ÖÖ »

Neyse ben düşüncemi söyledim,bence de geçelim.
Forumlarda ona buna saldırıp hırs yapan muhalefet olma yanlısı bir tip olmadığım malum Biri benim düşüncemdi,diğeri senin ...

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Mart 11, 2007, 01:13:32 ÖÖ »

Alıntı
Forumlarda ona buna saldırıp hırs yapan muhalefet olma yanlısı bir tip olmadığım malum

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Mart 11, 2007, 01:14:16 ÖÖ »

@silencer: partilerde pc ve baska modern consollarda (gp2x, psp vs) urunler de oluyor. fakat olaya winning eleven turnuvasi eklemek konusunda sana katilmiyorum. Oyun turnuvalari farkli organizasyonlar ve hedef kitleleri de farkli. Bizler de duzenledigimiz organizasyonlarin kapsamina dair bir yerlerden bir cizgi cizmek durumundayiz. Ve oyun turnuvalari (hele hele winning eleven) bana gore bu cizginin bayagi disinda. Bu oyun turnuvalarini kotulemek degil yanlis anlama. Hatta belki oyun turnuvalari duzenleyenlerle iletisime gecip o organizasyonlarda belki bir kac demo gosterimi falan yapmak lazim.

@lw3d: ucretle ilgili verdigin geri beslemeyi cok degerli goruyorum ben kendi adima. Ancak hala partinin ucretli ve ucretsiz olmasi arasindaki farkin katilimci sayisina etkisini direk olarak belirleyemiyorum mevcut partilerden. Dedigim gibi keske olay giris ucretine bagli olsa da kaldirdigimizda partiler yeni ziyaretci ile dolup tassa.

@commodore.gen.tr nin katilimi: Bence forumda genel olarak en aktif olan, gunluk bazda mesajlari kontrol eden ve cevap yazan 10-15 kisilik grubun su an buyuk bolumu zaten partiye geldi. Bu yuzden tesekkur ediyorum

@tanitim konusu: Tanitimin yeterli yapilmamasi konusu bu tip zamanlarda en kolay elestirilen ama aslinda uygulamaya gecildiginde en zor olan konulardan biri. Bu en azindan bu forumdaki uyelerin kullanabilecegi bir gerekce degil bence. Gerek bu forumdaki postlarda gerek verilen linklerde fasikul fasikul bu konuyu tanittik. Sorulan butun sorulara ve yapilan butun elestirilere tek tek usenmeden ve davetkar bir uslupla cevap verdik. Sadece Scene nedir Parti nedir gibi konularda yazdigim bugune kadarki yazilari toplasam 80-90 sayfalik bir kitap olusturabiliyorum.

Fakat forumlarin disindaki tanitim elbette cok daha artirilabilir. Genel olarak bir "Farkindalik" yaratma cabasi icinde olduk hep yillardir. Fakat bu isler zor isler. Cok tutarli bir planlama, halkla iliskiler ve pazarlama stratejisi gerektiriyor. Ve bu ise bizlerden daha cok zaman ayiran profesyoneller olsa belki cok daha hizli ilerler. Fakat bizler su anda bu kadar kisiyi "demoscene'e" maruz birakabiliyoruz. Elimizden geleni bu.

Nasil daha iyi tanitim yapilabilecegi ile ilgili onerilere ben her zaman acigim sahsen. Fakat bu onerilerin uygulanabilirligi bugune kadar hep fikri ilk ortaya attigimizdan daha zor oldu

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : Mart 11, 2007, 01:28:34 ÖÖ »

Alıntı
@silencer: partilerde pc ve baska modern consollarda (gp2x, psp vs) urunler de oluyor. fakat olaya winning eleven turnuvasi eklemek konusunda sana katilmiyorum. Oyun turnuvalari farkli organizasyonlar ve hedef kitleleri de farkli. Bizler de duzenledigimiz organizasyonlarin kapsamina dair bir yerlerden bir cizgi cizmek durumundayiz. Ve oyun turnuvalari (hele hele winning eleven) bana gore bu cizginin bayagi disinda. Bu oyun turnuvalarini kotulemek degil yanlis anlama. Hatta belki oyun turnuvalari duzenleyenlerle iletisime gecip o organizasyonlarda belki bir kac demo gosterimi falan yapmak lazim.

Sanırım yanlış anlaşılmışım....Ben nightshift'e eklenmesinden bahsetmedim.
sadece böyle yapılsaydı daha çok kişi gelirdi demek istedim.Yaş ortalaması da
gayet düşerdi.Ben abi falan olurdum aralarında...hehe

Kısacası ne kadar çizgi çizerseniz o kadar insanı elersiniz Türkiye şartlarında.
Herhalde winning turnuvası yapılmayacak...sadece bir sensi turnuvası yapılırdı kazanana bir piton verilirdi yada DTV atıyorum...

Forumlarda genelde yolunu kaybedenin yol göstereni çok olur billiyorsunuz.
Ama konu köprüyü geçip 20ytl bayılıp günün yarısında tanımadığın kişiler ile
kaynaşmaya filan gelince orda çoğu kişi fıs olur ...e fıs oldun ama bari bunu başarabilmiş olanları hakir görme ve muhalefet olma arzusu içinde filan diye tanımlama...önce fıs olma...

« Son Düzenleme: Mart 11, 2007, 01:31:46 ÖÖ Gönderen: Silencer » Logged
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #51 : Mart 11, 2007, 01:41:40 ÖÖ »

Herhalde winning turnuvası yapılmayacak...sadece bir sensi turnuvası yapılırdı kazanana bir piton verilirdi yada DTV atıyorum...

Bu dedigin de yillardir yapiliyor 7dx'lerde. Klasik gaming compo adiyla. Hatta ben 7d5 Emlyn H. Soccer sampiyonuyum ve kralini tanimam

Evet boyle eski oyun kompolari duzenleniyor bazi partilerde. Bazilarinda da duzenlenmiyor. NS'de de duzenlenebilir belki. O zaman belki iki seminer eksik olur.

bu arada Winning eleven oynayanlari asagilmiyorum yanlis anlasilmasin. (Onda da kralini tanimam ) Lakin daha once belirttigim gibi oyun oynamayi seven kitleden adam cekmek istiyorsak bence daha uygun olan yol onlarin organizasyonlarinda bir sekilde boy gostermek. Kendi organizasyonlarimizda modern oyun turnuvalari yapmak degil
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Mart 11, 2007, 03:44:28 ÖÖ »

Sensi'de görüşelim...o zaman

doğrudur tabii benim gibi doplaşma özürlü olursanız
böyle mesajlar atmanız gayet doğaldır.

saygılar.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #53 : Mart 11, 2007, 12:47:36 ÖS »

party reportları heycanla bekliyorum... sitede yayınlayacağım

Benim parti raporum biraz uzun oldu. Forumlara kopyalayıp "yuh" dedirtmek istemedim. Bir özeti tr-demoscene'e yazmıştım ama bugün kontrol ettim silinmiş, gecenin 4'ünde girilen entry'den bu beklenir, kimbilir nerde hata yaptım...

http://www.veanewmedia.com/ardae/fish/ns07_party_rep.html

isteyen istediği yere kopyalayabilir, yeniden bir özet hazırlayamayacağım için (vakit yok) buraya böyle bırakıyorum. Birisi üşenmeyip tr-demoscene forumlarına bir kopya yerleştirirse de sevinirim aslında

görüşürüz

Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #54 : Mart 11, 2007, 13:24:31 ÖS »

Arda, çok güzel bir yazı olmuş. Parti belgeselini de dört gözle bekliyorum haberin olsun

Bir rapor da ben mi yazsam acaba...
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #55 : Mart 11, 2007, 13:42:34 ÖS »

Sağol deniz, biraz uzun oldu biliyorum, ben de nightlord gibi "kimsenin okumadığı uzuun yazılar" yazmaya başladım galiba. Scene'e bulaşmanın bir yan etkisimidir bu?

Özet kaybolmasaydı keşke. O normal bir forum postundan biraz uzundu, hedefe ulaşma şansı daha yüksekti. Tüh.

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #56 : Mart 11, 2007, 14:07:14 ÖS »

@Arda: Baştan sona okudum, ellerine sağlık. Çok güzel yazmışsın. Arabanın lastiğine de üzüldüm, geçmiş olsun. Bu partide seninle pek tanışıp sohbet edemedik sanırım, kısmet 7D7'ye diyelim
vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : Mart 12, 2007, 00:36:26 ÖÖ »

arda eline sağlık bro, kendin gibi güzel bi yazı yazmışsın ... çok saol
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #58 : Mart 12, 2007, 04:20:00 ÖÖ »

ben de nightlord gibi "kimsenin okumadığı uzuun yazılar" yazmaya başladım galiba. Scene'e bulaşmanın bir yan etkisimidir bu?

Kahkaha Arda o uzun yazilari insan bir sure sonra kimlerin okudugunu bilip o insanlarin verecegi tepkiler ile konuya farkli bakis acilari ogrenebilir miyim diye yaziyor zaten. Bir nevi kucuk bir cember olusuyor bu insanlar arasinda. Ve onlardan birinin yeni bi mesaj yazdigini gorunce "hah ne yazmis acaba" diyorsun

Parti raporu harika bu arada. Ah sen NS06da neredeydin... benim partinin yapim asamalarini belgesel haline getirme hayalim vardi. Kurallarla ilgili ilk tartismalar, mekan arama bulma, materyal hazirlama yayinlama, forumlarda kavga etme ve en son mekani hazirlama ve kompolar... Hele NS06'da Cuma gecesi int karete adaminin hazirlanisi, 7 kisilik Subaru Justy donusu ve gfx composu esnasinda Vigo Hyper Nightlord video masasi senkronizasyonu insanlarin gormesi gereken olaylardi

Neyse gec olsun da guc olmasin
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #59 : Mart 12, 2007, 11:06:29 ÖÖ »

Eh bu da benim ilk partim olduğu için çektiğim görüntülerden memnun değilim. Çıkacak şeyin ucube mi yoksa normal bişey mi olacağını henüz bilmiyorum. Partinin genel seyrinden habersiz olduğumdan çekim rastgele sürdü. Umarım ileriki partilerde daha iyi birşeyler yapabilirim.

Bu arada NS07 sayfasında sağolsun organizatörler benim adımı teşekkür kısmına yazmışlar, ne diyeceğimi bilemiyorum

Hazırlayan ve katılanlara teşekkürler...

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: