Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)[Mod-Hack] CRT TV RGB SCART Mod/Hack
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Mod-Hack] CRT TV RGB SCART Mod/Hack  (Okunma Sayısı 38337 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #60 : Mart 03, 2020, 00:51:33 ÖÖ »

Yazık olmuş, ya bende vardı bi tane 14" RGB destekli CRT, piyasada inanılmaz yaygınken neden bu kadar kasıyorsunuz ki Kahkaha

Edit: Bir dahaki mesajımı atmadan önce son mesajın tarihine bakacağım. Hortlattık galiba Kahkaha

Bu TV'yi 10" ve standart rafa sığacak büyüklükte olduğu için tercih etmiştim. Küçük fazla yer kaplamayan ufak bir köşe yapacaktım kendime. Ama olmadı ve forumdan bir dostumuza hediye ettim.

Ve yazık da olmadı. Tek ihtiyacı TV'yi uyumlu bir kumanda ile video moduna geçirmekmiş. Video moduna geçince csync de RGB'ye gelmiş. Forumdan kimsenin aklına gelmedi. Tabii ki bu TV artık hediye ettiğim kişiye ait. Sonuçta sorunu da çözdüğü için hakkıdır.

sad_face05
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Mart 03, 2020, 11:24:51 ÖÖ »

Bozuldu dememiş miydiniz? O yuzden yazik oldu demistim. Her neyse kendine yeni bir ev edinmiş

AV Famicom NESRGB, Super Famicom, NTSC NES, MegaDrive 2 60Hz, N64 Crystal Blue NTSC RGB, Wii, PS3, SONY PVM 20L2
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: