Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Tamirat] Sega Titan Video (ST-V)  (Okunma Sayısı 18908 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 11, 2015, 11:08:16 ÖÖ »

Sabah sabah ne gitti şu yazı alıştırıyorsun bizi abi yapma böyle Eline sağlık arcade dünyasına kazandırdığın katma değer çok fazla.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 11, 2015, 11:46:18 ÖÖ »

Eline sağlık, yine harika bir yazı...

Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 12, 2015, 23:47:09 ÖS »

Yavuz abi,
Anlık paylaşımını kaçırdım ama bir solukta bitirdim. Harikasın ya!. Emeklerin için çooooook teşekkürler. Paylaşım göstermen o kadar güzel ki.

Zamanın da bırakalım tamirlik pozisyona gelmeyi, elimde ki ST-V'yi daha evimdeki televizyona bile bağlayamıyordum. : )

Tecmo World Cup 98 oyunun küçüklüğümden kalma  bende bir dolu hatırası var. ST-V'nin çok özel bir yeri var bende. Yıllar sonra aynı oyunu evde ücretsiz oynamak güzel tabi ama o dönemlerde ki aldığımız zevkin tıpkısı maalesef olamıyor. 

Yavuz abi Çok Yaşa!!..

Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 12, 2015, 23:47:56 ÖS »

Yavuz abi elinde daha ST-V varsa kurtarma operasyonu olacak mı?
« Son Düzenleme: Mart 12, 2015, 23:50:32 ÖS Gönderen: Selim7 » Logged

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mart 13, 2015, 00:31:19 ÖÖ »

Yavuz abi elinde daha ST-V varsa kurtarma operasyonu olacak mı?

Selamlar Selim,

Bu son iki tamirat @yolcunet'in ST-V'leriydi ve şu an elimde arızalı tamir bekleyen ST-V kalmadı (yedek parça olarak kullandığım hurda ST-V'yi saymazsak)

gameretro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mart 13, 2015, 01:06:55 ÖÖ »

@yavuzg eline sağlık yine harika işler çıkartmışsın.Ne zamandır aklımdaydı bu st-v lerden birini yolcunetten alim ben ya iştahım kabardı

Tekrar eline sağlık.

Saygılar.
Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mart 13, 2015, 02:22:11 ÖÖ »

Selamlar Selim,
şu an elimde arızalı tamir bekleyen ST-V kalmadı

Burda bir ara yaşını almış bir abinin dükkânına uğramıştım. Çok eski bir mekândı. Evdi aslında, giriş katında kabinler felan, duvar boşluğunda ST-V'ler sıralıydı. ST-V cenneti gibiydi. Aralarından sağlam ST-V çıkmamıştı. Sonra, beni az bekletip içeriden pakete sarılı gıcır gıcır bir ST-V ile geri geldi.  Benim gibi o da Amerika'dan getirtmiş. Bu var ama fiyatı pahalı demişti. O zamanlar 300 lira demişti. : )

Bir ara bu bahsettiğim abinin yanından uygun fiyata kopartabilirsem bende gönderebilir miyim Yavuz abi? 

Bozuk ST-V'ler için bile "Bunlar artık antika niteliğinde" diyerek yine de birşeyler koparmaya kalkışırlar mı ki acaba?

Fikrin var mı Yavuz abi? 

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mart 13, 2015, 03:06:46 ÖÖ »

... duvar boşluğunda ST-V'ler sıralıydı. ST-V cenneti gibiydi. Aralarından sağlam ST-V çıkmamıştı.

Çıksaydı şaşardım zaten

Alıntı
Bir ara bu bahsettiğim abinin yanından uygun fiyata kopartabilirsem bende gönderebilir miyim Yavuz abi? 

Selim, soruyu tam anlayamadım. Uygun fiyata arızalı ST-V bulursan tamir için bana gönderip gönderemeyeceğini mi soruyorsun?

Alıntı
Bozuk ST-V'ler için bile "Bunlar artık antika niteliğinde" diyerek yine de birşeyler koparmaya kalkışırlar mı ki acaba?

Orasını bilemem. O abinin ne kadar paraya ihtiyacı olduğu ile doğru orantılı

Benim gözümde bozuk arcade kartının satıcı açısından "potansiyel" bir değeri yok. Tanesine maksimum 50 TL'den (o da orijinalse ve ilgimi çekiyorsa) fazla para vermek risk almak anlamına gelir. Bootleg kartın ise kilosuna 50 TL vermem

Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mart 13, 2015, 14:27:23 ÖS »

Alıntı

Alıntı
Selim, soruyu tam anlayamadım. Uygun fiyata arızalı ST-V bulursan tamir için bana gönderip gönderemeyeceğini mi soruyorsun?

Tam olarak,  evet, bozuk ST-V alırsam demek istiyordum.  Tamir için? 

Alıntı
Bootleg kartın ise kilosuna 50 TL vermem

Bootleg ne oluyordu Yavuz abi? Ben neye dikkat edeyim sence?

« Son Düzenleme: Mart 13, 2015, 14:30:28 ÖS Gönderen: Selim7 » Logged

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Mart 13, 2015, 15:21:48 ÖS »

Bootleg = orijinalin korsan kopyası

Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mart 13, 2015, 15:37:28 ÖS »

ST-V'nin korsan kopyası yok ama değil mi Yavuz abi?

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Mart 13, 2015, 16:01:38 ÖS »

yok. olamaz da zaten. korsan olayı 90'ların başında artık kartuş, CD v.s. seviyesi dışında kalmadı arcade'de. sebebi donanımların artık çok karmaşık teknolojilere kaymış olması; örn. bir ST-V'nin "ekonomik" korsan kopyasını yapacak teknolojisi olsaydı ST-V yerine Sega Satürn yaparlardı...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: